Bosanskizmaj Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 mjesec

Komentari korisnika (152)

@ibro-bosanac-FB071605 Dakle cetnicka balego, sportisti se ne mjesaju u politiku oni ide na igre. Procitaj jos jedanput ali bez mrznje prema Amerikancima.

Gubimo ljudskost stime ubijamo sami sebe. Sebicnost mrznja netrpljivost zavist je propast nasih buducih generacija nase djece.

@DANILO Sve je to zasnovano na politiku i skupljanje ovaca u tor. Sto vise ovaca u toru to jaca politicka partija. Nista to nema sa vjerom i bogom nit je kad bilo. Prevara nepismenih dusa davajuci im osjecaj sigurnosti i da ima neko ko ih je stvorio i koji cem im pomoci ako zatreba. To su kao price od Brace Grimma.

@ibro-bosanac-FB071605 Ni ti nebi smijo da se predstavljas kao ibro, balego cetnicka

@mirso-hodi-FB064628 Ni 10 vigaras nebi mogla pomoci, koliko je ruzna

@DANILO Ti u stvari kazes u svojim tekstovima da je sve laz. I da zakon jaceg vlada. Dobro recimo sad ,kad bi neko atomsku na Srbiju bacio ,po tvome nikom nista. Desilo se jednom na Balkanu.Jer politika i rato ruku uz ruku.

@mirso-hodi-FB064628 neznam kome se moze da digne ona stvar na ovo strasilo , meni ne i da sam popijo 3 litra sljive

@DANILO Pa ako je sve laz zasto ucimo svoju djecu da budu posteni ispravni da ne mrze nikoga itd.

Ima istine sto ti kazes, ali vi ostajete genocidni narod

@aga Narod ne ratuje zato sto nema bolje sta da radi, aga. Narod je zavaden od strane profitera i bolesnih ideja.

Ovaj Grcki bradonja treba da dobije kajsem po goloj guzi, i onda ga staviti u kamp sa izbjeglicama da vide sta ti ljudi dozivljavaju i prozivljavaju. On nezna za Boga i ljubav prema sjerotinji . Pravoslavni extremist ( terorist). Jadna li je vjera koju ti propagiras.

Vi ste koji razibijaju Srbiju djecko. To su vasi uradili pa dajete krivicu narodu koji protestuje radi boljeg sutra.

@bozana-sator-FB041006 Ko da je to tvoj gas, sto se tice strana, mi smo na pravoj strani necemo sa genocidasima ubica djece i silovaltelja.

@ibro-bosanac-FB071605 A vidi cetnikcke balege zvanog ibre. fuj derizu

Putin se preracunao sa gasom i sjevernim tokom. On misli da moze EU da ucjenuje.

Putinu ne treba vjerovati ama bas nista. Putin podriva BiH pravi sranje na granici Bjelorusije i Poljske i naoruzava Srbiju.

@GZUZ Rusija i Kina gaze ljudska prava . Pogotovu Kina koja istrebljuje sopstveni narod Ujgure. Da si tako posten i objektivan kako se predstavljas trebao bi i to da spomenes.

@milan-rajak-G090318 znas li ti znacenje talibana i mudzahedina, pitam se. ili sam ponavljas kao papagaj sto si negde cuo.

@GZUZ Nisam se uzbudio jarane,ali zasto na njemackom pises a bosanski portal . Sta hoces da dokazes?