nijaz-karajic-G121316 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (309)

Ovo je jedan slučaj koji je otkriven, koliko jih je koji nisu…

@bosonog-bog-G043607 već su u Njemačkoj

SBB nigdje, i ovo nesto znači…inače na zapadu nista novo

Kako god ovo je nešto novo, i prije su krali ali nitko nije bio kažnjen…

Ovo je prešlo sve granice normalnog, pa da još morate objavljivati kada ce da izađu na glasanje, napišite dali su jeli i popili šta prije izlaska, jesuli pišali, jesu prvo obuli lijevu ili desnu cipelu… ako nemate o čemu pametnijem pisati nemojte ni o ovom. Jeste zato išli na fakultet tolike godine da pišete kad će koji kandidat glasati? Bolesno!

Prvo pravilo političara na Balkanu:” Izbore ne odlučuju birači već brojači glasačkih listića.” Sve dok se to nepromjeni nema nam spasa!

@DANILO kao i svaki drugi rat, narod i civili su ti koji izvuču deblji kraj. Ko preživi može biti srećan a poginule oplakivaju njihove majke, očevi i dijeca! Iza svakog rata lopovi postaju bogataši, političari kraljevi a narod ko ovce…

@POCATOM ili razrušeni Liman

Kat ti Bakir počne naručivati, nećeš moći proizvesti toliki broj…

Dajte joj medalju, a oni nek se kače za muda..

U ovom tekstu je naveo par očitih laži da bi jih i slijepac vidio. Politika HDZ u BiH je sastavljana u Karađorđevu i danas dan je brane, bosanski Hrvati su prodani od Tuđmanove vlasti, zauzvrat su dobili etnički čistu Hrvatsku, a da nitko nije osuđen za etničko čišćenje!!! Eh sad bi još komad BiH kao što je to uspjelo Miloševiću, malo morgen…

Mislim da je upravu, niti je Komšić, niti Krišto dobar izbor za BiH i Hrvate u BiH, al šta je tu je…

Sve je to igrokaz za birače. Poslije 10. Oktobra će opet da piju skupa kahvu i sanjaju veliku srbiju..

Nemoj zaboraviti i Dodika, Čovića i Izetbegovića tužiti, svi ste vi ista banda. Najbolje bi bilo strpati vas sve u zatvor pa se tamo tuživajte koliko hoćete!

@zemir-junuzovic-G045257 nije on gospodin, to ti je đubre od čovjeka!

Jeb… komisiju ako je pod nečijom kontrolom, onda je i netrebamo! Vi političari se tako bojite stvari kojih nemozete kontrolirati, ni san vam na oči neće.

Jako glup komentar @ Panzeru, nesuzi nama džamija za politiku i jefttine političke igrice. Život i vjera u Allaha dž.š. su puno bitniji od političara

Ako sabrojimo sve one koje si zaposlio kao ljude iz stranke i njihove familije te one koje ti slijepo vjeruju možeš dobiti max 150 000… i to ti je previše. Ukoliko nebude krađe biračkih glasova SDA ovaj put nece preci ni 100 000…

I Hrvati u BiH su taoci politike Gojka Šuška i Franje Tuđmana…jasno je da nemože doći do otrežnjenja u BiH nijednog naroda, jer bi mnogi koji su danas na polozajima zavrsili u zatvoru zbog ratnih zločina. I to je jednia točka gdje se HDZ i SDA jako dobro razumiju i poštuju….

Sve sto se prenese od novinskih agencija sa Balkana je jako upitna istinitost tih objava. Tonam dođe kao rekla kazala, svako nešto doda i nešto oduzme kako njemu više odgovara. Sve ili svi su u sluzbi politike i raznih političkih opcija. Na Balkanu nema slobodnog i neovisnog novinarstva a ako ga ima njihove članke i analize “javni” tj. politički mediji ne prenose. Svakodnevno nam se serviraju sranja poput ovog!