POCATOM Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (461)

@FSBNEW , не контам само какве промјене?! Шта људи очекују. Гориво готово годину прескупо, а вози и задња фукара. Марлборо пуши сваки плисно, и кукају на власт. А о ударању случајних може се књига написати. Промјене би значиле 8 сати у фабричком кругу. О чему ми причамо?!

Реално ко је јебе. Нек су се поклали. Сав тај виши слој дословно беземно и грозно пљачка Републику Српску и носи у Београд. Сав живот се претворио у отимање. Ми обични људи смо разапети између Бања Луке коју држава не занима и Сарајева које допушта пљачку јер се нада да ће у Републици Српској остатати само сиротиња. Тешко је бити паметан, ал се оком види да отимају за два паралелна живота.

До тада ће сам одлучивати о вакцинацији а после хоће ли ићи у школу или на вријеме стицати радни стаж, капитал и познанства на интернету и таблоидима.

@osman-babovic-G110607 , ови ће остати на плати ко дебил Бореновић.

Више волим поштеног и доброг муслимана него 1000 ових грађанских - комунистичких кретена

Слажем се да читава страница Дневни Аваз има опцију Ћирилица.

@Frankopan, народ је гласао за СНСД из тешке муке и опасности које су се надвиле са свих страна. Шта ће Тривићка кокош која иде на ноге Шмиту него нас продати. Ови бар имају шта да бране.

Јесу ли њени погинули у агресији на Републику Српску?!

Ваљда је требало њима да прода за 30 % од цијене по којој је купио. 🤪🤪🤪 Ко их пита за шта.

@nedeljko-stajcic-G092030 😂😂😂😂😂😂

Свака странка поготову ове веће са јаком инфраструктуром имају своје људе на биралишту. Они знају тачан број у бобу. Ови п(л)аћеници само глуме. Знају да су изгубили. Шетње забранити по цијену сукоба.

Марш у Сарајево и тамо протествујте. Сарајево и држжжава БејХа су платили те кретене који нису били у стању уписати бројеве у обрасцу.

Предуго си у Сарајеву,мозак си изгубио у сумпор оксидној котлини зла

Шта хоће овај?! Он може на сметљишту имати канцеларију као и мајмунолики Рамиз. Сеад Братић може једини у палату а овај,Иван Бегић марш од стола.

@BarbaIve , бежи бре. Јадници из опозиције чак су покушали да украду мјесто Потпредсједника Републике Српске из реда хрватског народа. Толико о људима којим свједочиш.

Јесу пропали, чак и онај јадни Иван објавио побједу и ништа. Вукан је барем могао писати блог, ови могу само на порно сајтове.

@BarbaIve, управо то. Да им свима полену паре.

@Rotroki , није било крађе.

@zlatan-balaban-FB122034 , мислиш на Бореновића?!