rtfranky-franky-FB034050 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 4 mjeseca

Komentari korisnika (60)

@minja-acp-G090156 kakvo glupo pitanje, ništa I, ono čega nema ne može ni da bude.

@osman-delic-G094848 tačno tako. Očigledno to za pluseve i minuse. Što se mene tice povlačim se sa ovog smeće portala. Nadam se da će Bake napokon izgubiti vlast (iako neće biti ništa bolje) ali mi je drago da Sćepo nema šansi da dobije šta ozbiljnije na izborima jer ga je raja, i njega i avaz pročitala. Ovo mi ponekad dođe kao kakvo beogradski glasilo, u pet deka, nema neke razlike. Tako providno.

"Izetbegović se zahvalio Erdoganu na podršci Republike Turske Bosni i Hercegovini na političkom i ekonomskom planu." Na kojoj pomoći?

Vi Ameri treba da manje prdite da prostis i eto mnogo manja emisija metana

@ibro-bosanac-FB071605 Pa Ameri su fino rekli, političari u BiH ne smiju se truditi da destabiliziraju državu....ja tuge brate mili.

Pa Dodik i hoće da bude sklonjen da bi na kraju otišao na smeće historije kao borac za srpska prava, makar među Srbima. Ovako bi na izborima zbog lopovluka mogao biti smijenjen a onda se zna.

"Mi smo posvećeni pružanju podrške miru i stabilnosti". A da li ste zabrinuti?

@sabaheta-mjerica-FB073516 Potpisujem. Tačno ovako.

Koji cirkus Tipu hoće sankcije udariti a pregovaraju s njim.

Ovaj je blago optimističan, Inzko je bio duboko zabrinut. Kome sad da čovjek vjeruje? Ccccccc

Reci ti nama, ima li šta konkretno?😂

Bal, bla, bla....i ko će ohajriti od toga? Obični narod sigurno neće. Vi palamudite oko nečega što uopšte ne bi trebala biti tema, čuj da se razgovara o BiH. Šta se ima razgovarati o priznatoj državi, ako neko hoće da je rusi, neka rusi, takvih je vazda bilo a branit će je onaj koji treba da je brani, i takvih je vazda bilo.

Stvarno nigdje veze, pa zar se sad ima vremena za Sisijevog muftiju...Je...te kao da je to sad prioritet. Da je sirotinja zatražila sastanak da izlozi svoj neki problem, Bake ne bi imao vremena. Ovako je sastanak sa egipatskim muftijom vrlo referentna stvar. Da čovjek ne povjeruje.

Vas trojica imate samo jedan cilj a to je da se održite na vlasti. Zato sve što se radi dolazi kao dio strategije da baš vi budete ti koji će predstavljati svoje narode a u stvari se samo radi o osiguranju stolice. Aferim. Proći ćete i vi kao i oni prije vas. Poslije vam bogami neće biti lahko.

Iskustvo nam govori Čoviću da s tobom i kriminalcima kao ti, nema koristi od bilo kakvog.dogovora.

"Svi lideri u BiH imaju odgovornost da ne djeluju destabilizirajuće" Zar ovo nije trebalo da glasi: "Svi lideri u BiH imaju odgovornost da djeluju stabilizirajuće" pa valjda za to dobijaju platu, ili?

"Bio sam na 20-ak kilometara kada je poginula Suada Dilberović i bio je pucanj snajpera. " Ispravite grešku, pucanj se ne čuje 20 kilometara daleko.