Mudzahedin Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (79)

Isto smece i jedni i drugi . Sad kad rusi njih kolju kukaju a 90ih,- kao sto je vec napisano u komentaru, bratili su se sa srbo cetnicima i rusima.Klali i izivljavali se nad nemocnim civilnim stanovnistvom, uglavnom muslimanima po Bosni i Sandzaku. Treba biti zahvalan bogu sto im se ovo desava i jednim i drugim .Dabogda se medjusobno poubijali do posljednjeg rusa i ukrajinca, po mogucnosti zajedno sa srbima i hrvatima .

Zapadni sistem. Tako funkcionise amerika,njemacka,itd.

Nija mi jasno kako neko iz Bosne moze navijati za hrvatsku .

Majmun im sluzi kao referenca . Po zasluzi .

@jebes-bosnju-G074350 Hajde pobij cetnike i ustase oni su radili gore stvari. Mani se suplje price . Takvih kao ti sto laju a ne ujeduju je prepun Internet. Sta hoce sad ta djevojka, presuda;godina zatvora i zabrana rada je pravomocno izvrsena . Osim toga kako se danasnje skolarice ponasaju , oblace i idu u skolu to nista nije neobicno. Takoreci gole, sve na izvolite . Profesori su ljudska bica kao i svi drugi. Prema tome sud je taj koji donosi odluku sta je bio povod svega toga i shodno tome iznosi svoj zakljucak i presudu. Naravno da nisu svi profesori kao on ali takodje nemora da znaci da se radi o teskom nasilniku koji misli samo onom stvari .

@mehmedalija-mehic-FB054510 To bi bilo idealno za nas fudbal. Samo mislim da on kao Bosanac to nebi prihvatio jer je ipak Bosna njegov dom . Tu je familija itd. a javnost i mediji znaju biti okrutni .Nije isto kada radis van i kod kuce takav posao.Javni Mediji,nas mentalitet,fudbalski savez BIH , financije, itd.. Tu su vec unapred programirani veliki problemi .

@emir-eki-G072053 Novac se poklanja tajno .Ovo je marketinski trik da bi se skrenula paznja i drugi animirali da pomognu .

Dali zna na cijoj zemlji je ta Hrvatska izgradjena ?

Oduvjek mi je bila antipaticna .

Primitivci. Sta drugo reci .

Ja sam ga gledao prije sedmicu dana . Odusevljen sam .

Odavno poznata cinjenica da nesto nije kako treba u Bosanskom pravosudju .Interesantna konkluzija dogadjaja .Veliko Vam hvala Doktore .

@caki-caki-G124926 Kokoske . Srbi samo kradu i kopiraju . Zna se ciji je grb sa dvoglavim orlom i to nema nikakve veze sa njima .

@Rs M*rs iz Bosne ! Idi u Srbiju .

Protjerati tu necivilizovanu naciju iz islamskih zemalja .

To smece treba zabraniti na svim sportskim manifestacijama .

Bravo za odabir lokacije !

Odvratan kao da mu je pop bio otac !