luca-luca-G071927 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (146)

@Otoisani polako ba, bice i bosanski katolici, pa bosanski pravoslavci pa onda zajednicka debata. Citaj malo ba cccc

Gosp.Hadzikadicu mi imamo jako dobrog ministra vanjskih poslova. Gosp.Tirkovic fantasticno predstavalja BiH bez obzira sto je SDA. (steta sto je u SDA)

Gospodine Izetbegovicu, vokabular nula bodova. Neskolovano. Neupuceno u rijecnik. Nenačitano. Mahalski. Minderski. Zenski vokabular (vjerovatno od supruge). Loše, loše, loše. Kakvi ste sa stranim jezicima?

Pa prestani školski da se vise provaljujes majke ti. Isti si bio i u skoli. Prgav, prnica pa se buko nije htio ni deuziti s tobom. Vuk dlaku mijenja ali cud nikad. Sramotis nam generaciju.

Slabo Boga mi Kasumovicu. Naor'o si.

@POCATOM bravo, tako pisu pravi bosanci. Bravo. Svaka cast. Vidi se da si bosanac u duši. Mozda malo osmanlijske krvi ali nevazno. 😂😂😂😂

@FSB sovo Z Latinicom 😂😂😂 a vi znate i to slovo😂😂 zar nije trica "З"😂😂?

@millan odluci se Azbukom ili Abecedom ali budi pismen poBogu.

Nisi u pravu Hazovicu. To je tvoje misljenje. Zena je fantasticno predstavila BiH. A ti ne bi pisao twitove? Ne njajke majke ti.

@bekrija, a bekrije i vanago i jezika...eto mozda si ti trebao ici sa svojim slinavim vokabularom papak.....e jesi apak u p.m.

zato sto bi trebao traktor za papke. Avionom se voze samo kulturni a oni sto bi isli su pod sankcijama. Zao mi je gospodina cVijanovic zeljKa i gospodje dodiG sto nisu imale priliku praviti selfije. I da kljaljevi ne govore ruski...🤢 Prava osoba je bilanpredstavnk. Bravo gosp.Turkovic. Samo mi je zao sto je u pogresnoj stranci.

@zlatko-bajak-G125845 I tebi sinko 😂😂😂 🇧🇦🇺🇸

@Naser ma jok ba. To se tebi samo meščini.

@fikro-hadra-G105150 a jesu mahalaši i to žešći. Svijet im se smije.😂😂

jao jao jao presmijesni ste....Zahiragicu ispadas jos veci papak. Malo ti sto vec jesi. Nisi omrazen sto si SDA bot nego sto si stvarno hronicni papak. Ja bih stavila prst na celo kada bi prosla ulicom i neko pljune za mnom. Fuj. Dno dna.