ZSchmidt Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (25)

@Patak - Папак, тебе да пусте у ЕУ могу једино ако желе још један социјални случај.

@F35, иди у лудницу да се мало одмориш.

@armyy-nenonen, сигурно су из џамије пуцали на Чечене?!

@armyy-nenonen, ти си добро прехлађен.

Запад зна само да пљачка. Шта ће они јадници на тој јахти, отимају само да упропасте. Западни варвари,чиста завист. Тако су уништили и Константинопољ.

Њемачка се опасно заиграла око Срба. Њемачки нацистички амбасадор у Подгорици управља хаосом који ће услиједити у Црној Гори. Мафија се неће вратити на власт колико год то нацисти Њемачки сматрали европским напредком.Срби су спремни јер очигледно се слобода мора потврдити и на други начин, Њемачка није признала побједу српску на изборима који нису били фер и поштени а Срби су ипак пристали на демократски начин правити бољу Црну Гору. Е сад је доста.

🤪🤪🤪 проевропска влада која се планира основати тако што ће мимо реда и закона провалили у парламент да се изгласају. Колико се ја сјећам,тако је настала БејХа када је у парламент провалио Абдулах Коњиција и зарати се.

Лажи ЕУ имају само један циљ, да Срби јавно осуде Русију што би практично било самоубиство српског народа. Лазне ли гуја случајно Додика или Вучића да то кажу под притиском или добровољно одмах на улицу и рушити власт. Срби су уз Бога и Русију.

@hercegovac, што су се школовали, школовали су се. Сви сада могу у Берлину да примају социјалну и поздрављају се са " хајл Хитлер" до пензије.

Или је монтажа за зезанцију а истовремено одушевљавање Сабахете и њој сличних или је плаћеник коме су попустили живци. Мало много је неуравнотежен за капетана авиона

Гдје је овдје бомбардовање?! Зашто ширите нацистичку пропаганду?

Смије ли неко показати овај текст Берки Зечевићу. Пропаде му још једна анализа.🤣🤣🤣🤣 Барем су конзументи његове приче били задовољни као и увијек.

Мртви нацизам запада се боји истине. Ок, инсталирамо телеграм ћирилични да знамо праву истину!

Поражена војска Исил као мигранти у ЕУ силовали дјецу ,силовали масовно жене по градовима....а поражена банда нациста из Кијева ће клати и убијати улицама европских градова. Зар Европа стварно мисли да је добро и паметно хранити лудило нациста из Кијева?!

Ајде марш мајмуне један, припадност нацизму сводите на баналност. Био ти дедо у ханџар SS зато што је било зима а они дијелили најбоље чизме и униформе. Па треба тући такве да су ко Словенија трећа држава од Србије далеко.,а камоли да смрдиш на Дрини и чекаш Шмита да ти да команду ко керу.

Европа, тачније " цивилизована ЕУ" жели довести становнике Европе до мрачног средњег вијека. Добро,да све ијесте како каже Запад, зашто ово допушта. Па зато што они ово и праве. Запад ужива у патњи, крви и жртвама.

Нек иде у ЕУ ко год хоће, Срби неће гарантовано дати своју слободу комунистима из Брисела. ЕУ је прича за будале.

Стидљиво на Авазу морају признати да је лудачка политика која долази из сарајевске кухиње у име ФБиХ потпуно поражена и тек ће доживјети нове поразе. Гдје су сада санкције Додику?! Или ће БиХ бити заједничка кућа или је неће бити. БОЈКОТ ИЗБОРА!!!

Ово је већ изгубљени туриста,остао без свега,данима на улици и нико неће да му помогне. Он сам прича о већини, Србе та већина уопште не занима нити за нас постоји.

Шта ово значи, черупају Челзи ко Агрокомерц својевремено. Свијет у рукама малоумних, покварених и оветољубивих ликова који су испод сваког просјека изгледа овако. Челзи губиташ а маса задовољна жали за нацистима из Украјине.