dax-pax-G124915 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 5 mjeseci

Komentari korisnika (577)

Sve je bolje od mračnjaštva, vehabizma i bijede.

@sam-pezer-G071126 Ma nije to bolan nebio...novinar je dobro analizirao o čemu je riječ ovdje.

@mr-ermin-G074057 Što se tiče lopovluka niko ne može da primiriše SDA! Od svih pokradenih para SDA je pokrala 95%. Dakle, to je neuporedivo sa drugim strankama. A što se tiče "državotvornosti" SDA boli kurac za Bosnu ko za lanjski snijeg. Njima je bitno njihovih 33% begovata i da Komšić guzi Hrvate u Predsjedništvu. A što se tiče Srba, s njima imaju sporazum da oni ko fol napadaju državu, a ovi je kobajagi brane. Eto to ti je ta SDA jebala te ona.

@onno-unno-G121551 Ćeraćemo se do zadnjeg SDA-ovca.

@onno-unno-G121551 Ne može kretenu da malo ko vjeruje kad su stranke Osmorke dobile 400.000 glasova. Pazi šta pišeš.

Više vjerujem Srbima nego Bakiru, koji nas je jebo 100 miliona puta.

Pa da, ne bi više bio ni Gavrilo nego bi postao Gazi-Husref-beg! S tim govnima iz SDA više ni za živu glavu, oni moraju da nestanu kao opomena budućim generacijama da se više nikada ne ponovi ovoliko zlo. Država ima samo 2 uloge: 1.Da brani svoju teritoriju iznutra i svana (dakle policija i vojska); 2.Da stanovnicima odnosno državljanima omogućava bolji život; A naravno da oni kojima nije bitna država nego stranka, njima nije bitna ni odbrana države a za bolji život građana ih tek boli neka stvar. Sve je o njima rečeno, samo se treba završiti sa bagrom što prije.

@onno-unno-G121551 Ma SDA je nama jebala majku za vjeke vjekova...

@onno-unno-G121551 Bakir i Sebija zguženi.

Počeo sam da čitam ovo sranje i kad sam vidio koliko ima, odmah prekinuo. Karpatska gorila kao i obična izgovara riječi koje nemaju nikakvo značenje to je trabunjanje bezveze isto kao pošumljavanje jadranskog mora i vraćanje valova za Italiju. Ispod svih tih nebuloza i riječi bez značenja i smisla se krije samo jedno: zaštita pokradenog. Samo me zanima zašto HDZ uporno šuti?! Oglasi se Čoviću, jebo te Dodik, šta si se zavuko u mišju rupu?!

Dodikovci svoje pa svoje. Njima je jedino stalo da države bude što manje a mjesta za marifetluke što je moguće više. Ali uzalud se nadate tome. Država će ipak jačati na vašu žalost. Republika Srpska će doći u situaciju da ili bude izolovana ili se priključi reformama i to je ono što vas čeka. Džaba arlaučete, nema tu odbrane, kako budu stizali novi zakoni, sve će se više pitati država, a sve manje entiteti i to vam je tako, nemate kud. Srbija vas neće, odcjepiti se ne možete, Dodikov kriminal nećete moći kriti beskonačno dugo i prema tome, bolje je za vas da se unormalite.

Sviđa mi se kako Osmorka radi i odmah rješava probleme, a ne kao SDA da se prepucava preko medija. Nezadovoljstvo je sasvim opravdano, ali izdržo je Mujo i gore! Ne smije jedan Dodik, jedna lopina, da poremeti sve. Nije on vrijedan toga...

Majku im jebem, jesu se naživili, nažderali i na*ebali na račun bijede i sirotinje...svemu drođe kraj, ali nažalost nema pravde. Da bar ima kazne makar!

@adolf-veliki-hilmija-G112614 HAHAHAH

@pravda-nepravda-G104933 Ma ima i toga ali ne možemo stalno ponavljati priču o gradnji a ložiti ugalj. Jer sa ovolikim loženjem nam nema spasa čak da nema nijedne zgrade...največi problem su ložači, njih 100 000 majmuna po brdima.

@JECEH Koliko te SNSD plaća jadniče? 10 maraka mjesečno :D

Osmjeh žutog pacova, reinkarniranog Hitlera.

Naravno, ne treba upadati u seljačke i primitivne zamke koje postavlja Dodik, i reagovati kad svaki put prdne. Pustiti gorilu da se ispuca, jer nakon tog njegovog ispucavanja ostaje praznina...ništa taj nikad uradio nije a šta je svašta obećavao, prijetio, srao...sve su to prazne riječi i trabunjanje...On iritira i to mu je cilj. I opet se sjetih Šarovića koji je rekao: Ma samo ga treba pustiti, sam će se ukopati...