mi-re-FB061454 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (91)

Blokiro bi ti da si mogao odnosno nije bilo interesovanja medzunarodne zajednice i visokog predstavnika da se izbori ne odrze. Dobro se mi sjecamo izjava koje si ti davano prije par mjesece pa i pirije par sedmica. Prije nekoliko dana molgi smo cuti izjavu Boze Ljubica koji isto tako smatra da nema uslova za odrzavanje izbora.

@damir-music-G061832 Ja iz Linza :)

@jebes-bosnju-G074350 tebe treba maknuti sa ulice da ne ujedas narod.

@bekrija Pa srbi su pobili samo tamo gdje su bili nenaoruzani a tamo gdje je bila vojska tamo srbi nisu uspijevali nista da pobiju nego su uglavnom bivali pobijani. Tako su srbi i u Sloveniji bili pobijani i u Hrvatskoj bili pobijani pa i u Bosni. Vasi "heroji" su uglavnom svi u Hagu zavrsili. Ti si izgleda neki matori penzionsista koji ima mnogo vjremena mnogo mrznje i mnogo nacionalizma u sebi. Isto sto smo vam uveli zabranu negirnja genocida ili ukloniki crkvu u konjevic polju ili spomen ploce ratnih zlocinaca aa fakulteta isto tako cemo praviti i skole gdje mi htjednemo. Jel ti jasno!!!

Covjek primjer kako treba biti!

Cudan zeman nastade sve zlikovac postade.

Aha sad si pomjerio na 30 godina. Damije znati ko tebi vise ista vjeruje june jedno neotesno. Kad progovoris ili slazes ili uvrijedis ili omalovazis.

@bekrija Jedino sto adaminaje u Bosni su srbi. Dodik vam je rasprodo sve sto nije bilo prekovano. Predvodi vas "lider" koji kad progovorli ili slaze ili uvrijedi ili omalovazi. Sa takvim predstavnicima vi nikuda nemozeze osim pod zemlju.

@POCATOM pa netreba je prodavati sva zemlja je vlasnistvo Bosne i herzegovine i nikakve pare netreba nigdje da idu ni u Sarajevo ni u Banja Luku ni u Laktase.

@gorski Briga sve one koji zive u Bosni i Herzegovini. Sta Dodik mislio prodavati zemljiste Srbiji i tako Srbija postaje vlasnik Bosnanske zemlje a Dodik dobio pare i Srbiji dobro i Dodiku dobro e nemoze to tako.

Kao sto bi rekao kod nas narod "podvirila se podase" :D

@Skafisnjavka2022 Sta su ti radili roditelji sto te ne vaspitase ti si opasnost za okolinu sa svojim bezobrazlukom treba te maknuti sa ulice da ne prepadas narod pravi onaj balkanski krkan. Pregledaj odozgo sve sto si piso i sve sto sam ja piso i pogledaj ko je poceo prvi da omalovazaje i vriedza. Nisu ti uspjele ovde "argumetacije" tvoje pa si preso na vrijedzanje. Ja se inace nevaljam sa svinjama po blatu je je svinji blato domaci teren june jedno neotesano.

@Skafisnjavka2022 Pravi si uspio kao licnost. Tip koji je prilicno nevaspitan i bezobrazan i nije u stanji da komunicira bez da onog drugog kojeg i ne poznaje vriedza i omalovazaje.

@Skafisnjavka2022 Nisam ni mislio da Malezija i Indonezija imaju nuklerano oruzje. Mnogo si glup i bezobrazan.

@Skafisnjavka2022 Kakve veze ima nacionalnost sa religijom. Rijec je o personu po imenu Muhammad ibn musa al Khwarizmi koji je zivio u doba islamskog abasijskog hilafeta u Bagdadu. https://www.youtube.com/watch?v=PX065FPjsag

@alija I prelaze na islam :) https://www.youtube.com/c/MuslimRevertStories/videos

@Skafisnjavka2022 E skoro sam gledo turske dronove i nisu losi. Pakistan isto ima neke nuklearke onda Malezija i Indonezija isto nisu losi.

@Skafisnjavka2022 Algebru koju ucis u skoli ti je muslima otkrio. Prvi ili medzu prvim univerzitet koji je osnovan je bio od zene muslimanke https://blog.globalacademyjobs.com/the-worlds-first-university-was-founded-by-a-woman/ Naj darezljiviji narod na svijetu su muslimani. Sto se tice zapada koliko su korisni toliko su i destruktivni. Najveca zlodjela u historiji covjecanstva (2 svjetska rata i kolonijalizacija = 135 miliona mrtvih) su plod zapada.

@alija nije to nikakva pogana vjera i vjera ne zagovara ubijanje osim u ratnom stanju. Znaci svaki ludak koji odluci da ide ubijati to znaci da mu je vjera naredila. Muslimana im aoko 2 milijarde na svijetu i kad bi svi isli ubijati ... skontaj sam