hamo-uredu-G095606 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (39)

Jel to onaj Nihad.Selimovic sto je.ušao u Želju da bi ga obezvrijedio, uništio.i s banditosima preuzeo. Što je zavrsio.medicinu na Travnickom Univerzitetu kojrga je vlasnik? Ma bravo Nihade?

Koji ste vi pačenici i kompleksaši. Bilo ko fa se rodio u Sarajevu od 1921 pa preko 1946 do dana zna koliko ste jadni u dnosu na Želju.

Sitarskog povremeno upratim u njegovim nastupima u medijima. Opasan tip koji ocito radi za odredene politicke krugove oz Hrvatske i Srbije, plačenik bezbjedobosnih sluzbi.

Lijepa je to karijera i odlična statistika. Nije na nivou Liga 5 ali odlicna. Moram se sjetiti i Tarika Hodzica koji je bio prvi stranac najbolji strijelac turske lige, doduse prije vise od 40 godina.

Meni jedna dosla na vrata.i kaze dobili ste besplatnu masažu i kaze mi hajte vi u kupatilo i pripremite se dok ja...

Toliko ima nerijesenih problema Nikola al prvo riješimo zaostale: povrat Italijana na svoje, povrat Istre Italiji, povrat Titine biste na Pantovcak, povratak Srba u Hrvatsku i vracanje konstitutivnosti Srbima..

Ih šta mi bulaznimo kad se zapijemo uz loše vino ( šecer nam skoči ili padne) .

Treba ubrzati suđenje. Il će pasti Novalić, Solak, Hodzic il će biti ringišpil na sred srede.

Sve ce to Dino Kasalo prema planu posnimlti, fotografisati, montirati i objaviti

Pa isto rade i Srbi i Hrvati spram Bosne i Hercegovine.

Jo-mi , imaš problem i živiš u zabludama i sa ptedtasudama. Nnemoj da budeš tako iskljuciv. Ja tebi preporucujem.da proučiš nastajanje prezimena poslije odlaska Osmanlija a.s pocetkom dolaska Austrougarske što je posebno .katakteristično za pravoslavce pa i katolike u Hercegovini.ali.i u Bosni. Postoje naucni radovi o tome nije sramota procitati i naučiti.zašto nisu postojala prezimena i kako su nastajala: Tica, Svraka, Zeba, Švraka, Gavtan ili Vuk., Govedarica, Guzina, Tikvina, Musa, Kovač, Ovcar, Vučina, Soldat. Lp

Opet jogurt revolucija a Srđan postao Kertes.

Koji manipulator . Bolje da si rekao sinu da cuva zdravlje i porodicu. Slijep si i ne vidis da je poslije Medvedeva na ivici infarkta ili moždanog.

Ma vidi spasioca rodila ga majka.

Vidim ovi govore šta je ispravno štanine a ja cu o Fra Mirku: tokom rata na Dobrinji nikome nije naudio a mnogima je pomogao bili katolici, muslimani ili pravoslavci? Pomogao je opstanku katolika a a tetle mi moje Hanife i nas muslimana.