HEOTECAHZV Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 11 mjeseci

Komentari korisnika (580)

@Rotroki, се ти мени покажи гдје је то ко шта Србима дао. Ево тренутно смо у неповољној позицији на окупираном Косову и Метохији и од НАТО пакта окупираној Црној Гори!? Док сами не завршимо са бандом нико нам ништа неће дати. Тако ти је и у БиХ, да није било Радована, Ратка и српског народа што би нама неко нешто дао!?? Буди реалан.

@Mexo, Шеф ми је на затвореном састанку рекао : " Немој давати савјет ономе ко га није тражио". Када и хоћу ли купити трактор одлучујем сам,ал не због тога што ти мислиш већ због тога што имам хектар пољопривредног земљишта.

Када су Срби 1990 извадили мошти мученика из јама и покушали само једном да их достојно сахране знате и сами да су Бошњаци тада Муслимани говорили да Срби носе " МОШЊЕ". ОК,било па прошло. Нисте били људи ни један једини дан. Схватате ли ви да ви носате исто "мошње" 27 година и да је девалвирало и убило сваки осјећај емпатије. Имате ли мјеру, а отворено заговарате и радите припреме за нови рат у Босни и Херцеговини.

Мени као човјеку није јасно да су Бошњаци жртве претворили у циркуску представу. Мени је старији човјек Бошњак којем сам ја објаснио како да дође у Меморијални комплекс Поточари рекао да иде на прославу,а ишао је на колективну џеназу.

@Alí, на радио Сајгону званични читали списак кога неће убити када тзв. Армија РБиХ уђе у град. Среће и Бог била ВРС ненадјебива па сте се вратили ко повратници у аутобусима у пратњи УН.И ти мени причаш о тзв. БејХа армији. Болесне убице и манијаци Алије Изетбеговића.

Има руска народна пјесма " Ишла су два брата". Има и превод на Јутјубу. Онако да остане у колективном памћењу Руског народа дозволио је себи само Пољак.

Чисто нацистичко лудило Руси кулирају, сматрају ово "хулиганским" нападом. Ал ће се ово наплатити да боли. Гарантујем. Мислио сам да су Пољаци бољи народ и да су жртве. А они болесни од мржње.

Основана порука специјалне војне операције у бившој Украјини да сарадња народа са нацизмом неће бити третирана као жртва окупације. Нико није кажњен, ал ће од сада бити. Бошњаци су имали двије SS дивизије као и Украјина. Размислите добро!

Српски народ је завршио са Британијом када је принц Павле рекао да између тетке краљице Елизабете и српског народа бира српски народ и да није спреман увући народ у нови рат. То је било довољно да нас Британци заувијек прекриже. Бошњаци имају дјеце за бацање чим су доспјели да Британија пази на њиха и да хин је посвећена јако. Само будали није јасно да Бошњак жели рат. За рат је потребна само једна страна,у нашем случају Бошњака!!!

Британска посвећеност је иста као посвећеност идиотима и нацистима из Кијева. Потпуно исто Британија користи и његују аутентичну бошњачку мржњу према Србима. Једино Вас јебе што нисте сигурни како ће Русија реаговати,а да је до Вас ви би клали,жарили и палили одавно без милости и викали слава БејХа.

@Radovan, СДА ће помоћи. Снимак није регуларан јер није дозвољено снимати пут. Има ти цака, треба сачекати вјештаке + онај институт са Сокоца. Изгубиће возачку најмање 30 дана.

Да је ударио Полицајац Републике Српске могла би одговарати зато што је упамтила три броја а ови би одговарали за снимање. Част поштеној полицији ал је Република Српска дно дна. Некада је полиција ратовала раме уз раме са Војском Републике Српске а данас буквално убија и пљачка српски народ. Фаланга СНСД-а.

Читам текст и сам контам уколико је полицајац Републике Српске како је могуће да је истрага ишта утврдила. ФБиХ глуме државу па се ко нешто и труде.

@kenan-sarac-G053206, о чему ти причаш!? Дали вам Американци и највећи син у Срба Караџић др. Радован да узмете високу Крајину и ти нешто балавиш. Која се то побједничка војска зауставља!? Што нисте узели Бања Луку када је то све тако како збориш а управо ви искривљујете историју и чињенице.

Отимали српско па давали златним љиљанима за храброст, а отму Србину у по Тузле. Тако је настала ова нацистичка творевина тзв БејХа.

Ми Срби из Федерације Босне и Херцеговине најбоље знамо да је сво зло и несрећа креирана у Тузли, Сарајеву,Зеници,... из чиста мира и балијске жеље да ослободе Босну и Херцеговину од Срба. Хтјели су све ал су на вријеме стучени захваљујући Војсци Републике Српске, мајци Републике Српске и српског народа у БиХ

Поносан сам што је мој отац Добровољац Војске Републике Српске и као Србин држављанин ФБиХ увијек ћу добровољно ступити у одбрану српског народа од нацизма и агресије која долази из сумпор-оксидне котлини зла.

@rale-mix-FB103445, ти си се 95' окитио кад си тако паметан.

Војска Републике Српске је нешто најљепше што се могло десити силницима из Сарајева. А јесте и сурлали баш као и сада. Независна,суверена,недјељива,...а одмах кренули палити, пљачкати, клати и рушити српско док вам за врат није стала Војска Републике Српске.

Агресија на Републику Српску!