Kardan Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 9 mjeseci

Komentari korisnika (138)

Nebi bilo lose da se malo zalozis za elektricne stolice u Americi! Koji cinizam i licemjerstvo...FUJ!

Uz duzno postovanje i uvazavajuci vasu bol moram reci da Dr.Nina nije anesteziolog i da je ona najmanje kriva za to sta se dogodilo! Vlasnik klinike i ansteziolog su ti koji su krivi jer nisu pripremili "odgovarajucu opremu" za uspavljivanje djeteta! Vama podrska i ne odustajte dok istina ne izadje na vidjelo!

Ma vjerujemo vam sve sto kazete, vi ste inace poznati po sirenju istine i demokratije!

Pseto nezahvalno, ziv si i zdrav dosao kuci a isao si ubijati upravo te koji su te pustili!

Hebala vas Crna Gora kombi nam zapale a vi ih nama samo zato sto se konfrotiraju Srbiji previjate na ranu! Zli ljudi i pogan nevidjena!

Banke nisu drzavne institucije i mogu mu ga samo poduvati ako nema imovine koju mu mogu oduzeti!

Nisu oni nama prijatelji koliko god vi forsirali to, znamo mi i zasto! Oni nama pale aute a mi njih docekujemo vrucom pogacom!

Lazete kao psi sve ide normalno kao i uvijek!

Onako ljudski koji je to poraz? U cemu se on sagledava??? Ko placa sve 1000% skuplje mi ili Rusi??? Znaci kanite nas se vise u PM sa propagandom!

@oluja-95-oluja95-G105010 Potopiti zemlju koja ima preko 6 000 nuklearnih raketa koje mogu pogoditi svaku tacku na planeti, neprocijenjivo...

Kad se Ruske rakete ispaljuju na vojnoj vjezbi to je "dramaticno" ali kad Americke rakete i atomske bombe ubijaju u 280 ratova koje je Amerika vodila i ubila na desetine miliona civila sirom svijeta e tad to nije "dramaticno", to je ok! Fuj mediji, fuj jadovi!

Kanibalka!

Moj Meša valja polizati ono sto se popljuvalo, zivi bili pa vidjeli kako ce se ovaj bumerang mrznje prema potpuno ispravoj Rusiji vratiti direkt u glavu!

@dennisius Nacistima genocidnim slati izvinjenje? Jesi ti normalan???

40 000 Rusa je ubijenou na jugoistoku Ukrajine od 2014 do 2022 godine! Ukucajte u google "aleja andjela" pa ce te vidjeti sta su radili od djece ti nevini Ukrajinci!

Oslobodiliste vi moj qrac!