Posty Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 11 mjeseci

Komentari korisnika (84)

Za dom spremni , šta je loše u tome? Ustaše, ko su bili ustaše? Prve ustaše koji su bili muslimani u Krajini i borili se protiv Austrougarske vlasti, od kojih ime ustaša iskoristio Ante Pavelic Pola ustaša u NDH su bili muslimani a Hrvati , danas Bošnjaci.

@aljo , mislim da je ef Ceriću na aparatima nakon debakla njegovoga Baketa. Još ako bude na Novalicevim aparatima onda će bit mu brzo dzenaza.

Vidi Bakira sto gleda, ko miš iz mekinja. Valja mu sada opet u rupu kao i u ratu, na sigurno.

@Aurelijano lik Zlatko , zar je SBB bio na izborima, oni su se kamuflirali i nevidljivi su postali.

@Auslenderi , Molim te da otvorio razum i prihvatis da je cirilica jedno od dva pisma koja se koriste u Bosni i Hercegovini. Ja Sam Hrvat i Znam cirilicu, meni ne smeta, i drago mi je da je znam i citati i pisati. Cirilica nisu Srbi , niti su je oni izmislili. Ako si cuo za Bosancicu, bosansko pismo iz srednje vijeka, koje su koristiti Bosanski kraljevi, od Tvrtka pa do Kulin Bana i kralja Stjepana i kraljice Katharine.

Ova slika nije iz Viteza. Zamolio bih Avazove novinare da budu korektni i ne da nas prave budalama sa lažnim slikama.

Emir ili emir , kako se piše tvoje ime? Ti od mržne u sebi pišeš Hrvat i Srbin malim slovom dok Bosnjak pišeš velikim slovom. To vise govori o tebi kakva si osoba. Sto se tiče instrukcija kod Edogana, to može samo tvoj Bakir da radi. Dok Dodig to radi kao svi Srbi, uz pjesmu i harmoniku na sto je i Erdogan bio sav sretan. A za Kolindu se ne brini, ona zna svoj posao bolje već ti i tvoj Bakir.

Gornju Tuzlu opasala guja......Cjela Tuzla jednu kozu muzla.......a sada je nova Pjesma, Aman Tuzlom prosetala svinja. ...

@Pusilica i naravno nećemo glasati za Željka Komsica . Glasat ćemo za onog koga mi želimo .

@zemir-junuzovic-Hvala Zemire na ponudi za konak. Počašćen sam tvojom ponudom, puno pozdrava tebi i tvojoj obitelji.

Jesam Hrvat iz Bosne i Hercegovine, i Volim Bosnu vise Nego Hrvatsku koju takodze Volim. Bosna je moja domovina a ne Hrvatska. Meni su Srbi cudan narod a tako i Milorad. Voli Srbiju vise od Bosne, koja mu je domovina u kojoj se radio i zivi. To je kao kad vise volis macehu Nego svoju rodzenu majku. Bosna i Hercegovina zemlja sa tri naroda i religije je kao jedna majka koja ima tri sina od razlicitih oceva.. Ipak smo mi svi neka braca po zajednickoj nam domovini Bosni i Hercegovini. .

@zlatan-r-Glasaj za koga hoćeš, mozes ga i kuci voditi u inat.

@Dundzerica hvataj se metle i sudopere , uradi nešto korisno kao svaka normalna žena. A ne ovdje da drugom pamet solis.

Pa mogao je Salihmadzic bar Dzeku ili Pjanica da dovede u Bajern. Ili ni oni nisu dovoljno dobri za njegovu ekipu?

Bakir herojski odoljeva istiniI i pravdi. Za svoj herojski ratni put on nije dobio Zlatni ljiljan već vreću zlata.

Ovo se zove legalna otimačina novaca. Nezaposleni sa bankovnim računom. Moj tata prima penziju ali na ruke, nema bankovnog računa. A ovi sto ga imaju to su sve stranački prijatelji koji će da dobiju novac.

@damir-music-G061832 moja mama je mrtva. Pseto jedno pogano, , pun si vješa kao pas i još psuješ i vrijedzas.

@damir-music-G061832 oskudna ti znaš da jer on peder , osim ako i ti nisi jedan peder pa znaš svoju raju .

@POCATOM daj ne seri vise o toj vašoj lažnih prošlosti. Obili ste po Hrvatskoj, Bosni i, Kosovu, Crnoj gori i Srbiji sve sto ste stigli a sad glumite vječite žrtve..