fudorazdromudo-nemaveze-G025739 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (32)

No daska colarica,ako vama nije poznato pogledajte na Google image "Brazilian woman" pa mi onda napišite kako ova podsjeća na Brazilske modele. Plitka za buraniju.

Ovaj šupak od hujbabe samo nudi i obećava. Ko njemu vjeruje taj je gluplji od motike.

Da niste poceli ubijati Muslimane,nikada nitko vas ne bi pipnuo,prema tome mrš.

A ti sunce garavo pa ja,Velid,Vehabija,Žuti,Hurem i još dva penzionera bi ubacili više koševa. Ja mislim da je ovaj historijski odlazak škola za budućnost. Nije svačije kroz selo pjevati.

Ja mislim a ti to znaš da je vrijeme da ti spakujes kofere i alta bana za Bugarsku.

Nacijama sa pobjedničkim mentalitetom pobjeda je uvijek imperativ,mi nismo ta nacija. Huligani napadnu naše navijače i onda fudbaleri ne poginu za pobjedu? Allahselamet koje karine od igrača,a ti šmrljo nazad u Bugarsku pa tamo kalkuliši. Mi hoćemo našeg BARBAREZA ZA TRENERA,VICO MRŠ NAPOLJE, MISIMOVIĆU MRŠ NAPOLJE, ONO GOVNO FUDO MRŠ NAPOLJE I U PIZDU MATERINU.

Legendoooooooooo🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️

Najveći je problem kada kažu "NIKOGA SE NE BOJIMO"

Nećeš ti BAKIRE ni na teraviju moći ako bog da inšalah

Neće ljudi da ginu i tačka. Pravoslavci bi samo da ratuju a kada zapuca kao pičke su. Nije svačije kroz selo pjevati stokoooo.

Dobro ti je rekao Kamenjaš,da niste pobili nevin narod u Stupnom Dolu niko vas ne bi taknuo. Svi bi vi nekako da spucate nekome šamar a da vam nitko ono ne vrati. Moraš u životu biti realan.

@pero-zdero-G013337

Ovo je što oni koji su odlučili da se igra PRIJATELJSKA UTAKMICA sa fašistickom Rusijom misle, " AMA NAROD ĆE MALO PRICATI I UŠUTJETI" . MISIMOVIĆU svaki navijač je bitan,mišljenje svakog BOSANCA JE BITNO, SAMO VI NISTE BITNI. MRŠ

Ovo čudo kada Selam nazove ,ja se pola sata pitam 🤔🤔 šta li je sada slagalo??????

Zašto nisu i sina njegovog priveli? Otišao cigo u zatvoru tri godine,malo prije odlaska u zatvor oženio se. Nakon dvije odlezane godine nazove ga otac i reče da mu je žena rodila hahahahahah. Pitao cigo čaleta kako Čale sada nakon dvije godine hahahahahaah ,pa šta sam dobio ? Dobio si brata reče mu Čale hahahahahha

S'kim si takav si moj Vule. 🤣🤣🤣 Vučicu pe***u hahahahahaha . Vučić derpe