Area Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (195)

@nidja-valipi-FB094550 esu li to vaše Bošnjačke novine ili su građanske? Daj se odluči više.

@nidja-valipi-FB094550 esu li to vaše Bošnjačke novine ili su građanske? Daj se odluči više.

@nidja-valipi-FB094550 jesu li to vaše Bošnjačke novine ili su građanske? Daj se odluči više.

Ovaj novinar je svojevremeno bio i uhapšen. Dečko iz BIH je ped_r i to deklarirani. Izgleda da nema nikoda da ga izj_be onako debelog pa sada opleti po Hrvatima. Nisu ga htjeli pa sada protiv njih. :)

Novak je super, ali mu je otac kr_ten. Čovječi ostavi se politike. Nijedan sportaš se ne treba baviti politikom. Novaku je mater Hrvatica pa ipak ima razlike. Naprijed Đokoviću.

@nino-bobini-FB063304 dobili su isto što u istočnom Sarajevu, ali to se ne spominje.

@RepublikaBosna zašto onda nema mjesta u Sarajevu za Srbe. Sve ste ih proterali iz istočnog Sarajeva. I nemoj reći da niste jer se isto desilo kao u Krajini, ali točno isto.

@info a što ako neće? Što ćeš onda?

@Eldonheretic nema vas više od milijun. To zapamti kada prebrojavaš one u Švedskoj, USA i slično. A biti će vas sve manje.

@Eldonheretic fašista si upravo ti jer otimaš konstitutivnost i prava Hrvatima. Ali doći će to na svoje.

Sve već viđeno 90. od strane Miloševića. I on je štitio Jugoslavenstvo, a u stvari krojio veliku Srbiju, pa tako i ovdje se štiti BIH da bi se izmjedrila Bošnjačka Republika. Samo ne treba zaboraviti kako to na kraju završi.

@saban-murat-G043414 ti stvarno ne vidiš pored pčiju. Pa pola vas je u Švedskoj, Americi,…, a od ove godine možete i u Njemačku pa ćeš vidjeti koliko će vas ostati. Sve će otići u k_rac ako se stanje ne popravi u sljedećih nekoliko godina.

Komšoglu će onomu tko da više. Bosanski suncokret. Neka Komšića, jer on će uterati Bošnjacima samo tako, a to će shvatiti tek kada im bude uterano.

To isto je rekao Milanović pa ga popljuvali.

@rime-rime-rime-rime-FB093047 isto tako vi vratite Srbe u istočno Sarajevo, ali i druga mjesta.

@erminG021750 u toj Bosni prije Turaka su živjeli Hrvati i nešto Srba, dok Muslimana nije bilo. Kako li je to kada moraš živjeti, a povijesti nemaš. Kraljevi Tvrtko, Stjepan, Katarina,.., su bili hrvatki krakjevi i kraljica.

Ukrajinci trebaju znati da ih nitko neće braniti! Tko je branio Hrvate i Bošnjake? Uzdaj se use i u svoje kljuse, a ostali će ti eventualno prodati oružje. Tako i nikako drugačije. Branili su neki i Srebrenicu, a znamo što se desilo 95.

Teme u BIH su katastrofalne. Bitno je zašto se ljudi iseljavaju, zašto narod živi na rubu egzistencije (osim vlasti i nekoliko bitnih naravno). Ovako BIH tone sve dublje i dublje. Treba napraviti državu da bi sva tri konstitutivna naroda bila zadovoljna. Sadašnje stanje se sve više udaljava od tog cilja. Ako se ovako nastavi, 10 godina je maksimum.

@zlatko-bajak-G125845 njen djed je Srbin iz Hrvatske, a nikako Hrvat.