josip-maslac-FB033445 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 8 mjeseci

Komentari korisnika (139)

Kada su četnici 01.10.1991.godine razorili selo Ravno u Hercegovini, Alija Živković je tada govorio: "Nije to naš rat"!

@DenisBosnic ....na kakvim si ti opijatima???

Znači, neko treba plaćati poreze i doprinose, a neko ne! Sramota !!!!!!

............zaboravio si dodati ovim velesilama i Myanmar..............

Bolesniče, prijavi se za ovogodišnju traktorijadu (iliti utrku traktora) Knin - Beograd! Inače za tvoju informaciju pripadnici AZOV-a su još uvijek u Mariupolju, dakle nisu pobjegli! Mislim da ti traktorijada "bolje leži"!

Po čemu je Bosanac ??? Igra za Švedsku, rodila ga je Hrvatica iz Hrvatske a mogao ga je napraviti bilo ko!

https://www.index.hr/vijesti/clanak/putinov-tabloid-greskom-objavio-stvaran-broj-ubijenih-ruskih-vojnika/2349365.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Sejdaga juče viđen na Sejdinom mostu koji povezuje Komarnu i Pelješac !!!

Ovakvu vijest mogu napisati sami nesvršeni "mejtefaši". Hajdemo ovako! Minimalna neto plaća u Hrvatskoj za 2022.god. je 3.750,00 kuna. Ja sam večeras litar suncokretova ulja u Lidlu u Mektoviču platio 13,99 kuna. Dakle za minimalnu neto plaću u Hrvatskoj se može kupiti 268 litara ulja. Ako je litar ulja u BiH 4,50 KM onda bi minimalna neto plaća u BiH trebala biti 1.206,00 KM pa da se za istu može kupiti isto litara ulja kao u Hrtvatskoj! Novinaru, poserem ti se na školu pokraj koje si prolazio!!!!!!

Konjino jedna, ne možeš uspoređivati cijenu suconkretova ulja (Bimal) i mješavine maslinovog (možda i ekstra djevičanskog) i suncokretovog ulja (Zvijezda) - kako piše na etiketama tih proizvoda !!!

Ja mislim da Bisera Turković, pod policijskom pratnjom, ide u šoping!

Neka sada orgniziraju prvenstvo s Bjelorusijom, Sjevernom Korejom, Kubom, Venezuelom, Vietnamom i Mianmarom!

@Bosna jesi li mislio na polu Židovku Turković ??? Kada bi se za miss natjecali poluŽidovka i krmača, šta misliš koja bi od njih dvije pobijedila???

Hajde konjino ne seri. Ta strašna armija ostala je na 23 % teritorija današnje BiH!

Kada bi ova Židovka po majci Katarini samo prdnula, pa makar i u Sarajevu, Rusi bi se odmah predali! Mislili bi da ih Ukrajinci napadaju atomskim oružjem!!

Genocid se u Bosni, ali srećom ne i u Hercegovini, desio prije nekih 560 godina !!!

Mene ova kobila podsjeća na Micu Trofrtaljku!

Milanović je predsjednik jedne države, koje je članica EU i NATO-a, a Konaković ke komad budale! Avaz je novina kojom možete obrisati šupak kada obavite veliku nuždu!