nermin-durakovic-FB053820 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 3 mjeseca

Komentari korisnika (337)

@nedjo-miseljic-FB120930 Naravno da je vlast i bice sve dok postoji radovanova genocidna izdrkotina tzv PC.

@dunja-panic-FB110459 Gdje pise da je "neovlasten"??? U radovanovoj sumskoj skupstitni???? Ahahahahahah

@Rade svetosavski smrade,stalno tu kurac u ustima!!!

@Rade svetosavski smrade,turista ce da vas kara u taj svetosavski supak do iznemoglosti.

Ta radovanova sumska tzv skupstina moze sa tim guzicu obrisati. radovanova sumska skupstina niti je nadlezna za bilo sta ,niti ikoga obavezuje. Tu tzv skupstinu Bosnjaci u privremenim Banjaluckim institucijama ne priznaju.

Mora da se ona Maricka pohvalila Zeljki Baketovom alatkom pa bi i ona sad probala!! Zeljka moraces stati ured. Guzva je.,ne moze Bake stici sve to pokarati.

Glupaco iz provincije,kad pricas o bosnjackom Generalu,ima da ustanes i stojis mirno. Zahvaljujuci ovom Generalu,danas zivis slobodno u drzavi Bosni i Hercegovini i dozvoljeno ti je cak da baljezgas.

Je li ovo u Rusiji ili je u Bugarskoj??? vidim neke Kirilove hiroglife!!!

@scipion-delmatski-FB014609 Heheheheheh glupi Dalmosu,Turska nije Plemenska drzava kao Libija ili Sirija. Probali su mnogi pa su kroz historiju otisli prije nego su dosli. Kurda u Turskoj nema ni 10 miliona i nikakvu moc nemaju,miti politicku,niti ekonomsku,niti vojnu. MOcna Turska ih pojede za 24 sata. Da sam na mjestu Kurda ne bi se puno koprcao.

@Rade Nikad vi nikakvu zemlju niste imali ,niti je imate. Sve ste oteli. Kao divlje karpatsko krdo ste se dovukli na Balkan i Ilirsku zemlju. Mars nazad za Karpate,ovdje nemate nista,glupa slavenska budalo.

@Velk Fahro je u politici samo da zastiti tornjeve,a ne zbog Bosnjaka. Dok se drzava napada sa svih strana on se uopste ne oglasava,Njega interesuje samomda zstiti tornjeve,a kako neko dodje do tornjeva u Bosni ,mozes samo nagadjati.

Ova drolja nikako da se skine sa Bakirovog kurca!!!??? Mora da je Bake zguzio,pa je ostavio,dok ovako pati,i jedina joj je tema u zivotu. Nema intervuja sa ovom droljom,a da ne spomene Baketa i alatku mu.

POzdrav Islamskoj Republici Pakistan nuklearnoj sili koja broji 220 miliona stanovnika. To Bake jedino sto treba da uradis je da Pakistan uredno dostavi oruzje. Nista vise.

@danijel-vegar-FB061305 posrbljeni Vlasi u Bosni sluze kao logistcka Ruska baza da bi vrsili teror u Evropi . Nikada u Bosni nece biti dozvoljeno stvaranje nikakve Ruske teoristicke gubenije niti svetosavske tvorevine.Mi Evropu branimo od nasrtaja ruske i Servske pravoslavne agresivne politike prema Evropi. Sta mislis glupi Sratko sto Evropa uvodi sankscije upravo pravoslavno svetosavskim teoristima??? Rusima,Bjelorusima,Servima!!!!

Ovo je tipican primjer jedne pohrvacene glupace. Islam u Bosni egzistira 600 godina,i ova glupa pohrvacena budala daje ovakve primitivne izjave. Ja sam isto mislio da kad ona ovcja zvona sa crkve zavoneda onda pocinju granate padati i onda pocinju ratovi. Kao npr.1.sv rat,2.sv.rat, krstaski ratovi,holokaust,kolonijalizam. Eto to men otprilike podsjeti kad crkvena ovcja zvona zazvone.

Zaustaviti cemo ga G.Dzaferovicu . Ako ga ne zaustavi svijet,ima ga ko zustaviti,i to odlucno.

Zivjela velika Turska,zivio Ataturk,zivio Erdogan,zivio turski narod. Braco uz vas smo.

Tu akciju cemo vam nabiti u supak.

@agronom-von-rit-FB082249 Bosnic je tu da brani bosnjacku Bosnu.