optimist Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (670)

Kada čitam komentare ovih primitivnih, radikalnih Muslimana, onda razumijem deprimiranost mladih u BiH i njihovu želju da idu vani. Pročitajte komentare gospođe *sabaheta-mjerica-FB073516* moram se pitati gdje je ta žena odrasla i tko ju je odgojio? Još gore, ako samo pretpostavim da je to Muslimanska inteligencija, tek onda je konsternacija potpuna. P.S. još ako je "građanka"?!?!

Istina je gospodine Softić, uistinu treba "hrabrosti", nadam se da ju i imate, ne dozvolite da radi tamo nekih primitivaca ne povučete BiH naprijed. Uvjeren sam, kada bi odnosi u Federaciji bilo sređeni, onda ni Srpska zasigurno htjela i ukupne odnose u BiH postaviti na zdrava noge. OVO SADA JE SCHEISSE.

Citat... "A sad marš!"

Opet super medijski fake news, Muslimani prave klimu za sebe. Stvarno su aktivni od dijaspore, preko mudžahedina pa čak i do Pape. Smirite se malo ISIL-ovci.

@mladen-eric-FB011241 @ što želiš time reći? Takvo što ga može osloboditi u Srbiji, a u normalnom svijetu sigurno ne.

@[email protected] da, i to će se analizirati, a od sponzora nema više love.

Nije to sve, biti će još kazni, vjerojatno i zatvorskih, lijepo se je primitivac uvalio u Dreck.

Citat "....Bošnjaci, Srbi i ostali, pokazali da je moguće biti građanin BiH a ostati i Bošnjak i Srbin a ono najvažnije biti čovjek." .......... I kako je to, je li Srbin "bošnjak" ili samo Srbin, tko su onda "bošnjaci"?

Prevarantu, nije ovome još dugo kraj, puno toga će još doći na tebe. Zatvorska kazna, suspenzija, već si dobio 500.000$ kazne, odlazak sponzora, kazna u Srbiji, suspenzija od teniskog saveza, ljudi će se sprdati sa tobom, da, da, puno toga još.

Citiram" Dragi Nole, Srbi iz Republike Srpske su sa nestrpljenjem i nadom iščekivali dan i sat odluke" I eto dobili ste ju, hoćete li i ovo slaviti kao pobjedu, naučeno je naučeno?!

Ovaj lik je antipatija u osobi, užasan lik, sada je vidljivo od koga Novak ima tu bolesnu aroganciju..

@Milos @ Miloše, Nole je LAGAO i zaražen je išao među ljude, pitaj svoju Premijerku, ona sve zna. Najvjerojatnije će ići i u Srbiji na sud, falsificirao je dokumente pa sve svalio na svoju pratnju. To ne pije vodu, Nole će biti sudski gonjen i čeka ga kazna zatvorom i do 5 godina. Ja vas ne razumijem, vi nećete da vidite realnost. P.S. Nole je veliki tenisač, ali je kao čovjek jedna velika mizerija. Poz.

E našli su se moralne veličine, ne znam koji je gori. Prije su pljuvali, a danas?! Baš me interesira kakvu kaznu će dobiti arogantni ljigavac.

Za stanje u BiH nam ne može biti kriv nitko sa strane, nego samo MI SAMI. Mi smo birali političare i birali smo ih po svojoj volji, može se slobodno reći..*dobili smo što smo tražili* Svi se žalimo, država je neuređena, lopovska, koruptivna. To se ne može poreći, ali se može pitati...jesmo li mi BOLJI. Pročitajte komentare na bilo koju temu i vidite tu prokletu našu primitivnost, netoleranciju i mentalnu ograničenost, mi smo DIVLJACI, na žalost ovo je istina, ali znamo svakome naći manu i prigovoriti, ponavljam, pored drugog i mi sami smo SMEĆE.

@hashim-deronja-FB093248 @ Kako si ti došao do te spoznaje, smije li se ovdje izreći osobno mišljenje ili će se naći neki "kadija" koji će me po hitnom postupku baciti u tamnicu ili još gore "slučajno upucati"? Meni je gospodin Željko cijenjen sugovornik koji se zna pristojno izraziti bez onih , ovdje uobičajenih primitivnosti. Molim te, pročitaj još jednom što si napisao, to nije dobro, definitivno nije.

@MukiBos @ hajde molim te nauči pisati, pokušao sam shvatiti što želiš reći i vjeruj mi nisam uspio. Polako kada pišeš, ne zaboravi da pišeš da te mi drugi razumijemo, hvala i poz.

@zeljko-bosnjak-FB113444 Poštovani Željko, ima još jedna opasnost za mladog gospodina, naime naši mediji- novinari, izmisliti će neku gadost ili ga pogrešno citirati pa eto problema, nadam se da će biti obazriv u biranju riječi, ali me muči već ova bombastična izjava "neće biti rata", mislim da je ovo prebrzo rečeno i da takve izjave mogu biti "krivo progutane", no pustimo ga i zaželimo mu puno uspjeha za dobrobit BiH.

@sabaheta-mjerica-FB073516 @ Što nam želiš reći, da su sve ovo naučili od Osmanlija?

Meni je veselo ono "građansku" državu, kakva inteligencija i pamet, ostao sam zbunjen, otkuda to dolazi?:-)))