hasan-lepuzanovic-G080553 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (184)

Izgleda da dobi co`jek agremane !?

E jes se nas`o pravi da prica o izdaji , nema li u tolikom Sarajevu niko bolji od ovoga dezertera ?

Ko o cemo ... ova uvijek u istu sviralu .

Ima raznih govana , ali sva smrde , bez obzira ko ih sere .

Taj svoj " Katastrofalni propust" je tuzilac debelo naplatio .

Hadzikadic je najmanje pricao , a najvise rekao . Smatram da je daleko najozbiljniji kandidat .

Znace se cijena cim dodje racun .

Kaze ovaj sto hoce da pojasni Blickrieg : " Blickrajg". Uciteljica njemackog se sprema da skoci sa Avazovog tornja .

Vi to , zajedno sa svojim koalicionim partnerima , cinite vec 30 godina , pa nam svima tako lijepo i ugodno da se pola drzave iselilo od te silne ljepote .

Dobro je pros`o mogli su napisati "Moron".

To se tako zove "partnerica" , onda je vrlo nezgodno nekog nazvati "poslovnim partnerom" , moze se pogresno protumaciti ;) .

Prije mjesec dana "zabilo se nepoznato vozilo" i jos uvijek je nepoznato , na bolovanju je tuziteljicaali doci ce da pokupi kajmak .

Uglavnom ovi na vlasti su iste religije "PARIcansvo" ili ti "PARIzam" , da su oni toliki vjernici kako se "lazno" odnosno "nelegitimno" predstavljaju , sve bi bilo drugacije .

Imaju u NSBiH Ibrahimovica koliko hoces , ne trebaju oni ovim stucnjacima , osim par izuzetaka , koji veze sa fudbalom/nogometom nemaju .

Pa ona dolazi iz HDZ ovo Z = zajednica , pa joj je sve zajednica . Zajednica valjda znaci da svi zajedno ucestvuju u necemu , a kod nas je sve baska/posebno .

Postoje ti "strucnjaci" koji samo izmisljaju kako i na koji nacin da uzmu koju marku od naroda , ( takse o zastiti voda i slicne naknade koje se ni ne koriste u svrhu za koju su naplacene ) pa izmislili i te naljepnice kao da u saobracajnoj/prometnoj dozvoli ne pise do kad je auto registrovano . I na to sve kad sve platis cekas 10-ak dana da udare pecat i da se potpise "njegova exelencija" nacelnik/ca .