ady Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (7)

Dakle nije vam dovoljno ruznih, tmurnih negativnih vijesti iz BiH pa ste poceli objavljivati sve negativne vijesti iz susjednih drzava i dodatno unistavate ovaj napaceni depresivni narod. Urednicka politika vam je 0.....Vi mediji ste krivi vise i od politicara za stanje u drustvu.

@dzafo-pasovic-G055503 Balije....bez karaktera, mozga..

zahvaljujuci" islamskoj vjersko-politickoj ideologiji!!!!! Druze ta ideologija je kopija pravoslavnoj i katolickoj crkvenoj ideologiji. Nazalost bez te islamske ideologije ni bosnjaci nebi opstali.

@1180ejalet Apsolutno me ne interesuje ni Dodik ni Covic. Mene brine jedna istina da bosnjake kojima ja pripadam predstavljaju balije, sa deforimsanim izrayom lica, tupavog pogleda sa mozgom kao u pascadi. Da bi bosnjaci napredovali, moraju imati najbolje prestavnike na svakoj poziciji.

@fudorazdromudo-nemaveze-G025739 Barem ima neki karakter, makar bio zločinački, kriminalni. A pogledaj balije imaju izraz lica osoba koje imaju smetnje u razvoju. Dakle imaju izraz lica kao debili. Tačno nisam do sada vidio nekog Bošnjaka na poziciji da je inteligenta, pametan i mudar.

Samo balija može glasati da se igra ta utakmice. Nažalost balije, otpad bošnjaka se nalaze na većini takvih pozicija i ne treba da nas čudi što nas srbi i hrvati ne doživljavaju kao narod. već kao poturice.