Rade Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 7 mjeseci

Komentari korisnika (867)

Ове тито-усташе су одано забораивле "рахметли" СФРЈ и сада се куну у "босну" као зјеницу "ока Његовога"! МАРШ У ПИЗДУ МАТЕРИНАУ!

@sabaheta-mjerica-FB073516 Зорана, Зоки, Зорице, Зоруле, знају Срби шта се збил у Мркоњићу. Док су лојави били у нацистичким формацијама до пада Италије, српски отпадници и комуништи су правили "државу" квослинзима и цвијећу Анте и Адолфа, вама вјерској групи и измишљеној "нацији" М93. НИОДКОГА ИЗАБРАНИ "представници" и лажни "срби" комунистичке вјероисповијести су као нешто одлучивали. Данас потомци кољача 13 СС Ханџар дивизије и цвијећа Анте и Адолфа се позивају на туђе одлуке, као што сте то увијек радили!

@sabaheta-mjerica-FB073516 Зорана, Зоки, Зорице, Зоруле да ти то са вра "мјерице" на пишеш коментар. ПОТПУНО СИ ОБЕЗНАЊЕНА И У ТРАНСУ!

Герман, припадник Нијемаца који су нас доводили до уништења у два свјетска рата које су изазвали, честита некакав "празник" дан ЗАВНОБиХ-а када су спрски комуништа направили сјело у Мркоњићу протомцима савезника Вермахта и 13 СС Ханџар дивизије!? ТЕАТАР АПСУРДА!

Фрљо, зову те Риђобради и онај Ескобар. ТРРРРРРРК!

Потомци нациста у улози "антифашиста"!

Нити постоји "нација" ни "држава" ни "дан државности". ИЗГУБЉЕНИ СТЕ У ВРЕМЕНУ И ПРОСТОРУ и тај тзв "празник" ћете да "славите" на фртаљу, тј на 23% територије коју сте наслиједили од ОТОМАНСКИХ ОКУПАТОРА!

@daniel У последње вријеме о "антифашизму" и "геноциду" КОЈЕГ НИЈЕ БИЛО највише говоре КОНВЕРТИТИ и КВИСЛИНЗИ свих окупатора, од Турака до НАТО, потомци цвијећа Анте Павелића и Адолфа Хитлера, кољача 13 СС Ханџар дивизије, кољача са сарајевских Казана, Озрена или из тзв. 28 дивизије тзв АРБиХ. МРРРРРРШ!

Пуши курац и ти и домобран 42. домобранске Вражије дивизије који је клао Србе на Церу и Колубари.

То се захвалите сами себи и вашим сулудим отома ским сновима турских конвертита и квислинга!

@mickey-maus-FB033442 Припази лојави да теби не би ко јебавао дјецу. Није ти ово ОТОМАНСКА Турска. Твоја болест има лијека - 9 мм

@Bosanskizmaj Неће, али ће те контакте да прекине ВОЈСКА НР КИНЕ!

КОЈЕ ДРЖАВНОСТИ? Па 80% муслиана је било у нацистима до пада Италије и од "ћетерес-ћетврте" сте напрасно постали "првоборци"! И ви лупате о дану ЗАВНОБИХ-а којег не било било без мора српске крви! МАРШ У ПИЗДУ МАТЕРИНУ ИДИОТСКУ!

@niduhabas Слушај ме добро МАЈМУНЕ ЛОЈАВИ! Кад кренеш да "освајаш" Бању Луку која је "твоја" спакуј одмах и црну пластичну кесу у којој ћемо да те вратимо назад! АСАД МРШ У ПИЗДУ МАТРИНУ ОДАЈКЛЕ СИ ИСПАО НАГЛАВАЧКЕ!

@sabaheta-mjerica-FB073516 Ево моја "мјерица" галават увијек дежура и извирује дал ћеш доћи моја ти Зорице!

@meho-muratovic-G102636 Супер! Онда се одмах одвојим па ви уживајте без нашег криминала, иако вам додуше сваки дан по неко страда у "ћакијању" или пуцњави.

@niduhabas ПУШИ НАМ КУРАЦ СВИМА ЛОЈАВА МАЈМУНЧИНО!

@niduhabas КО О ЧЕМУ, потомци отоманских (и свачијих) квислинга и конвертита, цвијећа Анте Павелића и Адолфа Хитлера, кољача 13 СС Ханџар дивизије ... , О "ПОШТЕЊУ" И "АНТИФАШИЗМУ"!

@niduhabas КО О ЧЕМУ, потомци отоманских (и свачијих) квислинга и конвертита, цвијећа Анте Павелића и Адолфа Хитлера, кољача 13 СС Ханџар дивизије ... , О "ПОШТЕЊУ" И "АНТИФАШИЗМУ"!

@gago-gago-FB114307 КО О ЧЕМУ, потомци отоманских (и свачијих) квислинга и конвертита, цвијећа Анте Павелића и Адолфа Хитлера, кољача 13 СС Ханџар дивизије ... , О "ПОШТЕЊУ" И "АНТИФАШИЗМУ"!