Pratilac007 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 7 mjeseci

Komentari korisnika (52)

Davao je Erdoan,... predlagao da se radi infrastruktura, putevi, obnove bolnice, otvaraju fabrike, ali kad je video da Žući i sultaniji Čaušesku nikad dosta, da su dinastija Izetbegović vreća bez dna, čovek digao ruke i usmerio se u saradnju sa Vučićem i otvaranju turskih firmi u Srbiji.

Jel donacija za ugrozene i u Republici Srpskoj?

Samo insistirati na Trećem entitetu! Podrška za Hrvate i Herceg-Bosnu!

A trebali su slaviti uz zastavu Farskih ostrva???

Kakva antiruska histerija u kalifatu!

Samo pokrenuti incijativu za Treći entitet. Računica je jasna DVA naprema JEDAN. Srbi i Hrvati samo udruzeno protiv neovazalnog odnosa. Bošnje, tražili ste- dobićete. Svesti ih na fildžan kalifat!

Nema veze, ko je šta rekao, al sledeći put ne stavljajte slike, za Boga miloga, prepadoste me ovom spodobom, ovim strašiloom! Neka priča ko šta hoće, al sliku više ni za živu glavu...

Čović je ljudina! Dva puta sam preslušao njegov govor, i to vrlo pažljivo. 2 puta 27 min. Svaka mu je ka' u Njegoša. Takva smirenost, elokventnost, a opet svaka rečenica mi je smislena i argumentovana.

Bila je uvek podeljena, škembavi! Bila, bila.

Ključno je da se Hrvati i Srbi drže zajedno! Treba biti oprezan na svaki korak talibana!

A koliko je ostalo Hrvata i Srba u Sarajevu? U brojevima?

Žući je šizofrenični tatko isprao mozak sa panislamizmom i džihadom, niko iz Republike Srpske nije spomenuo nikakav rat, nego miran razlaz. A Žući odmah krvave oči....

Iskreno saučešće njegovoj porodici.

@komtgoed Dobro jutro Kolumbo, ali 'drzava' BiH je rahmetli od 1992, kad je Alija, šizofreničar, osmislio naciju M-93, koja je mlađa od golfa dvojke. Bosna se samo jos spominje u vicevima i kafanama, kao neki arhetip...

@komtgoed 23% kalifata, koji vam je preostao zahvaljjući retardiranom aliji i njegovom žući.

Ma ne treba se uopste baviti time. Ni Sreberenicom, ni žena-žabom, niti bilo čime. Neka se bave u fildžan-muslimaniji. Ti ljudi džihadisti su bili koljači, stigla ih pravda, oni ubijali 4 godine, bili ubijeni, neki međusobno, onda je krenulo i dženaza-orgijanje, dovlačenje iz svih delova Prćije mrtve, i one koji su umrli pridodnom smrću, i žive pokopali. Srebrenica je jedna velika prevara. Neki su naseli, ja ne.

KO JE OVAJ BULJAVI, ŠTO SE NA SILU GURA SVUGDE? Završio neku višu poslovnu školu na periferiji Beograda, bio član SNSD-a, priča ekavski, stavio kravaticu, hoće biti 'kul', neka varijanta propalog Čede Jovanovića!

Jebote, smarate više sa tim umotanim nindžama i njihovim šehidima-talibanima...Nakotile su džihadiste, koji su ubijali 4 godine, klali decu na Nikoljdane, Božiče, upadali ko gerilci, poklali i pobegli, upadali u zoru itd.... i na kraju ih stigla kazna- bili ubijeni. Da su bili jači, ubili bi oni 5x više vojnika VRS. I to je to. Kraj priče. Smarate.

@komtgoed Neće ići, tu je srpski narod više od 1000 godina, a vi ste u fildžan-kalifatu, ne morate ići nigde, tu budite hermetički zatvoreni. Očekujem dizanje bune i u časnoj Herceg-Bosni! Dosta neo-vazalnog terora kalifata! Hrvati budite se!