inunu Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 11 mjeseci

Komentari korisnika (68)

Gluperdo nijedna, koji si q uopšte poslao zahtev ako si uopšte znao kako će proći? Ima li glupljeg od tebe takvog?

Kada jedan od najglupljih harmonikaša, uz to ružan, pokvaren i dno i beda od karaktera čoveka postigne to što je ovaj postigao, e onda jadna državo propadaj i smrdi dovijeka. Treba svi da skočimo u Dunav, Savu, Drini, kako ko i gde i udavimo se, osim dijece.

Možemo da mrzimo način kako igraju fudbal, najčešće prljavo, destruktivno, razarajuće po kvalitet i fer-play, što gotovo stalno kupuju, a malo stvaraju svojih igrača, prigovaraju, previjanju se, ali im se ne može zameriti što jedino oni skoro da mogu da igraju vezanih očiju.

I šta radi poreska? Jede g**** normalno, umesto da ga poletu sa najmanje 20000€, vlasnika sa 200000€ eto tek radi reda. Da li u Bosni deru ovu nadobudnu estradu? Sumnjam.

Boli nas q za vaše idiotski saopštenje. Nemate pojma o prevozu opasnih materija i treba vam svima je**** mater i uhapsiti, majmunčine glupe i kriminalci.

Lakše vam je da zapalite te kamione, autobuse i ostalo što je na barikadama.

Treba mu doživotno zabraniti da igra fudbal, a možda i do drugog koljena. Kakva divljačina.

I po ko zna koji put ekipe koje igraju bezobrazan, nasilnički fudbal, koje hvataju rukama telo, dres, gaćice, koje stalno brate sudiji za sve i svašta osvajaju prljavom igrom, prebijanjem po terene ARG, CRO,..Guše i siluju igru. Za koji q služi var kada se ne kažnjavaju namerno drsko faulovi, prigovori za sve i svašta?

A da ti jarane malo naučiš da se fudbal ne igra nogama i rukama istovremeno, kako vatreni skoro sve utakmice igraju, već fer plejom, a ne drskošću, bezobrazlukon i ignorisanjem

Srbiju FSS je trebalo kazniti sa najmanje 500.000€, igrače sve, a posebno one pored čijih imena se nalazio natpis na platnu. Istražiti po čijem je nalogu ovo urađeno. Koja je to stoka pristala da kači i slovo K od Kosova, a znali su da ne treba i ne sme.

Pametan i razložan čovek, svojega mišljenja. Svaka mu čast na komentarima.

Da li je ovo neki pismeni sastav đaka iz III razreda? Boje vagona, pruga, stanica, je*'o sliku svoju autoru teksta.

Ukrajinski fašistički izveštači sve što kažu, slažu. Kada su već oborili toliko projektila, otkud tolika šteta. Proveravanje svaku vest koju oni objave od nezavisnih izveštača, ne zapadnih.

Kada ćete da sudite bosancu iz Čipuljića za istu i još veću krađu?

Alo tovaru, ukrajinska vojska skoro deceniju teroriše stanovnike Donbasa i šta ćemo sada?

Šta je bilo, ni vi ne smete da objavite da je cela grupa prema navodima Belivuka radila po instrukcijama predsednika, ministra policije i vojske i celokupne vlasti u Srbiji, hajde možete vi to. Hrabro.

Dokle ćete da se**te sa ovim tamićem? Mobilna, ali ske**će ga. Je*ao vas zajedno himars

Kada će ovog bosanca iz Čipuljića na privremenom boravku u Srbiji da uhapse istim povodom? Alahu hvala uskoro.

U već poznatom ukrajinskom scenariju. Deca sigurno nisu bila vani u to vreme, ne opravdavam bombardovanje, ali se nacisti neće smiriti dok ih cinični Ameri i Evropa zdušno podržavaju, naoružavaju i dok ne isteraju rusku manjinu ponižavajući ih sve.