Madd Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (344)

I baš BiH mora biti domačin i slupati toliku lovu za mlačenje prazne slame.

Izmjene izbornog zakona šta je to on izmjenio u izbornom zakonu ono što je mislio izmijeniti je sakrio pripo se onih okupljanja pred OHR.

Izmjene izbornog zakona šta je to on izmjenio u izbornom zakonu ono što je mislio izmijeniti je sakrio pripo se onih okupljanja pred OHR.

Ako ih je država poslala tamo treba organizovati i da se vrate ali pošto su otišli sami nek se sami i snalaze.

@adolf-veliki-hilmija-G112614 a ko mi govori prvo nauči tipkovnicu upotrebljavati pa se javi ali izvini ja zaboravio da u večernjoj osnovnoj školi u Vitovlju nema informatike.

@adolf-veliki-hilmija-G112614 nabije čoban himliju na kurac.

@adolf-veliki-hilmija-G112614 ne spominji tuđu vjeru kad si nepismen stari rim i katoličanstvo ha ha.

@adolf-veliki-hilmija-G112614 koliko znam u BiH protiv fratra se ne vodi ni jedan proces za pedofiliju ali koliko se sjećam da je prije par godina tamo negdje oko Zenice ili Mehurića bio neki skandal gdje je hođa napastovo neku curicu ali po običaju to se zataška jer nisu oni takvi bože sačuvaj.

@adolf-veliki-hilmija-G112614 malo više da čitaš i da si obrazovaniji znao bi da je recept vegete smislila gospođa iz jednog mjesta kraj Travnika.

Odgoj poštivanje komšije razgovor jesu li ovi ikada čuli za to da se bilo koji problem riješava dogovorom ma nemaju oni pojma o tome najvažniji argument je derni ga odma kocom po glavi i gotovo gamad ništa drugo.

Reis imaš ti previše posla u svojoj vjerskoj zajednici i u svoje probleme ne petljaj političke stranke jer tebi kao vjerskom vođi nije mjesto u politici a pogotovo ne napadati druge koji nisu tvoje vjere, ti nemaš šta tražiti od Čovića ili od HDZ a tako ni oni od tebe ne petljaj se ni ti niti druge vođe vjerski zajednica u kurvu politiku nije vam mjesto tamo.

Da naša Bosna ima više ovakvi ljudi kao što je gospodin Smajić bilo bi nam svima ljepše i bolje.

Gospodine Satler samo vi rokajte čevape i žmirite što god više donacija i novca iz EU dođe u BiH naši političari sve bogatiji i mreža korupcije još šira.

@brko-brkic-G034504 bolestan si ti

Govno treba Šmit odma odstraniti iz politike i stavit ga u kučni pritvor do suđenja za lopovluk.

Uzbuna partizani pade sutjeska

Naravno da im pada teśko jer sa izmjenama Haso ne bi mogo biti parlamentarac iz reda hrvata.

@Sofer čekaj pa češ vidjeti još ako Zoka se vrati upartiju i dođe na vlast fajrunt prija reda.

@vlahsce-pasce-pasce-vlahsce-G111346 ko tebe oprasi budaletino jedna.