elvis-mostar-FB120730 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 3 mjeseca

Komentari korisnika (4)

@agronom-von-rit-FB082249 Je li to Srbi imaju novi naziv “Bela Alkaida”? Kako se sjećam terorista Gavrilo Princip nije bio toliko “BEL”!

JEDANAESTI GENOCID, najbrutalniji, najzvjerskiji i najveći genocid nad muslimanima u Bosni i Hercegovini traje od aprila 1992. godine do završetka agresije 1995. g na BiH od strane Srbije, Crne Gore i Hrvatske. U ovom genocidu učestvovale su zajedno Srbija, Crna Gora i Hrvatska – u prethodnih devet genocida nije događalo da su istovremeno i zajednički činili zločin. U ovaj zločin bilo je uključen sav srpski i crnogorski vojni i civilni potencijal vođen od najviših državnih, političkih, vojnih i crkvenih struktura.

Zna se da je zastava sa ljiljanima vječita zastava države Bosne otkako postoji. Bošnjaci ne postavljaju Bosanske zastave po svojim bivšim gradovima u Dalmaciji, koji su bili nekoliko stoljeća dio Kraljevine Bosne. Ovi primitivci postavljaju tzv. terorističke zastave koje nemaju nikakve vezue sa Bosnom nit sa njihovim identitetom. Jedino što imaju slično sa Hrvatskom je njihova vjera. Čak i Dalmatinci nisu autohtoni Hrvati nego su konvertirani, kako će onda Biti Bošnjački katolici Hrvati??