balkanikus-garonja-lugonjic-G124813 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 8 mjeseci

Komentari korisnika (171)

@POCATOM ... alias : Драганче Човић

Otac za Denisa, sin za Bakira ... posvadjali se oko politike i eto belaja ... sad obojica nemogu na izbore. 🥴

Damjane, što je namlati ... y ebo ti mater svoooju !?

Nemože se uopćeno reći da nam je Zapad pomagao. Sjećamo se francuskog predsjednika Miterana a i Englezi nisu bili posebno blagonaklonjeni Bosni. Danas, po pitanju Izbornog Zakona BiH se jasno vidi da se nažalost nikako nemože govoriti o nepodijeljenoj podršci Zapada normalnoj, građanskoj Bosni nego da neki od njih pokušavaju progurati velikohrvatske interese. Daj Bože da su među Zapadnjacima ipak jači i brojniji oni koji su nama prijateljski nastrojeni.

Hadžihafizbegović je lojalan svojoj stranci, nije preletačević i za to zaslužuje respekt.

"Break a leg".🤭 Princip je : bolje neko vrijeme biti imobilan nego mobiliziran.

DaBogda mu zemlja kosti izbacila. AMIN

Kakav CDU po Bogu si brate ? Pa Šmit je njihov (Angelin) i njihove sestrinske stranke (CSU) predstavnik. Teži slučaj da ćete kod CDU naići na stvarno (ne površno) razumijevanje bošnjačkog nespokoja uzrokovanog velikosrbsko-genocidnom i velikohrvatsko-UZP-ovskom politikom. Ali eto, pokušajte.

Nakon skoro dvajes sati od te tučnjave i pucnjave nemate konkretne informacije kako i zašto je do toga došlo ? Jesu li neki kriminalci raščišćavali međusobne račune, naki drogeraši ili su se potukli obični šupljoglavci ? Kakanj nije preko svijeta ... zar Avaz u Kaknju nema svojih novinarskih žbirova koji su dosad mogli saznat o čemu se tu radi ?

Citat sa Index . hr : "Kako saznaju, u alkoholiziranom stanju su se utrkivali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D u Mercedesu kojem je izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi. Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate Primorac koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja."

Čemu vijesti o udesima u Hrvatskoj i Srbiji ? Hratska problemi zdravooo, Srbija problemi zdravooo.

Kad je vidio ljude u arabskoj odjeći vjerovatno je pomislio : E, tek sad smo hebali ježa u leđa". A Arapi kad su njega (takvog garavog) vidjeli pomislili : "Ovaj izgleda ko neki brat. Malo dužu bradicu da pusti i obuče galabiju ... turban na glavu i original Ibn & Ebu". 🤣🤣🤣

Bravo za Tursku i Erdogana. On pametno balansira po pitanju sukoba Zapada i Rusije u Ukrajini. Da Bog pomogne Erdogana i Tursku. AMIN

To je morebit Mile Dodik isposlovo. Zoka bio kod Mileta -- Mile hop u Moskvu i etoga Prebeg na slobodi. Ali šta je Milanović zauzvrat obećao Miletu ? Priključenje Drvara, Bosanskog Grahova i Glamoča RS-u ?? To bi bio račun bez krčmara.

Trump si može priuštiti dobre advokate. Kad su advokati O. J. Simpsona spasili zatvora, spasiće i njega. Advokati su u Americi nešto ko kod nas veze koje neki visokopozicionirani političari imaju sa državnim tužiteljima i isljednicima. Osim toga, ovdje vjerovatno liberali pokušavaju onemogućiti kandidaturu Đonalda Trampa na sljedećim izborima u USA. Đavo ih znao. U pet deka ...

Eto velikosrbima (pored Fox tv) još jednog saveznika u USA. Braća po duhu, đavo nek ih nosi.

Jedan Srbin je ovdje napiso otprilike ovo : Je li BiH prestala igrati utakmice protiv zapadnih reprezentacija kad su zapadne sile bespravno napadale Irak tokom drugog iračkog rata ? Tu je ovaj bio u pravu, iako sam siguran da je navedenom Srbinu onda u osnovi bilo svejedno što rasturaju Irak (osim sa aspekta zajedničkog neprijatelja - NATO-a koji je par godina prije napada na Irak bombardovao Srbiju). Tako da ... nogometnu utakmicu ... neka igraju ili neka neigraju ... meni svejedno.

@userzenica2022 U Hrvatskoj je to plod žrtve Bošnjaka koji su pali u odbrani Hrvatske od 1991-1995. Nemislim da bi Hrvatska dozvolila izgradnju muslimanskih vjerskih objekata da nisu učestvovali u tom njihovu domovinskomu ratu.

I šta se može očekivati ? Ljudi će masovno koristiti grijalice na struju i električni sistem bi mogao zbog preopterećenja kolabirati.