sabaheta-mjerica-G122320 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 5 mjeseci

Komentari korisnika (24)

@POCATOM jesi jadan u p.m. Topla preporuka: pun čabar vanago nabi sebi na glavu iz sKeptičke jame mrmka. Guši se i uguši u smradu jalove ali smrdljive politike ronhila.

Dripac stari. Kako ga nije Boga strah. A clana komisije i go*ava Tito dragi...je li bilo sta mladje da se stavi i komisiju? Jok. Mrmak trazio potkupljive budale. *ebe se njega sto je krivicno djelo....cccc

E znas kol'ko nam se *ebe sta ti podrzavas šmrkavac.

CIK kaže drugacije.

Nije Vama kriv niko od njih 11. Jedini krivac je Vasa supruga, njena kandzija, neznanje, bezobrazluk, ps osmica, pa Musa Dzenan, pa odlazak mladih, pa Sarajlić pa Zukić, zadali ste strah ljudima, ljudi vas se boje. Vi ste zli. Zasto vas zovu ČAUŠESKU?

@xopa-cupa-G074845 hajde lijepo procitaj sta si napisao!

Znas nekad i ti da lupaš. Ne moras glasati za Komšića. Zasto javno? Zasto pederi žele sto žele? Javno? Zasto Jasmila kaže ovako? Javno? Boli nas uHo (uvo)....sta si postigla objavom? Zasto necu glasati za Dodika? Nikad ga nisam vidjela u Sarajevu na ulici da pita "kako ste ljudi"! Nekad se bas ali baš provaljujes za sve pare.

...prava koja pripadaju bosanskim katolicima. Ok. Nije problem. Nasi bosanci i hercegovci ma ko da su nasi su. E sad, Hrvati ..zar nisu u Hrvatskoj?

On ce mater, onu sto je zvao na tel i pjevao iz predsjednistva prodati za dinar. Cuj "Baja"? On je bagra smrdljiva. Ološ. Poganluk mu iz svake pore izbija. Fuj.

@POCATOM jedi govna. E, to ti je najljeŠve.

Hajde dobro te je vise. Dosadan si k'o uš domobranska. Promijeni dilera Tita ti.

Auuu tata..pa je' se sad za njega glasa? A kako može biti na plakatu ako se vodi postupak na sudu? Ptam zbog komšinice🤔

@milan jevtic, a ko je njega (Šarovica) "maltretirao" za tolike pare? Protiv koga se 'borio u ringu" taj "siromah"?

Dobro, a sta je sa Tutilastvom i "diplomama" osMice, pa onda "seBi" inace umjetničkog imena sa Viber prepiske za respiratore...

@RudonjaVepar nema on veze sa SDA. Dva svijeta.

Ljudsko izvinjenje

prije 5 mjeseci

Nema to kod megalomana koji zinu na sve rupe. A ova, samo znam da je toliko omrazena da te Bog dragi sacuva. Meni, kad bi samo dvije komsinice rekle da sam smrad ja bih napravila ulazna vrata na drugom kraju kuce jer bi me bilo sramota. Ova? Ovo, jok. Ovo nema stida ni koliko crno ispod nokta. Kad fukara zaima, e to ti je jad i cemer.

Jao jao jao jao...koji stajlimng, koja faca, koja mržnja, koji vokabular, koje riječi vaj vaj vaj...sta je ovo? Moč? Megalomanija? Sila? Kandzija? A sramote iz face, izgleda, usta jedne "prve dame" stranke na zalasku. Gdje je otmjenost, gordost, načitanost,šarm, ljepota duše..? Sve ali nikad dama da je u svili i kadifi.