mr-ermin-G074057 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 9 mjeseci

Komentari korisnika (49)

Interesantno koliko ovo sudzenje traje 10 miliona ca postupak kostati odnosno vec je kostao i na kraju ce biti usmeni ukor "nemojte to vise radit hajte sad kuci".

@dzafo-pasovic-G010344 tebe treba maknuti sa ulice jer si ocikgledno opasan po okolinu.

@dzafo-pasovic-G010344 evo ga jos jedan penzioner koji ima puno vremena a malo novaca pa prebjere svaku temu i svugdje se malo pokaki.

@dzafo-pasovic-G010344 evo jos jednog penzionera koji ima puno vremena a malo novaca pa prebjere teme po novinama i svaku priliku koristi da se malo pokaki i po mogucnosti drugog omalovazi ili uvrijedi.

Aha sad je izgleda narucen tekst protiv fbih i nes-a.

@alija112 ti si izgleda neki matori penzioner koji ima puno vremena a malo para i prebjeres ovde po novinama teme i svugdje se malo pokakiš.

@alija112 kakav si ti izrodak nisi ni svjestan.

@dzafo-pasovic-G010344 dzafo tebi je izgleda neko mnogo nasro u glavu.

I nes i SBIH su skontali da ce ova koalicija uglavnom biti ispunjavanje zelja snsd i hdz zato su se povukli sa drzavnog nivoa.

@osman-babovic-G110607 Sto se tice lopovluka razlika izmedzu 3 nacionalne stranke je u pet deka, ali sto se tice drzavotvornosti sda se razlikuje od ostale dvije nacionalne stranke.

@bosnje-glupe-G041408 govnar si ti jedan nacionalizovani.

@bosnje-glupe-G041408 obicno se nevaljam sa krmetom u blatu jer je krmetu blato domaci teren. Ovim hocu da kazem da si ti krme :)

@dzekooo Kakav covjek i gdje ti vidis tu covjeka. Vjerovatno je to jedan te isti preson samo koristi dva profila jednino tako mi ima smisla ovo tvoje komentarisanje. vidisli ti june jedno neotesano kako se profil u ovog konja zove vidisli trebajul ti naocale? Pratim ga ovde gdje god se vidi prilika ovo kljuse koristi tu priliku da puca po bosnjacima po muslimanima i tako dalje. Niko nevidi to sto srbi boliraju vlast na drzavnom nivou a hrvati na federalnom nivou ali je neka sda kriva.

@bosnje-glupe-G041408 jebo ti ti mamu svoju ko god da si. Vidzam te ovde nema ni jedne teme da se ti ne nadovezujes.

@Frankopan Kamo srece da ne dolazi.

Svaka cast momci. Samo naprijed!

@FarukFazlinovic Ne u Sarajevo nego cim predze granicu. Vidis kakav je modar sav kao da se negdje probio kroz neko minsko polje i granato siblje.

Uhapsit ovog strucnjaka sledeci put kad dodze u BiH.

@lito Opet ti o dalekoj proslosti. Jaki ti argumenti nema sta. Bosna nije svojina Bosnjaka ali kako vidim jedino se Bosnjaci i zalazu za Bosnu. Srbi mrze ime Drzave u kojoj zive a ni hrvati je nevole. Imas primjer gdje hns cijelo vrijeme koci procese u drzavi i osniva neke paralelne institucije. Tako da su pravi rusioci Bosne srbi i hrvati i zato im netreba dati nista.

@dzekooo Sto se tice oslobadzanja to je medzunarodna zajednica zaustavila. Bila je Armija BiH pred Banja Lukom i nisu joj dali dalje. Embargo na oruzje je jedino vrijedio za Bosnjake drugi su se naoruzavali na razne nacine. U Srebrenici je predato oruzje na zahtje UN-a da bi srbi potom izvrsili genocid.