PAM3AH Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 mjesec

Komentari korisnika (86)

Судиће Вам Русија а не историја!

Видио сам да у Србији имају тегле уније пчелара. Обични пчелари само додају своју етикету а тегла је јединствена.

Тражите да се то уреди као у Србији, нема фалш меда на рафама.

@zeljkoristic , ненадјебиво. Шта велиш,ако смо запели због Русије објавити рат Кини!🤪🤪🤪😂😂😂😂 ЕУ нема алтернативу .

@slavko-zivkovic-G021216, свака содомија заснована је на закону. Република БиХ је имала законе,али какве !? И ко је водио ту Содому и Гомору!? Тако ти је и са Молдавијом. Читај мало, да читаш знао би да правосуђе Молдавије држи наказа са америчким пасошем итд итд ... и ти причаш о закону.

Кад Вулин бриљира онда Вам је јасно колико је западни свијет отишао у курац. Као изразито проамерички и прозападни човјек мени је жао Запада. Доста смо лијепог хљеба појели од рада на Западу. Ово сада ,то више није нацизам како Руси воле рећи,ово је отворени сатанизам. Запад је неизљечиво болестан и мора пропасти.

@niko-neznanovic-G033929 , теби облоге након Аваза сигурно требају!

Био сам ПДВ обвезник од прве секунде. Ко зна шта су причали на почетку зна да су то најобичнији дебили и нерадници. Свако стовариште шљунка зна више о ПДВ систему од њих. Тешка срца морам рећи да је Црна Гора измислила порески систем за БиХ, замислите да смо гору од безумног мафијашког режима нарко дилера Миле Ђукановића. УИО само рекетира,њих поштен рад не занима. Са купљеном дипломом нормално да је немогуће имати диференцијалну пореску стопу.

Мора се признати да су Чечени хероји исламског свијета. Освојили су срца својом лавовском храброшћу.

@Tekbir , признајем. Нисам гледао да је испало готова умјесто готива.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/11291 20/rat-ukrajini-rat-rusiji-2022-ukrajina-rat-severodonjeck-donbas#

Срећни ће бити нацисти које Руси заробе, креће уништавање нациста док се на ногама крећу. Za Мир!

https://youtu.be/2-kPP3lRnfU

Само је питање колико кошта сат лета, таксе,аеродром. У сваком случају бескрајна слобода. Да попијеш кафу на риви то је готова и у јануару ако је сунчан дан. У сваком случају срећан ти лет!

@zajebavalo ,знам ко ти јебе матер. Ја нисам ал нећу да ти кажем.

Ово је највећа обмана и лажи у историји Запада. Украјина је нестала,поражена. Четврти круг мобилизације,гине им 1000 војника на дан и они су кандидати за ЕУ. Да имамо достојанство и паметни данас је Председништво БиХ требало јединствено изаћи и захвалити се ЕУ. Хоћемо да будемо Норвешка или Швица. Воздра.

Јасно ко дан,чим Кина прва има 5Г технологију одмах санкције јер Кина " као шпијунира". Па шта ради Запад ако не шпијунира,прислушкује,снима и трује читаво човјечанство. Одјебати западне санкције и само гуслати њихову причу слободног тржишта. Исток је јачи и Запад сваки дан пада.

@zeljkoristic ,сад гони само редом. Руси имају чуда,ал глуме сломљено крило да навуку сву штакорију и здробе је. Зато данас онај текст о Британији, могу их испишати Руси.Запад је завршио каријеру.

https://youtu.be/f6byPfoCmgs