Navigator Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (978)

@bosnjo-bosnjakovic-G061638 bosnjacki mislis. Bosanski ne postoji, to je kao kad bih ja rekao da pricam Gorskokotarski ili Slavonski, ili Sumadijski. Bosnjaci maju svoj jezik koji se zove bosnjacki.

@derim-derimovic-G010410 Bosnjaci imaju velike gradove, Sarajevo, Tuzlu, Zdenicu zato nemate tertorije. Kad je hriscanska raja sa sela davala harac i dok ste je drali bilo je dobro, sad kad vam fale teritorije ne valja vam. Jbg.

@derim-derimovic-G010410 Bosnjaci su dobili Sarajevo i drze velike gradove kao Tuzla i Zenica. Zato imate malo teritorija. Ne moze i jare i pare. Gde su Srbi iz Sarajeva, rasuli se po Republici Srpskoj ili Srbiji. A Srbi iz Hrvatske su dobrim delom menjali imovinu sa Hrvatima u BiH i tako su postali gradjani BiH, a verovatno imaju i hrvatske pasose.

Hrvati moraju da formiraju treci entitet ili ce nestati jer ih Bosnjaci stalno preglasavaju i otece im i dom naroda. Time bi nestali iz BiH. Bosnjaci su zaista preterali sa inacenjem oko Komsica, ali ce morati da odstupe.

@jaydeeandy-G023150 ti ne samo da si ruzan i glup nego si i lazov. Glupo muslimansko govedo.

Resenje je prosto. Napravite sebi treci entitet od kantona gde ste vecina. Kad budu postojala tri entiteta tj tri izborne jedinice bice savrseno lako resiti sve probleme u BiH jer nece biti vise mogucnosti da Bosnjaci maniulisu i lazu i rastezu sa bilo kojim procesom. Dakle tri entiteta za tri konstitutivna naroda i ostale slobodne gradjane u celoj BiH sa mogucnoscu da se svako kandiduje bez ogranicenja na svaku funkciju. A da li ce i biti izabran je drugo pitanje.

@swed-swed-G063849 pogresno. Hrvati treba da formiraju treci entitet. Bosnjaci ne bi smeli prstom da mrdnu da ih u tome sprece.Sve sto umeju Bosnjaci je da kukaju i lazu. Vise ne znaju sta su koga kada slagali.

@ivan-z-G103941 Adidas Ahmetli je isprdak muslimana na koje su Nemci iz pokvarenog pristupa prema strancima poturili da kao kazu, eto ima predstavnika Auslendera i u Bundestagu. A Adidasa niti ko sta pita niti zarezuje za bilo sta.

@Titov vec postoji princi jedan covek jedan glas , ali u samo dve isborne jedinice, a treba da ih bude tri.

@rime-rime-rime-rime-FB093047 Srbija nikada nije imala konstitutivne narode, imala je dve pokrajine i to potpuno bez potrebe. A ako je Srbija imala pokrajine morale su da ih imaju i BiH, Hrvatska i Makedonija. Hrvatska je izbacila Srbe iz ustava i zapocela rat, a BiH je protivustavno sa Hrvatima preglasala Srbe iako je to preglasavanje bilo nemoguce i takodje zapoceli ste rat. Pa posto ste prosli kako ste prosli sad necete nikad uspeti da taj poraz pretvorite u pobedu. Nikada.

@niduhabas a tebe manijace treba da umotaju u ono cilimce gde se po njemu trtite i temenate pa da te gurnu u reku Jordan da te pokrste i iz tebe djavola i nekrst isteraju.

@saban-murat-G043414 hoce hoce. fanatici tekbirasi dzamijasi snevaju snove. Ali za par godina BiH nece vise biti ili ce je biti na 23 posto sadasnje teritorije.

@saban-murat-G043414 pa evo ja ti jebem sve po spisku ali sluzbeno a ti umri privatno naguzen u dzamiji na onom cilimcetu.

@saban-murat-G043414 vi jebete sami sebe time sto se trtite po dzamijama i time ste svoju sudbinu u Evropi zapecatili.

@nino-bobini-FB063304 sve je to tacno sto ti kazes, ali anglosaksonci imaju svoju racunicu, a to je da nema jasne situacije u BiH gde bi prestala potreba za stranim mesanjem. Drugo, dugo godina pa i sada je u Hrvatskoj paradoksalno prisutna jedna jaka antisrpska struja koja bi da se ukine svaki vid drzavnosti, Srba jer misle da im je Republika Srpska pretnja. I tu je glavni problem srpsko hrvatskog odnosa. Jasno je da su Lika , KOrdun, Banija i sev Dalmacija izgubljene za srpsku ideju, a i vitalni su da bi Hrvatska uopste mogla da postoji. Ali BiH su nesto drugo, tu se radi prosto o pravima konstitutivnih naroda cija se prava pokusavaju pogaziti jer anglosasi zele da upravljaju po volji, a najpokorniji instrument su nasli u muslimanima. Slicno kao i sa Albancima Anglosasi time utiru put stvaranju juznog evropskog mostobrana protiv EU jer je EU glavni suparnik, a Rusija im sluzi samo kao dezurno strasilo. Severni mostobran su im Engleska i pion male drzave na blaktiku i poljska.

@saban-murat-G043414 budalo tupava pa jesi musliman jebem te to nije sramota...ili mozda jeste ...izgleda da jeste jer se po Evropi stalno krijete iza laznih imena.....prebedni stvorovi bez identiteta.

@ibro-bosanac-FB071605 ma sve ti je to tralalala. Ovde rukovode stranci to je jasno. Ali ta strana podrska je podmukla. Oni bi vrlo rado kaznili Bosnjake za ovo sto rade i zamajavaju ih, ali bi im istog casa propao projekat koji je i inace na ivici ambisa. Probace da uzmu nesto od Srba pa ce ako to uspe da daju mozda Hrvatima. To je sva taktika anglosaksonaca. Hrvati ne bi smeli da naprave gresku koju su vec pocinili da idu u minimalan program i traze ono sto je njihovo, pa ih se tera u nemoguci kompromis. To nisu pregovori. Uskoro bi Hrvati trebalo da naprave entitet, to bi bio potez koji bi otreznio Bosnjake, a pre svega njihove sponzore da im se kaze da su otisli predaleko u podrsci muslimanima. Ovo je sve igra stranaca, a pioni su u Sarajevu, lutkice kojima se oni igraju kao sa misevima. Tu je problem.

Muslimani jako grese sto misle da ce da pridobiju Hrvate protiv Srba bilo kakvim dogovorom. Bosnjaci su pokazali da su bilo protiv kakvog dogovora, rastezu i otezu namerno samo da vreme prodje. Hrvati treba da traze entitet, tj da ga naprave pa da se pregovara dalje, veliku su gresku napravili sto su isli sa minimalnim programom. Zapad je video kakvi su bosnjaci , nece jos da ih kazne jer bi da probaju prvo da Srbima nesto uzmu, ali to nece ici jer su Srbi u Republici Srpskoj veoma slozni oko svojih interesa. Uskoro bi Hrvati trebali da povuku sledeci potez, a to je formiranje entiteta od vecinski Hrvatskih kantona.