rime-rime-rime-rime-FB093047 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (486)

@bosnjo-bosnjakovic-G061638 Ne pendrek nego vreče sa pijeskom One ne postavljaju vanjske tragove a odvaljuju bubregeTako je radila Titina milicija.

@ismet-hadzikadunic-G081924 Blento odje se bira politička ličnost a ne Imam DžamijePola musimana i ne ide u Džamiju a veliki su vjerniciSvoje obavljajunkod kuče.Vjera je privatba stvarEto ja vjerujem da je zemlja kockasta..kažu na svakom čošku se hebu...ako je krogla nema čošaka.......

Efendija primite ga u Džamiju razbolio se z Hodže

@dzafo-pasovic-G032346 Blago tebi kad si rahat od pameti Sva sreča da to ne boli...Mijenjaj dilera pod hitno smeče ti prodaje.....

Samo skinite više SDA ako boga znateOni su nas i doveli do ovakvog stanja 30 godina nas lažu a samo klepalu Nema nijedan člna u vrhu stranke da nije il u tzatvoru ili se vodi postupakMnogiljusi us dizalikredita da zaposle svoju djecu haram im svaka marka,Za lijeka im trebaloDabiogda svaki od njih na čelu sa Bakirom pojeli 9 jorgana dok riknu.

Ta dvije stranke namaju kapacitet da nešto mijenjaju bez parlamentalne večineSDA ne predstavlja bošnjake...več je obična stranka ko isve druge.

Oni su htjeli da njega postave a da drugi određuje....pa nije ni on vesla siso...Ako je direktro on o svemu odlučuje i snosi posljedice Balkanski sindrom.

Ustavni sud presudio da je izborna komisija regularno izabrana al ovaj ko papagaj nelegitmna i gotovo......Kao je Ustavni sud najviši organ jedino ti preostaje da se žališ bogu....

@素质量大量大概率论 Budala i krivih drva vazda če biti.Al ne sekiraj se nisi ti kriv kriva je priroda i tvoj stari šte te nije odriso od storu,

To nisu navijali več narkomani....Sve to treba pohapsiti i zabraniti pristup utakmicama na 5 godinaKad je utakmica mora se dva sata ranije javiti u policijsku stanicu i tu presjediti dok traje utakmica.

@beniking-beni-G010158 Prišle godine njje usvojen buđet a mimo plana kupljeno 3 aute koja su planirana u buđeatu al zbig neusvajanja nisu smjela ni biti kupljena.Ovo oni nas hebu u zdrav mozak.

@zeljkoristic Ratni zločin je kad ubijaš civile a ne vojnike izuzev ako sz ratni zarobljenici pa ih ubiječU BIH su vi ratni zločini koji su presuđeni zbog ubistva civila a ne vojnikaIzuzev što se ne zna još za učesnike ubistva zarobljenih vojnika RS na Mojmilu...U Ukrajini su ubijani ruski vojnici a ne civili.

Ne razumojm ljudi se borili u svojoj zemlji nisu u Rusiji ...kakvi ratni zločinci??????

@Madd buraz prođle godone nije usvojen buđet sve se radilo na privremenoj osnovi a kupovala se auta koja nisu mogla biti kupljena jer nije buđet usvojen i nisu mogla biti predviđena seredstva za kupovinu istihI zato ne seri najblaže rečeno.

Baš me interesuje ima li u Zvorniku Srarajevska ulica,,?????pomoć.....zna li iko........

Sad treba g Šmit da zabrani učestvovanje na izborima svih koji su glasali protiv i EU da finansira izboreProšle godine isto nije usvojen buđet čitava godina na privremenom finansiranju a kupuju se uata????kako ako nije usvojen buđet i nisu planirana buđetom.....

@Luksa Buraz nema ovo veze sa protektoratom SDA traži da se usvoji isti zakon o sukobu interesa ko u EU u čemu je problem???da dodam nisam iz SDA niti sam ikada u životu glasao za njih.

Šta keže LidijaBradara Nismo usvijili zakon o sukobuinteresa jer je vrlo restriktivan???????On je EU zakon Nemože tvoj sin imati frimu i drćava sklapati sa njim poso bez tendera.To vas hebe.

@megahercegovina-1-G111051 USrajevu nijedna crkva nije ni oštečena ni zatvorena za vrijem rata za razliku od Džamija koje s svugdje porušene gdje je bio HVO i vojska RS......

Garant nije bio svezan.