Amir Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 7 mjeseci

Komentari korisnika (42)

JOjjj....jedva cekam da nova vlast očisti pravosudje od SDA hijena, da možemo procesuirati ovog ridjobradog jarca zbog korupcije, organizovanog kriminala, brojnih malverzacija, nepotizma, pljačke države, političkih ubistava, itd, itd.

Ma bravo, Hrvatska Bravo ljudi! Svaka cast!

Bravo komsije! Svom srcem navijam za vas! Imate svaki razlog biti ponosni na svoju repku!

Ovaj bi trebao popričati sa IzmetBegom. Tog paučara Sebija vrti oko malog prsta.

A gdje je reis Kavazovic da i on osudi vandalski cin i skrnavljenje crkve? Koji je to lopina i nečovjek. Miješa se u sve k'o Vegeta, nebitno da li je riječ o domaćoj ili medjunarodnoj politici. Povrh toga, prijeti narodu i harami ako svi ne glasaju za nekog SDA kriminalca i "serijatski" vjenčava djecu kriminalaca. Sad kad treba odmah izaći i osuditi skrnavljenje pravoslavne bogomolje, njega nema nigdje. G^vno!

@s Ridjobradi lopov vise nije na vlasti. Nadam se da ce uskoro biti procesuiran i na robiji u KPD Zenica. A tako isto i njegova kravetina s lažnom diplomom. Slobodno kaži sto god želiš protiv ove ološi, meni ne smeta. Živim za taj dan da vidim dinastiju IzMetbegovic na robiji.

Ovako bi i kod nas bilo da je SDA ostala na vlasti jos koju godinu. Ne daj boze, ne ponovilo se vise nikad. SDA je najveće zlo sto nam se moglo desiti. Osim sto su opljačkali državu, i kulturno su nas unazadili.

Dodik je teška sirovina, ali ovdje je 100% u pravu.

@Rotroki - Ne samo da je treba odstraniti iz svih funkcija, nego joj treba oduzeti licencu i zvanje "profesorice" . Treba je i procesuirati, kao i sve one ljude koji su joj omogućili da postigne sve to. Da je u bilo kojoj državi na Zapadu tako vodila neki klinički centar s lažnom diplomom i krivotvorenim dokumentima, bila bi osudjena na najmanje 20+ godina robije. Kao takva, ugrozila je živote mnogih i još uvijek ugrožava. A odgovorna je i za smrt nekoliko ljudi koje je odbila primiti na KCUS tokom COVID pandemije.

@oluja-95-oluja95-G105010 Niko ne može biti veci pljackas od poganog Bakira Izetbegovica, Novalica i ostale SDA ološi.

E, bas joj to prezime i odgovara. Tuka maloumna!

Zašto ovaj kriminalac nije jos unhappen? Ako se izvuce iz afere respiratori, korupcije i brojnih malverzacija, onda narod treba dići ustanak.

Nećete jos dugo biti najjaca stranka. Sav normalan svijet vas prezire. Za vas glasaju krkani, vasi uhljebi i razni polusvijet. Problem je u tome sto je običan svijet glasao za različite opozicione stranke, pa su i njihovi glasovi otišli na 11 različitih stranaka. Medjutim, opet smo nesto naučili. Kako god smo glasali udruženo za Denisa Becirovica u Predsjednistvo BIH, tako cemo udruženo glasati i za jednu ili dvije opozicione stranke koje ce potopiti SDA olos i na svim drugim nivoima. Povrh toga, i sada sve opozicione stranke zajedno imaju vise mandata od SDA olosi.

NES je produzena ruka kriminalne SDA. A ovi Stranjani su jedna selendra kod Zenice

Sebija je po naravi zmija otrovnica, a po ponašanju je prava kravetina! Kad Bakiru ovako pred kamerama i cijelim svijetom daje upute "Moraš previti" (sto nije tačno), mogu tek zamisliti kako mu komanduje iza zatvorenih vrata. A on pravi slunto!

Bravo Rade! Zivio nam jos dugo u zdravlju i veselju! Ja sam vec glasao za Denisa Becirevica i za svakog ko je kontra poganoj dinastiji Izetbegovic i njihovoj SDA olosi.

@millan-jevtic-G040646 Jarane, mi smo proklet narod!

Narode, nemojte opet sjediti kuci kao i prethodnih izbora i govoriti da nemate za koga glasati. Licno, da je Miki Mouse na listi protiv Bakira i SDA, ja bih glasao za Miki Mouse-a, samo ne za ove kriminalce. Denis Becirovic mi je jedina nada. Ako Bakir i SDA pobijede, onda idem i ja odavde u 3 lijepe!

Kasumovic kralj! Trn je u oku SDA mafiji i njihovim botovima i hijenama. Jedva cekam izboreda da glasam za Denisa Becirovica i opoziciju! IzmetBeg i njegova SDA olos moraju pasti! Nadam se da cemo ih uskoro i procesuirati i pohapsiti zbog organizovanog kriminala, korupcije, pljacke drzave, politickih ubistava, itd. itd.

@muharem-f-G072721 Koja gospodja i kakva lisica? Ako komentirašeš Sebiju, ona je po naravi zmija, a po ponašanju je kobila!