dragan-dzajic-FB023727 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (264)

Bravo momci, neka se i za nas cuje, i mi konje za trku imamo.

A jesu ih zajebali, katastrofa. Da nisu objasnili, ne bi niko pogodio u cemu je fol.

Bojim se da se nije konsultovao sa Dodikom, ovo bio moglo dovesti do zaostravanja situacije izmedju tradicionalno dobrih susjeda Srbije i Republike Srbske.

Ne treba se prije vremena radovati, ti plinovodi brzo pucaju u zadnje vrijeme.

To ne fukcionise samo kod nas nego na cijelom svijetu. Takva su vremena, krade i vara ko stigne, postenje nije vise nigdje kategorija koja se cijeni.

Sklanjajte ovu tuku, ne znam ko je i zasto tu postavi.

@zemir-junuzovic-G045257 Eto imao si 30 godina vremena, sto ih ne otjera?

Sve bas neprijatno iznenadjeni i spremni na akciju ?!? Nemojte nam svega vam jos vise srati po glavi, pa valjda je dosta bilo, zamoliti lijepo Amerikance da obave i to sudjenje, da barem znamo da je sve proslo po propisima. Svi ste vi ista bagra.

Treba lijepo zamoliti Amerikance, da preuzmu kontrolu nad situacijom, neka naplacuju kako znaju, u prirodnim resorsima ili slicno, zelimo podhitno da postanemo necija kolonija, jer sami nismo u stanju da vodimo drzavu. Od raspada prvo Austrougarske pa onda i Jugoslavije je sve otislo u neku stvar, treba nam podhitno neki kolonijalni gazda.

Nevjerovatna bruka i sramota, Amerikanci je kaznjavaju, a nasi mamlazi u potpunosti ignorisu. I ovo sranje od drzave treba neko ozbiljno da shvati i da ovdje nesto ulozi?

Vise vrijedi Roger Waters nego cijela Poljska.

Nisam bas siguran na konju stranu je taj inat okrenut i koliko to tebi ide u prilog, ali kod blentavog Bosnje je sve moguce, pa i da 30 godina handrenja jos uvijek nije bilo dovoljno.

Dobra vijest, vazno je da se prekine diktatura zelenih fasista u Evropi.

Musa je kralj i istinski patriot. Svaka cast, sretan sam da mu je konacno krenulo kako treba. Na evropskom me je odusevio.

Kreten. Ocigledno ima povrsan i isprazan zivot.

Kreten. Ocigledno ima isprazan zivot.

Sigurno je on bio cestit i dobar covjek, ali vodjenju drzave nije bio dorastao, za to treba malo vise. Ne smije se zaboraviti da SDA ovu drzavu i narod od rata naovamo drzi kao taoce, neki to rade iz niskih zlocinackih pobuda, kao ridjobradi skupa sa Islamskom zajednicom, a neki iz ciste nesprosobnosti, kao sto je bio rahmetli Tihic.

Nesto predosjecam da je sazreo trenutak da se konacno skida ova mafija. Za trideset godina je valjda i najgluplji Bosnjo konacno shvatio neke stvari.

Noc prije toga je pogazio taj svoj divni hadis, kad je na izuzetno nadmen nacin pokusao poniziti Hadzikadica (naglasavam da je samo pokusao, ponizio je na kraju krajeva samo sebe). Iako sam svjestan toga da sad lovi glasove vjernika muslimana (i to na poprilicno neuvjerljiv nacin), mislim da bi de SDP kao gradjanska partija malo trebali odlijepiti od religije. Kako god, nakon dugog razmisljanja sam svejedno dosao do zakljucka da sam ipak prinudjen glasati za Becirovica a ne za Hadzikadica, u trenutku je ipak najveci prioritet skinuti zlocinacku SDA mafiju.

Svaka recenica je teska uvreda za inteligenciju ljudi kojima je ostalo jos imalo pameti i koji nisu na direktnom ili indirektnom platnom spisku SDA (a ovih zadnjih je nazalost u ovoj dzavi zasnovanoij na mafijaskim principima poprilcno).