zehrasali-berisha-FB010942 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (116)

@xopa-cupa-G074845 jacu tebe pomociti da ti objasnim ,on Kaze da nesto slico jede i njegov cuko.

@FSBNEW Zivjela Republika Kosova,pase tebe sad ?

on je Putinov Cistac,nema Goreg Budale u sfjetu ko ovaj Karpatski Taliban.

Toje Cetnicka Politika,Ne prizna Referendum a Prizna Okupaciju Ukraine, prizna masovne grobnice,Ceto ti neces da priznas zbog Bajegi Kosovo,,,Priznas ti sfe sto rusi rade i prave,ali jedes samo G...a u publik.

Kukavice bjezu,,,htjeli Rat ali neko drugi da ide u rate,drugi da ubija ukraince a onih da bjezu,,,,GO UKRAINA FOR EVER.

Daj Boze da vi srbi uvjek Kukate,samo kukajte .

@radoykovic12 Nama treba samo USA i niko drugi,a special vase Priznanje nama netreba nikad ama nikad.

@zeljkoristic Pa zasto dase ide u tom skolu gde neces uciti nista u albanckim ali moras sfe po serbskim Programima,gde to postoji,mi nismo u Kurdistansku skolu u Turskoj gde puca Top i Bomba,sfaki nek uci po Derzavnom planu,Mismo trazili on u stosu sklonila srbska drzava od 1974 Stoje bivsa jugoslavija dala nama ko pokrainu,,,ali zbog toga sad je dosla do avde.

@zeljkoristic jasam imo brata u universitet u tom vrijeme i on morao da ide u Dzamiju u skolu i to ilegalno,u podrumima,ti sigurno citas samo srbske novine i samo gledao si RTS i toliko,te propagande od milosevica,onih vaske cistili mozak,ako hoces da znas istinu onda Citaj Knjigu od VUK DRASKOVICA tamo nadjes sfu istinu o srbima i albancima sa kosova,i sfe stoje desavo u kosovo za ovih 40 godina,CITAJ MOLIMTE.

Pa viste i rekli da Kosovo nece nikad biti ni Drzava,ali eto sad je drzava sa Vojskom,policiom,i sfe sta treba imati jedna drzava,Mismo molili uvjek u vrijeme Jugoslavije daj nam ono sto smo imali u 1974 i bice sfe ok,,viste ito pokrainu sklonili,Zatforili nama sfa skola na albanskom jeziku,sfaka fabrika morali imati Presednik jednok serbina,sfaki sef policije mora bit srbina,,,Ma jeste vi normalni narod,ili ste ista g...a ko Putin,,,eto u mjestu Pokraine sad dobilismo Drzavu ito se zove REPUBLIKA KOSOVA,PRIZNATA OD SFA SFJETSKE DEMOKRATSKE ZEMLJE ALI NAMA TREBA SAMO AMERIKA DA NAS PRIZNA I NIKO DRUGI ,,STACE NAMA UN,KOME TO TREBA I ZASTO,,,,Kosova Republik za milion Godina,a vi ako hocete da uvjek praviti neki problem onda dobicete jos zadnjih 30 hiljada srba nazad za Karpatske sume i onda smo gotovih.BICE SKROZ CISTA BEZ KARPATSKIH TALIBANACA.

@Sef Ali vi nekako sam njihke Ubijajte i to u hotelima,Cudno,dali je to od Boga ili od drugi zlocinacki ja to neznam ali glavno onih idu u zemlju.

Nista nije to,on bih trebao sletit sa Mosta,zlocinacki sin.

Kakav F ...presednik je ovaj Ubica,Laze sfog naroda,ali i narod nije Normalan,u kosovo nesmije da ide bez termina i dozvolu a ovaj hajvan kaze nedamo kosovu,,,,za Kosovu rjesi Kosovari a ne ti hajvane,u Kosovu ima Kosovska Vojska koja je moderna i jaka,bice uskoro jos jaka sa novom Oruzijom,ati nastavljaj lagati.

Odose Beretke u Karpatskim Laktasima,JOJ VIDIO PUNO ZVIJEZDE KAD JE MUHAMED SUTIRAO.

Pobjediti Necete Nikad,to vam Garantujem,sfaki dan ste manji i manji,Idi u Ukraini i spasi Karpatske Talebance tamo od Zelinskog,ali molimte uzmi slovu Z sa sobom.

Srbska je special Vjera,njihova vjera daje dase Masakriraju neduznog naroda,da siluju zene i bebe,da ubijaju neduznog naroda,to samo kod njihke cujes,specialni popovi su najgori u sfjetu,Tosu orthodoksi,samo gledajte i slusajte.

najbolji vjest za danas ili za citav mjesec,,,odose karpatski Talibanci nazad.