max-boj-FB053557 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (118)

Nije to poruka dodiku vec svim srbima. Cekamo iducu priliku da pokusamo pripojiti dijelove bosne srbiji, tj sljedeci rat. Iako je politika srbije da se nemjesa u intergritet susjednih drzava. Zlu nikad kraja.

Religija je tama. Vjeciti mrak, u koji kad se udje nema povratka. Ali ipak neko kad oboli neide prvo u bogomolju da moli za zdravlje vec ide u bolnicu. Bash mi to nesto cudno.

Isti taj nevini i dobrotvorni zapad je uveo sankcije muslimanima onda kad im je to najmanje trebalo. Isti taj zapad je odobrio hriscanskim dobrotvorima da ubijaju i tjeraju u izbjeglistvo muslimane. Isti taj zapad neda muslimanima da imaju svoju drzavu vec su ih ugurali u neku federaciju sa katolicima. Isti taj zapad nece nikad dozvoliti da postoji samostalna muslimanksa drzava na tlu evrope. Iako su moji preci muslimani ja nevjerujem ni u jednu religiju ali mi ipak smeta da ti drugi kroji sudbinu nepitajuci dali ti to tako zelis.

Bash me zanima koliko je novca topla turska ruka ubacila u investicije zadnjih godina

Kroz istoriju nam niko vece stete nije nanio vec ta jebena turska. A i danas dan ju pojedinci dizu u nebo ali slaba ekonomska korist od njih. Koliko je nasih momaka poginulo ratujuci za osmansko carstvo. Koliko je otela bosanaca koji sad zive i doprinose u turskoj. Mi bosanci imamo isto koristi od tih turaka ko srbi od rusa. Otprilike.

@KPEMEH Svi srbi su ilirskog porijekla

Treba to sve poslati da kopaju kanale par mjeseci da osjete demokratsku promjenu

Sve to treba na fakultet upisati

@rale-mix-FB103445 To su bespovratna sredstva koje je on pokupio :-)

Taj Dunav je ionako pun kanalizacije pa je valjda prirodno da se nadje i neko staro gvozdje.

Dajte coeku zensku da dodje sebi malo. Ta religija unisti ljude u svakom planu.

Sad ga upisati u skolu narednih deset godina za kaznu

Opet schwaba navalio.

@BPEME A sta ako boga nema, ako je bog samo iluzija?

Stavi te mu metak u vugla ili ga oporezujte

To medjugorje treba zatvoriti. Sam dokaz da nema boga su i te jadne zrtve koje hrle glavom bez obzira samo da bi bile blize toj izmisljotini "bogu"

Nek bakir i covic salju robote da gase tu vatru, usput im i milovanovic i plenkovic mogo pomoc, ako nista drugo barem da zapishaju.