KPEMEH Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (511)

@Cistipromasaj, гледај ти своје афериме.

Хвала ти Аркане, Бог ти дао среће Бијељина те никад заборавит' неће!

@zeljkoristic , јеси ли размишљао да им Руси направе мало унутрашњих нереда да се туку сами међу собом. Ништа лакше а проблем ријешен. Јермени морају својим рукама подавити говна Западна.

Ови Јермени су болесни ко и Бошњаци, битно је њима да је њима баба Пелоси потврдила њихову лажну хронологију. + ово пљување ОДКБ. Па нека изађу из ОДКБ.

Сарајево има меч са Русијом, све ће рећи сами. 🤪🤪🤪

Ово јутро је невјероварно и за памћење, након кише облака нема докле год поглед сеже. Само Сунце и бескрајно плаво небо. 🌞🌞🌞🌞

@Kkkhgffvnlohgfxcvkkl, баш као што су направили БејХа да није српска. 🇧🇦⚰️🇧🇦⚰️🇧🇦⚰️🇧🇦🤪🤪🤪🤪

@Kkkhgffvnlohgfxcvkkl , јеби ти своју босанску мајку што јавно тврди да је ово босанско писмо а тебе задојила нацизмом да мрзиш своје. 😂😂😂😂😂😂

@millan-jevtic-G040646, шта би ти са Украјином?!

Мени лично је ово у Украјини несхватљиво, нема овдје здравог нацисте ( већином гола будала и манијак са Аваза) да објасни шта је то исправно, поштено у борби укронацизма?! Шта се сада тамо тачно брани,која европска и демократска вриједност?! А тек они балтички НАТО брабоњци, јесу ли ушли у НАТО да би живјели и зато што желе живот или да би били топовско месо?! Зашто сви шуте, има ли ико да Америци каже гони се сатано.

Куга би до сада владала да се не врши асанација терена. Ово је доказ да Украјина има губитаке, до сада су тврдили да ратују без губитака. А најновији извјештаји Руса о резултатима контраофанзиве казују да су губици Укронациста тек сада порасли. Умјесто 1:5 да је однос погинули - рањени сада је обрнуто. Толико смрти да би стари њемачки пензионери могли мирно да умру , да знају да је нацизам жив.

Дневно је до неуспеха контраофанзиве гинуло и до 1200 укронациста на дан, сада је то мнооого више Нацисти своје остављају и бјеже. Руси су неколико пута рекли да су престали пашчиње сахрањивати појединачно,да немају толико времена и да се то обавља багером. Шта су ови сада нашли!?

Те пресуде уопште вама нису битне, нису донесене ради жртава. Једини циљ је уништити Србе и Републику Српску. То је прочитана тактика.

Он нама прича о суочавању са чињеницама док његова нацистика Њемачка са новим амбасадором у Сарајеву који долази да негира Устав БиХ и ради на уништењу Срба. А о активностима нацистике Њемачке на помоћи укронацизам тек може књига да се пише. Ајде марш будало, туристичка сезона је завршена.

@ibrahimе, вратиће се педери ко и Бошњаци. Шљага буде и прође, битан је циљ.

Овакав ауто возио и није био у стању уживати у богом даном животу. А младе дјевојке ако су ово видјеле нека знају да морају тражити осим богатства и ментално здравог и срећног мушкарца. Дејвид то очигледно није био.

Има ли Кијев довољно укронациста да погинулим и рањеним нацистима одржи контраофанзиву?! Све што дође, нико се неће вратити. Видите ли да нема вриске и среће, само плач, мртви и Руси који ће их погњети до краја.

@mario-marco-FB111357, разумио би да је из Украјине. Ал из Русије доћи,јасно је да није нормална никада и била. Заволила нацизам.

Дарију Дугину уби нацистичка Украјина само зато што је њен отац још те 2014. позивао да Русија крене у рат против нацизма у Кијеву. Та Украјина је такво безумље и зло и не ко ониз Русије да саосјећаш са њима. Погледајте само документарни филм " Мајдан пут у рат".

@ibrahim , мислиш на оне курветине које се саосјећају са Сарајевом?!