mp Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 10 mjeseci

Komentari korisnika (45)

Imam i ja na dijelu tijela koji neću spomenit. Činjenica je da će on više vremena provest na odmorima bilo gdje nego u Bosni, a ovi što nemaju mape ni ljiljana i tu žive i plaćaju porez ispadu neprijatelji države.

Tko to sada zagovara legitimno predstavljanje? Šta bi sa izbornom voljom hrvatskog naroda koju SDA skupa s Komšićem gazi već dugo vremena? Šta je sa onim četvrtim elementom o kome je zborio Bakir, tim ljudima koji nisu nacionalisti i koji hoće da sudjeluju u vlasti? Jel valja samo kada takvi idu na mjesto hrvata i srba a nevalja kada idu na vaše? Zahiragić je krkan i budaletina koja nema filter i ogolio je sad svu licimjernu politiku SDA koju su vodili cijelo vrijeme. Ako je bitna izborna volja bošnjačkog naroda, što je ništa drugo do legitimno predstavljanje onda ste trebali potpisati u Neumu ono što je bilo usuglašeno i bez čega se neće svakako moći dalje.

Tako se sada bošnjaci odmeću od Amerike i zapadnih zemalja, a bome prokazuju i kakvo gradžanstvo imaju. Da se pita Irana napravili bi holokaust nad židovima a ovamo lažni građanin, a u stvari politički poltron koji je židov glasa njima u korist. Ovo što je suzdržan je poruka da su se odmetnuli. Mogao je samo ne doći na sjednicu i to je to. Kao mnogi drugi što su. Ovo govori da neće da slijedi SAD i EU. Bradonjica će uskoro da otpari, broje ameri sve i nametnut će Izborni zakon da se više nemože hrvatima nametnuti predstavnik. I bošnjaci će negodovat ali će morati da progutaju pilulu.

Ako hoćete njene golišave slike bez problema ćete ih naći, samo ukucate. Eto o takvoj se tu domaćici radi 😅

Komotna situacija za srpsko-hrvatski savez. Savez je i dalje čvrst jer je Komšić u predsjedništvu, osigurava da hrvati nesmiju protiv Dodika jer Dodik ima svog člana tamo a hrvatska strana nema. Kako god, morati će se osigurat nekakvo preglasavanje od strane hrvata, po jedan "hrvatizirani" bošnjak iz zapadne Hercegovine, Posavine, Livna, jedan barem iz RS-a. Moglo bi se to iskoristit da se bošnjačka strana stjera u ćošak a u ćošku usko...

Štetu nanose svi koji govore jednostrano. Sada je i Schmidtu u cilju da kaže da to govori jedna frakcija unutar većeg bošnjačkog korpusa i da to ne predstavlja razmišljanje hrvata a ni srba u konkretnoj stvari koja se tiče nametnutih izmjena Izbornog zakona i Ustava. Do sada su hrvati i srbi govorili da ih bošnjački imenovani kadrovi ne predstavljaju a sada će i Schmidt tu istinu da ponovi i da se u svijetu čuje da Sarajevo ne predstavlja Bosnu i Hercegovinu, jer je tu situacija značajno drugačija nego u drugim zemljama. Ova njegova šteta izlazi na dobro hrvatima i srbima. Sad su vidjeli i drugi o čemu govorimo.

@joe-patisson-G110002 A dosad je imao? 😂 Broj manjinaca je povećan a on laje. Ako mu nije na bolje nije ni na gore.

@rriimmaa U kojem Ustavu ili zakonu stoji formulacija "red hrvatskog" ili "red bošnjačkog" naroda? Taj "red" ste sebi izmislili, preglasavali i uveli nered i sada se međunarodna zajednica okreće protiv vas. Hrvatski član predsjedništva jedino pred hrvatima u Domu naroda može tražiti zaštitu vitalnog nacionalnog interesa i to samo za hrvatska pitanja. A izaberu ga bošnjaci.

Nikad nijednu riječ od ovog instituta o Turskom genocidu nad armenima. Ni o holokaustu od njih nikad ništa. Ako hoće da ih se shvati ozbiljno kao institut neka prouče malo i sukob Hutua i Tutua u Ruandi.

Čuj gluposti, brinu se za stanje korupcije u zemlji. Šta se imate brinut ba, stanje je odlično!

Jeli Suade, jel te okupira ta odluka dan noć Suade? Neka, neka, i treba. Još si ti mislio odlučiti da se hrvati izglasaju koji će proći kao bošnjački članovi, da ti je bilo Suade! 😂 E vidi da neće moći. Još će tebe i ostale Suade kao ti ova međunarodna zajednica dotjerat u red. A ti negoduj i dalje Suade, meni tvoje negodovanje popravi dan samo tako!

Ovaj Konaković isti kao i svi drugi bošnjački političari, samo zna o neprijateljima, izvana ih ima i iz unutra. Tko to još u zemljama EU govori o tome? Hrvatska je skoro ušla pa nećete čuti da spominju neprijatelje ni izvana a kamoli unutra! Dokle god se bošnjačka politika ne odustane od tog nikad neće moći izgraditi naprednu državu s druga dva naroda. Jedino je Radončić pokazao da ima kapaciteta da zastupa bošnjačku stranu, i to dobro, bez da pravi neprijatelje od srba i hrvata. Vidimo kako je to loše prihvaćeno od biračkog tijela tako da možemo već sad prognozirat budućnost BiH za idućih 20 godina.

Možda bi Bakir izgubio i bez fenomena Komšić, ali je jasno da taj fenomen, osim što oduzima hrvatima mogućnost da sebi nekoga izaberu, još narušava i balans snaga među bošnjačkim predstavnicima. Prošli put se je vjerovalo da je izašao na ruku Džaferoviću jer je pokupio dio glasova koje su mogli dobit drugi bošnjački kandidati, sada se vidi da je, u manjim mjestima, pokupio glasove Izetbegoviću. Dokad će inat bit važniji od napretka države i poštenog demokratskog procesa?

Da biste razumjeli ovo trebate pročitati knjigu koja se zove "Islam i demokratija". Knjiga je jako kratka, ima samo jedno poglavlje a to poglavlje ima samo jedan pasus, a taj pasus ima samo jednu rečenicu koja glasi "Ne idu skupa". Bravo, pročitali ste jednu knjigu!

Sutra će Schmidt da ga umetn... mislim nametne. Kad je protuzakonito kritizirat 🙃

Neznam baš da je silovanje ako su imali toliko godina i još dobijali pare. U nekim zemljama je dob za pristanak 14, ili 15, a od kako je gay postalo ok, to je možda, po modernim standardima društva, još bilo i u redu. Naravno da po božjim nije.

@millan-jevtic-G040646 Ima i kod nas svakakvih 🙂

Referendum je uvod u odcjepljenje. Ili barem velika šansa da se to provede. Jednom kada se ispita volja naroda oni bi odvojeno teško je takvo što anulirat.

Kako tu da razlikuju teroristu od službene osobe kad su svi isti, isti, isti 😅