Polinikk Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 mjesec

Komentari korisnika (5)

@edin-mrkonjic-FB120240 Zna se i koliko ko teritorije kontroliše. 23% muslimani. To vam je to.

@daniel Kakvo ti je to ime, jesi poturica?

Bosanski muslimani imaju vlast na 23% teritorije BiH. To je vaša realnost. Sve ostalo pusti snovi. Srbi su na Balkanu najbrojniji i duplo više naoružani. Tako da isključite i te snove. Imali ste rat pa ste završili na 23%. Amerikanci pomagali bombardujući Srbe 95', Alija plaćao milione maraka kad su trebali pasti Bihać i ostali gradovi. Pazite da ne bi bilo usranih dimija na putu za Istanbul. Totalno ste nerealni,.ne pitate se ništa a mislite da ste faktor. Ostalo vam od aga i begova, samo oni su dole južno, tamo vi zaostali pripadate. Ne u srcu Evrope i ove civilizacije.

@mustic-emir-FB112307 Ti si puko ko roljak. Da nisi malo precijenio snage koje kontrolišu 23% teritorije. Toliko Bosne imate. Srbi nisu nista izgubili, najmnogoljudniji i vojno najjačai narod na Balkanu. Sve što ste i dobili, dobili ste par procenata zahvaljujući podršci amerikanaca. Oni bombarduju Srbe a vi trčite. Nisi dijete, pogledaj istinu i priznaj bar sebi. Pazi da ne bi bilo usranih dimija na putu za Istanbul...

Muslimani u BiH su totalno izgubili kompas. Niko sa njima neće, sanjaju nekakvu BiH a kontrolišu 23% fildžan države. To je vaše a ostalo sanjajte. Toliko a i manje ste osvojili u ratu, nećete valjda da na foru u miru dobijete nešto više?! Dosta je toga bilo. Bosna je stara srpska zemlja i svako poredjenje sa Rsk je smiješno jer niste vi ovde gospodari (sem na 23%). Ako vas nostalgija za tim vremenima muči pravac istok, sa bradonjama i zamotanima. Ovo je Evropa! Muslimani u BiH su zaostali van realnosti, shvatite to! O nekakvim ratovima i glupostima se ne zanosite. Srba u Rs , Srb, Cg ima duplo više i trenutno naoružani do zuba a biće i još više. Tako da po Sara'jvu, čaršijske priče možete samo raspredati. U mozak i u realnost bosanski muslimani.