niedrig-muss-FB090750 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (107)

Ako ti je uspijeh što brukaš nas i naš fudbal sa svojim sudijama i ovom brukom od utakmice sa Rusijom e onda imaš uspijeha. Aferim vam bilo svima u fudbalskom savezu.

Kao prvo nijedan hrvat, koji je bar malo znao igrat fudbal nije zaigrao za BiH već za Hrvatsku. Isti slučaj je i sa srpske strane. Čekaju pozive iz Srbije i Hrvatske i kad vide da su otpisani onda naravno pristanu da igraju za BiH zbog sopstvenog rejtinga. Svima je poznato koliko ih je zaigralo 1 ili 2 puta i naprave negdje transfer, a onda nestanu sa scene.

@Autohtoni Nema on i ovi kao on sućut ni prema kome. Lopuže koriste svaki mogući trenutak za kampanju bio sretan ili tragičan kao ovaj što je. Njemu je jedino žao što su stradali prije izbora sve ostalo je laž. Političari na Balkanu nemaju dušu, ali zato imaju pune sefove.

@POCATOM Davno nekad neko pametan reče....Nije bolest sve što boli, a tvoja je definitivno neizlečiva...MRŽNJA I TO UROĐENA e to se ne liječi ni jednim lijekom.

@DISTRICT ovo nijedna olovka nemože ispravit. Jedni te isti ljudi se vrte u krug i od novih ko upadne i osnuje neku novu stranku, e oni ovin na vlasti lizali dupe godinama i dobro izučili lopovski zanat.

@star ovo je i više nego dosta ali o tome u Sarajevu samo ćute jer su im vile u Turskoj pa se boje da ne ostanu bez njih preko noći kao Hakan Šukur.

Otišlo je to za predizbornu kampanju.

@almin-mujcinovic-G062834 Ostadel beretka na glavi poslije udarca

Interesantno, ovoliko vatre i da se zgrada nije srušila, a oni tornjevi u Americi se srušiše kao kula od karata.

Klasični primjer ufuranog balkanca koji misli da se zemlja oko njega okreće i reprezentacije koja ovisi o jednom igraču pa izgubi od kompaktne ekipe sa prosječnim igračima.

@KPEMEH Kakva tetka a kad je bombardovana Srbija i tad je tetka bila kraljica i imala dobar uticaj.

A jel ovo Navijač neka titula ili profesija. Našto sport spade

Ovi igrači postali ko kurve. Koji god je j... ona kaže ti si najbolji.

Sve je uredu, ali gdje Šupak baš nađe sad pred izbore da im se zahvaljuješ i šta će dobiti oni od tvoje zahvalnice. Osim što si ti nanišanio na njihove glasove oni nista ne dobivaju.

Koje mlijeko kad krave ni za lijeka nema. Više imamo političara nego krava jedino njih da pomuzu.

Lijep i kulturan ovaj gospodin Brnabić.

Stara fora koja pali kod novih prodavača.

@tutor-kos-G083530 Nije bitno koje je pismo već ko čita. A i ptice na grani znaju da Amerika živi od ratova koje sama izazove i na kraju kao navodni mirotvorac i zaustavi ga, ali kad proda sve svoje naoružanje.