zeljko-bosnjak-FB113444 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 7 mjeseci

Komentari korisnika (473)

@zeljko-bosnjak-FB113444 Teško će biti povratka na staro, jer u Sarajabadu nema želje za kompromisom. U Hrvata jačaju lideri koji žele uspostavu svoje etničke jedinice. Ni HDZ-e se neće moći dugo opirati tim zahtjevima, jer će biti od Hrvata zbačeni sa vlasti. A Čović i HDZ-e će biti za muslimane ono što je danas Kolinda za Milanovića. Ovo ne pričam napamet, poznajem situaciju i vrlo brzo ćete se u to uvjeriti. A Hrvatska strana nije kriva za opstrukciju pregovora i problem je u političarima iz Sarajabada koji su se uplašili svoje javnosti. Ništa zato, bujrum, tražili ste i dobit ćete. Ništa nakon izbora (ako se uopće i održe) neće biti isto. Sve će izmaknuti kontroli i na kraju će se ispostaviti da je protektorat BiH nemoguća misija. Zna se tko je tu najveći gubitnik i tko je sa svih strana u okruženju. I zna se čijih građana je pedeset tisuća svake godine manje. Ono što se željelo Hrvatima, desit će se onima čiji su preci bili konvertiti, kvislinzi, suncokreti i krivovjernici.

Ovaj neuspjeh pregovora najmanje odgovara muslimanima i oni su prikazani kao kočničari. Maske su pale. Hrvati traže samo ono što ih po Daytonu sleduje, da biraju svoje predstavnike (ne pripadnike, poput Sejde, koji ne predstavlja nikog, osim sda džamijaše). A stanje će biti puno gore i tu se slažem sa uvaženim profesorom. Ovo danas je kamilica za ono što će se desiti uoči i nakon izbora. Živi bili pa vidjeli. A razlog neuspjehu na pregovorima je bolesna želja da se nad drugim ovlada i da se spasi vojnik Rayan (Sejdo).

@almir-besic-G082700 Turčine zašto laješ. Kultura ide iz doma. Istina je da su ovi jazavci iz SDP-DF-NS rezervni igrači. Zastavu Hrvatskog naroda su nazvali Ustaškom. Nitko nas Hrvate ne mrzi, ko ovi komunjarski islamofašisti. Hajde neka one moralne nakarade tipa Zukan Helez, Reuf Bajrović, Sejfudin Tokić, pa i Abdulah Sidran uđu u Hrvatsku. Za ovu trojicu znam iz prve ruke da će biti uhapšeni, a za ono staro laprdalo od metar i žilet nisam siguran, ali bio bi priveden na informativni razgovor u Hrvatsku policiju. Hrvatske tajne službe prate tko Hrvatskog predsjednika zove Ustašom, bolesnikom, budaletinom, kao i druge Hrvatske političare. Nema više za tu kopilad odmora na najljepšem moru na svijetu, a ja da ih vidim, o jadu bi se zabavili.

@omikron Dugoročno, ovaj neuspjeh u pregovorima će najviše osjetiti muslimani u BiH. Ovi problemi do sada su kamilica za ono što će se dešavati. Slijedi blokada svega i svačega. A samo zato da Sejdo redovno uzima sedam tisuća maraka, koji zarađuje šireći mržnju prema narodu, kojega bi trebao da predstavlja. Nije smisao tročlanog predsjedništva da budu tri pripadnika konstitutivnih naroda, već da budu tri predstavnika. Tu je ta razlika. Hrvati su iz svoje kvote prije desetak godina izabrali jednog doktora crnca. To je legitimno predstavljanje, a ne tko je kojih krvnih zrnaca. Jer da nije tako, bio bi samo jedan predsjednik. Jer da nije tako, ne bi svaki predsjednik imao pravo veta. A pravo veta je zato što predstavlja taj narod. Pripadnost je nešto drugo. Vi to sve dobro znate, ali glad za vladanjem veća od realnih pogleda na situaciju u zemlji. Taj izrod zvani Sejdo dok je bio u parlamentu, za pet godina se niti jednom nije javio za riječ. Ali taj ljudski i moralni otpad shvatio kako da dođe do laganih para, a to je sij mržnju na svoje susjede i pričaj ono što tvoji birači žele da čuju. Zato je Milanović onako direktan, jer zna što se dešava, a toj moralnoj spodobi je svojevremeno davao podršku. Muslimani, u vašem toru leži većina problema i to ćete shvatiti kad bude kasno. Podrška bnormalnim političarima poput Radončića, a donekle i Konakovića. Ovo ostalo, od zla oca, od gore matere, posebno lažne komunjare. Ni Bakir im nije do koljena.

@abG032134 Zašto demagogija? Jer su najnormalnija stranka u muslimana. Jer nisu prepuni mržbnje ko lažni ljevičari. Pa ovi jadni sda džamijaši nisu ni blizu islamofašistima poput DF-a koja je ultraislamistička i ljevičarska stranka. SDP je sličan tom DF-u, čim ima zlotvore poput onog ljudskog otpada i smrada Zukana Heleza. Taj luđak govori ono što islamisti iz te komunjarske stranke misle. A Radončić je uspješan političar koji ne traži sadaku, pogotovo ne hurmašice, poput one ugodno popunjene dame.

@jusuf-kurtagic-FB103126 Ti i takvi poput tebe su istinski neprijatelji države BiH. Ja koji želim da mi netko ne nameće razne Sejde nisam neprijatelj države BiH, već njen prijatelj. Samo što ja nisam kao ti islamofašista i BiH vidim drugim očima. Ili kao ravnopravnu zemlju svih građana (primjer Belgija i Švicarska). Ili država sa tri entiteta, a unutar jedne države. Ovo ovako ne ide. Niti ćemo dopustiti da vi iz Sarajabada odlučujete o nama Hrvatima. Vi ste ti koji razarete državu, ko što je Milošević razorio bivšu Jugoslaviju namećući šiptarima Sejdu Bajramovića. I gdje je sad Kosovo?. Zato pamet u glavu. Vi ste najveći problem u državi, veći od Dodika. Hrvati su najmanji problem po državu BiH. A niko nas neće te pokoriti i tu pravite grešku. Umjesto da živimo u suživotu, vi silu prosipate. Ona kod nas neće proći i sve više počinjemo mrziti BiH. Na kraju ćemo svojim putem, a vi krenite ako smijete. Mnogi se neće vratiti. Sjetite se navijača Sarajeva. A mi vas nećemo napadati na vašem teritoriju.

Što god pričali o Radončiću i Konakoviću, kad govore o susjedima Hrvatima, iz njih ne izbija mržnja. Za razliku od islamofašista koji se zovu Zukan Helez, Reuf Bajrović, Sejfudin Tokić, Abdulah Sidran, i sličan ljudski otpad. Nitko od njih ne smije ući u Hrvatsku, jer će biti uhapšen. Toliko o tim fašistima, koji glume tamo neke građane. Suživot može biti samo sa ljudima i političarima poput Konakovića i Radončića, a ove prije nabrojane samo mogu gledati preko nišana. Isilovci i tekbiraši sa dna kace i otpad ljudskog roda, koji je prepun jala i mržnje.

Ovi koji su bili u Neumu, trudili su se da postignu neki dogovor, jer to je najbolje za budućnost BiH. I što su doživjeli, napade ovih islamofašista iz najprljavije i najzagađenije kasabe u Europi, zvane Sarajabad. Koja je uz to još i etnički očišćena. Onih pet posto jadnika, muku muči da kupi kilo svježe svinjetine. A dio od tih pet posto su poturice koje imaju halal certifikat.

Ovi lažni ljevičari su islamofašisti sa dna kace. Svi su pod prismotrom Hrvatske tajne službe i bit će zbog govora mržnje uhićeni, ako stupe na tlo najljepše države na svijetu, sa preko tisuću otoka. Ovi zlotvori i isilovci bi umjesto respiratora kupovali rakete dometa Zagreba i Beograda. Jazavci se neko večer smiju na račun Hrvata i zastavu Hrvatskog naroda zovu Ustaškom. To su ti ljevičari, dabogda se od raka raspali.

@Dzordze Ne brini se ti turčine za mene. Ja se ne nadam djevicama u tom vašem "raju" i ne pušum te gluposti pustinjskog varalice. Raj nije mjesto prešderavanja i jebačine. To nije hedonističko mjesto.

@damir-music-G061832 Treba se liječiti ovaj idiot Esad Džidić. Budaletina i isilovac nije normalan. Polupismen a prepun mržnje. Samo psovka i vrijeđanje. Takav bi htio da bude "građanin" a kad ga izbaciš iz vinkla, pašče potursko i talibansko kaže što misli. Pri tom ne mislim na tebe, jer ne vrijeđaš, mada se ne slažemo.

@esad-dzidic-FB061400 Baš bih volio da se nekad sretnemo. Samo ti jadniče možeš s leđa, kako ste i naučili. Ja nemam potrebe hinjski s leđa. U meni je preko sto kila i tipični sam Hercegovac. Periguzane talibanski, znaš samo lajat i to negdje iz inozemstva. Vjerovatno ti neki Hrvat ili Slovenac komanduje, pa si pun frustracije, onako jadan, krezub, neuhranjen, mrčav, priglup, podkapacitiran u svakom pogledu, zadojen mržnjom (ko i budaletina Zukan Helez). Dolaziš iz neke bosanske vukojebine, a živiš u kršćanskoj Europi, koju prezireš, a hrani te. Tipični muslić i sadaklija. A kad si u Hrvatskoj, ili HercegBosni, manji si od makovog zrna. Jadan i preplašen. Nitko i ništa. E turčine i konvertitu, jadan si "ni u moru mire, ni u vama poturicama vire, koji ste za sto lira u sto vira". Zato knozi i mirij kad pričaš sa Hrvatom. Kapito pašče isilovsko.

@damir-music-G061832 Što se tiče entiteta, ne moraju ni biti, barem što se tiče mene. Tu su županije. Hrvatske županije će se udružiti, vi udružite svoje i eto mira u kući. I eto građanske BiH, ali u tri entiteta. BiH se ne mora raspasti, ali ne može ni ovako. Niti će biti kvazigrađanska kako je vi zamišljate. Po cijenu mog života je nešete ostvariti, a nisam spreman tek tako život dati. Ako ovi naši ne budu imali muda (mislim na komunjare iz hdz-a) postoji djelovanje ETE i IRE. Pa nek bude selo veselo, dok Hrvati ne dobiju svoj entitet ili jednakopravnost.

@esad-dzidic-FB061400 I nepismen si. Toliko pravopisnih grešaka. Vidi se da nemaš ni srednju školu završenu. Laješ, vrijeđaš i ne znaš pisati. Tipični neuspjeli isilovski abortus, prepun mržnje ko što vam je pustinjski varalica i njegov jebivjetar zvani manitu dž.š.

@esad-dzidic-FB061400 Poturico, vi prvi ne poštivate zakone i Daytonski sporazum. Hoćete tu vašu bosnu samo za sebe. I dobit će te je. Nama ne treba. Mi Hrvati imamo HercegBosnu, a Srbi RS. Pravite građansku džamahiriju na 25%, jer i to će vam biti puno. Sve vas je manje i sve više napuštate BiH. Masovno se odričete državljanstva i može roma biti uskoro više nego vas. Jer ste jadni, slabi, nemoćni, dvolični, pokvareni i stići će vas za to kazna. Bilo mi je krivo što nije bilo dogovora u Neumu. sad mi je drago. Hrvati u HercegBosni će se dignuti, a vi krenite i proći će te ko onaj navijač Sarajeva. Bujrum turčine.

@Kamenispavac Tako je. Išto je najgore, ovi sda džamijaši, čiji je IQ manji od broja cipela koji nosi prosipa šuplje priče da je nas Hrvata 6-7%, a ima nas preko 20%. Muslića najviše izginulo, nas najmanje. Muslića se najviše raselilo i oko pedeset tisuća ih godišnje izlazi iz državljanstva BiH. Hrvat niti jedan nije odbacio BiH državljanstvo, jer ima dvojno. I koga ova talibanska šaka jada misli majorizirati. Malo su se preračunali. Osim toga financijski najbolje stojimo, imamo najbolje kuće, najbolja auta, najljepše žene, većina nas ima sto i kusur kila, imamo Hrvatska iza sebe, a jadni turčin bi da se pita. E nećeš. Izdajnik si vire pradidovske, krivovjernik, suncokret i konvertit. Pošto si bio podrška osmanlijskom okupatoru, uz to si i kvisling. A zna se kako kvislinzi i izdajnici prolaze. Još ste glupsoni jedni svojom tvrdoglavom i glupom politikom ujedinili Hrvate i Srbe. I onda se čudimo vicevima o glupom Muji i još Glupljom Hasi.

Ako Hrvati izađu na izbore, HDZ-e će dobiti preko 90% glasova u Hrvata. I ja ću im dati glas, iako nisam njihov fan. Ako se pojavi netko tko će povesti Hrvatski narod u demonstracije i blokade, ima moj glas. Nadam se da ovi hdzeovci za to imaju muda. I da sam muslić iz kasabe zvane Sarajabad, dobro bih pripazio kad dođem na "bosansko" more. Odnosi su narušeni i može svašta biti. U najboljem slučaju štete na autima. tražili ste i dobit će te. nama je pun k.rac toga da ne možemo normalno birati. Švicarska i Belgija su primjer kako višenacionalne države funkcioniraju, ali Mujo podkapacitiran u razvoju i intelektualno bi da se pita, a nije u stanju voditi mjesnu zajednicu. E nećeš razbojniče!!!

@zeland-new-FB023207 Eto ti ćeš periguzane i osmanlijska poturico nekom određivati tko je i što je. Koliko god da nas ima bogatiji smo od svih periguzana zajedno.

Ovo je putokaz kako dalje nastupati. Hrvati i Srbi moraju biti skupa protiv ovih konvertita, suncokreta i krivovjernika. Oni su kvislinzi, a zna se kako treba postupati sa takvima. Osmanlije su bile okupatori, a ovi konvertiti su im bili podrška. Onaj tko podržava okupatora je kvisling, a to su činile podkapacitirane Muje.

@Eldonheretic Ti si jado jedno veliko nitko i ništa, obični periguzan i gubitnik.