sabaheta-mjerica-FB073516 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 2 mjeseca

Komentari korisnika (1280)

@marko-markovic-G095519 miran marko, miran.

@optimist je li to vase pojasnjenje sve u komentaru na kostataciji, cinjencu jer covjek je to rekao, da "Antena M" nije objavio ono sto smo svi vidjeli i culi da Milanovic, se zaista sprda sa genocidom? Ovaj "medij" i ovaj clanak je za vas "provokacija i proizvonja intrige"? Meni nije. Ako nije ni vama, zasto ovakav komentar na ovom clanku? Ako se slazete sa Milanovicem, napisite, ovo je samo portal.

@marko-markovic-G095519 divim se koja inteligencija i pamet. Pa gdje si ti @marko prije bio? Pismen znaci citati 30 slova s razumijevanjem da sto vise i prije zapamtis, da znas prenijeti istinu i samo istinu tako da te treca osoba razumije, pozorno slusa i razumije i nikako da pricas danas jedno sutra drugo. Pocnes li muljati gubis se, lazes, petlajs a ko laze i krade ko krade i ubija. Tako se to veže... To tvoje nisko, prljavo, lihvatako misljenje, misljenje jednog genatki vjerovatno Latina (a sto se odaju Latini veceras na komentarima) je tako glupo, bezvrijedno, bezobrazno, jalovo i lažno. Samo vi, negatori genocida mozete podrzari ovo notornog narkomana ( ne da sam cula, znam) šmrkavca. Šteta. A bio je potencijal, bar se cinilo dok je "skidao" Kolindu sa vlasti. On je nula. Pardon, dvije nule.

Latin dobro te je. Ne pu*imo vise te tvoje izjave ima 20 godina. Jedino te jos @pijani-sejdo ajlavjuše 😂😂 ali je malo neurozan. Smirice se. Dok prestane lajati na baketa. Nesto mu ke nocas on na tapeti, sutra ti Latin, pa ja...i tako u krug. Do podne a poslije podne sam sebe ne ajlavjuše.

@pijani-sejdo-G050401 😂😂😂

"Na Kordunu grob do groba..."😂😂

@Tuzlaak he he he komenje sudjeno da ga...same mu gace spadaju moj tuzlak. Polako. Vidjet ces sam.

@romano-boljkovic-G082108 manjok, ne brisu i gore 😂😂

@pijani-sejdo-G050401 Laki dušo, što si neurozan? Nemoj reci da si i ti Latin 🤢 Je li te to stid? Nemoj. Nikad se ne stidi svog podrijetla taman da si Latin 😂😂 Mrš.

@vedran-vidakovic-G093803 je li to Laki malo neurozan 😂😂

Naravno a nije kao onaj nas MMMMŠKLJ borac sto ide u Rusiju po pobjedu i trazi donacije...pa ja rekoh da se tamo ne ide ni po pobjedu...a o donaciji 😂😂 bravo Bajden 👏👏👏

Naravno i za Latina Covketa pravoslavnog isto vazi - 👎🚨⛔🚫❌

@Perotrokadero jel to Laki malo neurozan 😂😂😂😂

@Perotrokadero1111 sto ce kinezi graditi auto put kad imamo Vucica a jesi budala u p.m. a sto se tice Islama, najčišća i najljepsa vjera na svijetu ma s koje planete da je dosla. Imas Islam imas obraz imas nam(ti si papak pa me znas sta je NAM) ali nema veze, imas čistoru, imas put, imas svjetlo koje te vodi, imas sve. Pojma ti nemas i nek nemas sta te briga. Nego punoye bidzet Srbije da taj autopit bide sto prije i brate nemojte fule u asfaltu, ne stedite.🤗

@komtgoed ja nisam njegov narod i mene nije i ne moze otjerati. Tačka.

@GZUZ a vidis meni je Dubai bio san e sad vise nije. Idem u Dubai 😊 a tvoj san...Boga mi upitan malo????

@thebehaudin-G082346 Palmer srbijanski zet. Pametnom dosta. Licno, meni nista ne znaci a ni mnogima vjeruj. A ostalo sto pisete...kako ono napisa "ne zelim ulaziti u detalje i prosirivati..." ono sto ti prokomemtarisa. Hajde malo se uozbilji. Nije niko budala.

@komtgoed a lokice bi kao trebale biti advokatice 😂😂😂 bravo.