jon-doe-FB031000 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 4 mjeseca

Komentari korisnika (457)

@Bumzer Ja bih prije rekao da ga je neki musliman ubio. Oni su stručnjaci za mučka ubistva. Ipak se nadam da je otišao sa nekom djevojkom i da će se sve dobro završiti.

@jaydeeandy-G023150 Nista vidi se sa kilometra da si malouman, pa to niko ni ne zamjera.

@Titov Bogumili midi narod. Oni su vjerska (hriscanska) grupa ljudi.

@mickey-maus-FB033442 Sem toga mada muslimani znaju da su postali od najgoreg srpskog šljama, govore srpski jezik i hoće da budu neka nova nacija svakih 5-6 godina Srbi vam to ne osporavaju. Zašto Vama smeta kad Srbi neće da budu ono što nisu.

@mickey-maus-FB033442 Prva odredba za narod je jezik. Pa pošto ne znaš i ne govoriš Turski nemožeš biti Turčin, za razliku od Srba iz bosne koji govore srpski jezik.

@jasko-ibrahimovic-FB050033 Ma otkrio kod za aktiviranje nuklearnih raketa republike srpske pa ga morali ubiti.

@fedahija-husic-G102535 Jel to ono dječije Ihja bi njega ....

@jon-doe-FB031000 I na kraju jedini problem graDŽanima ostaje gdje naći kmetove.

Možda je rješenje graDŽanska BiH. Kako vidimo "probleme" prave samo Srbi i Hrvati. Ako BiH postane graDŽani će da izglasaju samo muslimane na sva mjesta u Federaciji i Republici Srpskoj, pošto oni ne prave "probleme". Onda će ti muslimani da pobiju sve Srbe i Hrvate da nebi mogli poslije praviti probleme. Sudovi nikoga neće osuditi (kao ni sada) jer je to za dobrobit sviju uključujući i pobijene. Ustavni sud će to odobriti jer to za dobrobit svih graDŽana i BejHa će krenuti u snažan ekonomski bum. Prestići će i Kinu i Švicarsku i SAD i Nemačke. A možda i neće da ne probude ljubomoru kod navedenih država.

A koliko je odvojeno za bilborde: "Nije ovo muslimanska nova godina" "Bojkotuje deda mraza" "Ne dijelite paketiće djeci" i slične?

Koje nove godine? Izgleda samo BejHa muslimani ne priznaju ovu novu godinu.

@nermin-durakovic-G081639 Pa što Vam smeta velikosrpska ideologija? Pa i Vi ste srbi!

Sisaj kitu visoki (165cm) predstavniče

Ovakva su muslimanska pravila za unitarnu BiH. Ukratko hrišćani ko vas jebe.

Pa ja taj "bilbord" vidim kao ponižavanje muslimana. Pa zar su toliko glupi da ih neko mora opominjati da Sveti Nikola (deda mraz) nije dio islama. Zar im nije dosta to reći u džamiji, jer nakon par minuta zaborave pa to moraju (ako znaju) čitati i na ulici.

Pozdravljam. Svi koji su počinili ratni zločinci treba da odgovaraju. Samo nisam još vidio da je iko od muslimana optužen. Iz Sarajeva protjerano 100.000 srba, u Sarajevu pobijeno nekoliko hiljada Srba, mnoštvo Srba bilo zatvoreno u preko 50 što privatnih što državnih logora u Sarajevu, u Kravici na Božić počinjen masakr, i još mnogo mnogo zločina počinjenih od strane "dobrih" bošnjana, i niko nikad nije spomenuo ili pokrenuo istragu za spomenute zločine. Niko. Nikad. To je kako se uporno objašnjava nezavisno sudstvo. I onda se neko pita zašto treba ukinuti sudstvo na nivou BiH. Zato što je pristrasno i nesposobno.

@Ragibovaprangija I Ti kao musliman pričaš o pravima žena? I pranju guzice poslije kojeg ne operiše ruke?

@Ragibovaprangija I zamisli kakvi su muslimani kad su postali od najgoreg ološa ovih upravo spomenutih.