zajebavalo Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 9 mjeseci

Komentari korisnika (581)

@POCATOM jebo ti mater svoju u truhlu sisu,prvo pa onda sve zensko po redu.

To sam gledao uzivo,u Mostaru.Kad su ustase tjerale zene,djecu i starce na stranu Armije BiH. "Vitezovi"su im pucali u ledja,danima su lezali kod doma zadravlja, da su ih psi poceli jesti!

Trebaju te rusi sto prije smaknuti. Govno jedno cifutsko,nisi tako pisao niti govorio kad ste vi ukrajinci,ubijali po BiH! Ucestvovali ste u srebrenickom genocidu.Trebaju i rusi nad vama uraditi isto ono sto ste vi uradili,u Srebrenici!

@POCATOM prevedi

Jeste li protestovali ka su vasa braca,muzevi,komsije silovali zene po Hrvatskoj,BiH i Kosovu?

Ne odobravam rusku invaziju na jebenu ukrajinu. Zasto neki iz BiH navijaju za ukrajince,kad su ti isti ucestvovali zajedno sa rusima,srbima,grcima,bugarima u srebrenickom genocidu. Neka im putko koturne A-bombu!

@POCATOM prevedi

Shibe ratko milanovicu,shibe idi kod gedze dode jebo ti on djecu a ti njemu!

@jebes-bosnju-G074350 Gotovi ste vlasine.Jeba ce vas Komsic u zdrav mozak. Zna se ko je plakao,da nebi NAT-o nebi vas bilo ni na istoku ni zapadu. Hoces veceras doci u Stari grad,da te ucimo plivati? A dedo ti turcin,nanizali vam turci sve zensko i onda se ti okoti,kao isprdak.

@jebes-bosnju-G074350 Jeo ispod sebe vlasino!Nema veceg munafika od tebe,sve ti govori nik na profilu.Ja tvoje pleme necu jebavati,nije moj hasimaga ratni zlocinac!

@jebes-bosnju-G074350 jebo ti svoju mater u truhlu sisu. Dabogda se naje svojih najblizih kao salate. Dzava sve vlasino,ovaj put cete ga popusiti sa filterom.

@dzafo-pasovic-G104745 gjd si latincino,vlasino jebo ti pas mater peksinu? Sutra se ubij jer danas neces moci od tuge!

@POCATOM prevedi smradu!Okupaj se smrdi portal od tebe!Imate li vi vlasi i latini svpje portale?Idite tami i ti pisi sa ovim cudnim znacima,tamo ce te valjda razumjeti!

Blokira bi ti ratko covicu,ali nemas muda! Lijepo ti je rekao Komsic,ne prijeti krvlju!

@REALAN haj se ti uvuci covucu u prkno. Nadamo se da ce te vecaras doci u Stari grad da pravite belaje!! Uhhhh bilo bi super!!

Za kog su glasali,munafici! Jeli javio vucku za koga ce glasati?

Hoce stara ofucana cetnicina piletine! A ti oce te djevojcice,sacekaj pedofila u mraku i utuci ga kao jarca praza!