DANILO Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 8 mjeseci

Komentari korisnika (1727)

sve se zna odavno kako se i zasto organizuju tz. navijaci usmeravaju ,EU treba konkretno delovati na terenu ,alatima sankcionisati politicare ,lokalne tajkune koji u svojim sredinama rade sto pozele na stetu naroda ,akcija na reakciju preko potrebna .

glasanje u BIH je prebrojavanje krvnih zrnaca ,takvim odnosom prema zivotu nece doneti napredak sve do trenutka otreznjenja gde ce u fokusu biti ljudi neukaljanog obraza i ideje bez obzira na nacionalnost ,samo kada ce taj trenutak doci .

@DANILO vecina gradjana ekonomske tokove poistovecuje sa socijalom tj. milostinjom koju udeli vladajuci ,da pritom to spinuje kao veliki dobrotvor za sledece izbore .Zdrava ekonomija ne postoji vec je u totalnoj kohabitaciji sa politikom ,sto je politicar uspesan zavisi od sposobnosti sopstvenog spinovanja .

to je ta politika koja gradjane redovno vodi u stradanje ,nastavak tumaranja na ivici ponora nikako da prestane .Politicari se svojim ustaljenim zapaljivim frazama uspesno bore protiv mirnog i pre svega normalnog zivota ./

nema resenja politika je svetski problem tu BIH je samo detalj svetskih preslikavanja ,lazi ,spinovanja ,demagogije i sve druge devijacije usmerene protiv ljudskog uma da sopstvenim mozgom izvodi zakljucke u svoju korist .

kada politicari uzmu stvar u svoje ruke ekonomija postaje upravo ovo HAOS na grbaci vecine naroda .Slepo zaljubljeni u svoje odabrane politicare, poverovace sve sto im voljeni kazu ,uzrok je to i to ,veruje narod sve vise i trpi .

@Antifasista jako ,dobro ,odlicno ,prava sustina politike .,bravo ..

droga moze sve ,droga radi sve ..

@MOCKBA Srbi su sami sebe po obicaju iz proslosti unistili svojim autogolom .Mi Srbi barem vecina smo malo devijantni i kao takvi predodredjeni da prolazimo kao u prvom ,drugom svetskom ratu .Nemamo smisla za zivot to je sustina ,u bosni tadasnja Srpska nacionalisticka politika devedesetih cinila zlodela i time zaduzila i neduzan narod koji je za normalan zivot/suzivot .zalosni smo i nepopravljivi tumaramo u svom vecitom mraku .

novo zanimanje hleb bez motike samo mislim da najstariji zanat jos nije prevazidjen po zaradi ,tu mlade devojke postaju bogate ali i prebrzo zavrsavaju ,sto je brzo to i kratko traje .

@Kolodvor jako pametno razmisljas ,nazalost to je jos daleko ,sobzirom na stanje svesti gradjana .

da korupcija ,to je odlika niske razine svesti ,gde se nedostatak znanja pokusava naDOMESTITI MULJANJEM .Resenje je emancipacija gradjana ,stim da to nikako ne odgovara politicarima i time se vrtimo u zacaranom krugu .

@CAPAJEBO1984 da ima i toga ali tri meseca mozes se odreci od izlaska i licnog privatnog ,imass smestaj ,ishranu ,novac ti na kraju ostaje neokrnjen jako dobro zar ne ,samo posao konobara na moru tesko moze raditi neki bosanac ,a zasto eh to je problem ,spretnosti ,brzine usluge i drugih stvari sto BOSNU cini usporenijom .

@dar-mar-G043109 bravo ,sta vredi kada prost narod vidi se iz napisanih reci nemoze razumeti ,BRAVO .

@DANILO svugde ima dobrih delova od zakona koje samo treba implementirati i to u nasem susedstvu ne treba daleko gledati ,recimo u Makedoniji posle dvadeset sati u svim trgovinama nemozete kupiti nista od alkohola ,jako pozitivno zar ne .

ma ne ,problem sto svako danas moze izreci razne konstatacije shodno licnom ,partiskom ili ko zna drugom razlogu .Ukrajina je sasvim drugo ,neuporedivo u bilo cim sa BIH .

Odmori u BiH

prije 1 nedjelju

@DANILO da neko ogresno ne shvati da mrzim ,naprotiv volim BIH ali su nedostaci vidljivi svakom ko putuje pogotovo zapadnom solventnom turisti koji za svoj novac trazi adekvatnu i zadovoljavajucu uslugu poput recimo u HR .

ubavo vo Skopje/Skupi

BOSANCI su najgori vozaci u Evropi retko postuju znake ,dve pune linije ,brzinu ,zamisli mene u neosvetljenom tunelu pri brzini od osamdeset pretice pun putnika autobus ,strasno za ljudski razum nedavno izmewdju Visegrada i Gorazda .