dzafo-pasovic-G025543 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (373)

KAD TAD ce se morati pritisnuti restart dugme i izbrisati svo zlo koje je SDA UZP napravio. Tu prvo treba poci od bosnjaka i njih u potpunosti izbrisati, i sve ono sto se identifikuje sa njima, i krenuti sa radom na bosanskom sekularno, gradjanskom, ateistickom i NACIONALISTICKOM NARODU BOSANACA I BOSANKI CIJA CE VJERA, PRIJE SVEGA OSTALOG, BITI BOSANSTVO!!!!!! Prije svega toga mora se islamu i Muslimanima nabiti dobre uzde na njihove zvalje GDJE ISLAM I MUSLIMANI MORAJU BITI ROBOVI BOSANSTVA ili ih sve protjerati tamo odakle su i dosli u bosnu!!!! E onda KADA BOSANSTVO POBJEDI SRPSTVO I HRVATSTVO U BIH TEK TADA CE BIH BITI BOSANSKA i tada joj promjeniti ime u Republika Bosna jer je Hercegovina sastavni dio Bosne (isto kao i Krajina, Posavina...itd) a ne njen strani dio da se mora uvijek izgovarati!!!!! Bosanstvo prvo mora poraziti Islamizam pa tek onda Srpstvo i Hrvatstvo!!!

@dzafo-pasovic-G025543 Prije pobjede nad Srpstvom i Hrvatstvom samo Bosanstvo prvo mora pobjediti zli i opaki Islamizam kao istorijski najveceg bosanskog neprijatelja koji je unistio i samu bosansku dusu i identitet i iste zamjenio sa Beduizmom tj. Arapizmom!!! PS. Islam i Islamizam jesu Arapski nacionalizam.

KAD TAD ce se morati pritisnuti restart dugme i izbrisati svo zlo koje je SDA UZP napravio. Tu prvo treba poci od bosnjaka i njih u potpunosti izbrisati, i sve ono sto se identifikuje sa njima, i krenuti sa radom na bosanskom sekularno, gradjanskom, ateistickom i NACIONALISTICKOM NARODU BOSANACA I BOSANKI CIJA CE VJERA, PRIJE SVEGA OSTALOG, BITI BOSANSTVO!!!!!! Prije svega toga mora se islamu i Muslimanima nabiti dobre uzde na njihove zvalje GDJE ISLAM I MUSLIMANI MORAJU BITI ROBOVI BOSANSTVA ili ih sve protjerati tamo odakle su i dosli u bosnu!!!! E onda KADA BOSANSTVO POBJEDI SRPSTVO I HRVATSTVO U BIH TEK TADA CE BIH BITI BOSANSKA i tada joj promjeniti ime u Republika Bosna jer je Hercegovina sastavni dio Bosne (isto kao i Krajina, Posavina...itd) a ne njen strani dio da se mora uvijek izgovarati!!!!!

@osman-babovic-G110607 He he he istina ziva!!!

KAD TAD ce se morati pritisnuti restart dugme i izbrisati svo zlo koje je SDA UZP napravio. Tu prvo treba poci od bosnjaka i njih u potpunosti izbrisati, i sve ono sto se identifikuje sa njima, i krenuti sa radom na bosanskom sekularno, gradjansko i NACIONALISTICKOM NARODU BOSANACA I BOSANKI CIJA CE VJERA, PRIJE SVEGA OSTALOG, BITI BOSANSTVO!!!!!! Prije svega toga mora se islamu i Muslimanima nabiti dobre uzde na njihove zvalje GDJE ISLAM I MUSLIMANI MORAJU BITI ROBOVI BOSANSTVA ili ih sve protjerati tamo odakle su i dosli u bosnu!!!! E onda KADA BOSANSTVO POBJEDI SRPSTVO I HRVATSTVO U BIH TEK TADA CE BIH BITI BOSANSKA!!!!!

@dax-pax-G124915 KAD TAD ce se morati pritisnuti restart dugme i izbrisati svo zlo koje je SDA UZP napravio. Tu prvo treba poci od bosnjaka i njih u potpunosti izbrisati i krenuti sa radom na bosanskoj sekularnoj, gradjanskoj i NACIONALISTICKOM NARODU BOSANACA I BOSANKI. Prije svega toga mora se islamu i Muslimanima nabiti dobre uzde na njihove zvalje GDJE ISLAM I MUSLIMANI MORAJU BITI ROBOVI BOSANSTVA ili ih sve protjerati tamo odakle su i dosli u bosnu!!!!

@Spiker Mali B-alijanko podudlaj prvo meni pa poslije mozes i Fadilu!!!!

Od Dijaspore mozes dobiti samo .urac da izbijes oci. Mozes ga podjeliti sa Hanumom!

@pitar-mitar-G113018 Cuj moju SDA jebali te oni.

Da zakljucim: Muslimani u rahmetli Republici BiH su zaklali vola (R BiH) radi 2 kg mesa (danasnja Bosnjacka Gaza i Bosnjacka Zapadna Obala) i zbog tog cina, gubitka drzave Republike BiH ispastace njihovi potomci dokle god budu zivjeli na ovim prostorina. Jedini izlaz im je da im Zaoadna Evropa ne uvodi vize jer je Turska vec pun Uzbekistanaca, Pakistabaca i Vganistanaca.

@mujo-pravda-ucerivac-FB112134 Ima li se sta ukrasti?

Dok je Njemacke i Austrije nema zime ni za koga. Jebo sve Aluminijume.

@pijani-sejdo-G050401 Oni su to pisali da bi prestao rat i da bi mogli Privatizovati Drustvenu svojinu tj. Izvrsiti istorijsku pljacku radnicke imovine. Zato su to pisali i govorili.

Ali prije Daytona i rata, desio se fundamentalni i istorijski dogadjaj, desili su se tkz. Prvi visestranacki izbori gdje je doslo do ujedinjenja Muslimansko-Srpsko-Hrvatskih Fasistickih stranaka SDA, SDS, HDZ u cilju svrgavanja Socijalista sa vlasti i njihovo preuzimanje vlasti i drzave. Tada su Muslimani u Republici BiH, poslije glasanja za svoje Islamiste glasali za Cetnike i Ustase (za svoje sutrasnje Katile) a sve u cilju da SDP i Socijalisti (Gradjani i Bosanci) dobiju sto manje glasova i uspjeli su na taj nacin dovesti na vlast Cetnike i Ustase i dati im drzavu u ruke da bi ih sutra oni mogli klati i da tako njihovi prezivjeli imaju razlog kukati i dobijati humanitarnu pomoc od tkz. Medjunarodne zajednice na racun "svojih" zaklanih tj. ko stoke poklanih. Mora se priznati da su Muslimani u BiH svjetski prvaci u tome kako i na koji nacin je najbolje samom sebi dohakati. Zato stoji ona "Glupi Bosanac".

@minja-acp-G090156 Ali prije toga, desio se fundamentalni i istorijski dogadjaj, desili su se tkz. Prvi visestranacki izbori gdje je doslo do ujedinjenja Muslimansko-Srpsko-Hrvatskih Fasistickih stranaka SDA, SDS, HDZ u cilju svrgavanja Socijalista sa vlasti i njihovo preuzimanje vlasti i drzave. Tada su Muslimani u Republici BiH uspjeli dovesti na vlst Cetnike i Ustase i dati im drzavu u ruke da bi ih sutra oni mogli klati i da tako njihovi prezivjeli imaju razlog kukati i dobijati humanitarnu pomoc na eacun "svojih" zaklanih tj. ko stoke poklsnih.

@edin-mrkonjic-FB120240 Ko ti je kriv pa islam i Muslimani nemaju svoju velesilu vec im Krscani i drugi kroje kapu. To je i najbolji dokaz da islam nije vjera kao druge vjere i nema ni priblizno iste pozitivne rezultate kao sto imaju druge vjere. Za njih vazi ona narodna izreka "Vidjela zaba kako se konji kuju pa i ona digla nogu".

Rahmetli Republika BiH je mogla opstati samo i jedino na principima Gradjanstva i Bosanstva tj. Na principima vjerskog i etnickog zajednistva u R BiH, na cemu je u stvari i stvorena, sto su na zalost prvi odbacili Hodze i Dzamije jer Hodze ne bi mogli jahati tog zajednickog Gradjanina i Bosanca kao sto mogu da jasu, do iznemoglosti, danasnje bosnjake popularno zvane danasnje bosnje. Djiha, djiha, djiiiihaaaa.

@dzafo-pasovic-G025543 Najveci krivac za dolazak fasistickih stranaka SDA, HDS i SDS na vlast u rahmetli Republici BiH je PJANO Nijaz Durakovic koji je bez ispaljenog metka predao vlast Fasistima i na taj nacin zapecatio sudbinu Republike BiH i njenoj drzavnosti.

Smrtna presuda Bosanskoj drzavi i bosanskoj drzavnosti je potpisana onog dana kada su Muslimani u BiH odlucili da se politicki ujedine preko SDA kao prvo formirane stranke u Republici BiH na vjerskoj i etnickoj osnovi koja se politicki borila i zalagala za uspistavu iskljucivo Muslimanskog komada Bosne. Na taj nacin Muslimani u R BiH su izdali ZAVNOBIH i cijelu Republiku BiH i odlucili se za uspotavu danasnje Bosnjacke Gaze(SA-ZE-TZ) i Bosnjacke Zapadne Obale (Bihac). Pa neka vam je sa srecom kako vama tako i narocito vasim potomcima.