mladen-sofrenovic-FB025741 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 2 mjeseca

Komentari korisnika (963)

Будала,требао је дати оставку у великом стилу а затим се прикључити на Електропривреду као својевремено Странка за БиХ и за ДФ секту црпити снагу Босне и Херцеговине " рударењем "

@kuda-idem-FB095443 Добар си,прочитајте текст из његовог линка обавезно!!!

@muhamed-cosic-G123823 Није ово питање гаранције него је право питање који је то број убода иглом тзв. вакцином народ спреман да прими, а циркус ко циркус непрестано траје јер лабораторије раде на новим сојевима и зато систематско тровање и застрашивање не престаје.

Јесам ли погрешно сконтао или овај цитат из текста значи да су надрљали вакцинисани?! "Tako veliki broj mutacija, pogotovo na S proteinu, izaziva zabrinutost jer bi one mogle negativno utjecati i na stečeni, a pogotovo vakcinalni imunitet. Ono što tek trebamo vidjeti je da li će i u kojoj mjeri taj virus biti efikasniji u zaobilaženju imuniteta - kazao nam je Goletić."

Као да гледам савремену верзију филма " der Untergang". Кад Бакир потпише слиједе тровања,самоубиства ,...

@milan-todorovic-G103524 И ово стоји сасвим нормално 10 сати и добије 34 +. Бошњаци,потражите помоћ колективно ако Вас ово радује и чини срећним.

Жељко Комшић је ненормално понашање довео до савршенства а Шефик се полахко враћа цинцулирању као основи.

@komtgoed Ти си нешто погрешно сконтао. Комшија Мухамед није Србин а ја нисам ничији заштитник.

Агрономе,обрадуј ме својим коментаром. Ја знам шта би написао,нек је сахрани Жељан ко јој јебе матер.

Чекамо рушења и у Бијељини!!! Исти овакав случај гдје тзв. инвеститор не поштује ништа и врши дивљу градњу постоји у Бијељини. Једина разлика је у томе што Комунална полиција Града Бијељина такође држи страну тзв. инвеститора и неће да спроведе осим два рјешења сада већ и пресуду Окружног суда по судији Зорану Џиди. Да све буде апсурдно до краја јер се борим као лав тзв. инвеститор сада је ангажовао и адвокатску канцеларију Стевановић против мене. Једно знам, да комшија Мухамед и ја нећемо одустати без обзира на све. Ваљда ће неко у Републици Српској видјети дивљаштво власти СДС у граду Бијељина.

Само је Бакиру и њему сличнима тијесно у сопственој кожи. Потпиши Баке нек је к'о авлија. Оно што радује све добронамерне људе је чињеница да Америка неће да прича већ је напротив као аксиом БиХ поставила Републику Српску и ФБиХ те три конститутивна народа.

@marko-mrki-G013634 Кога занима то " уједињење БиХ"?

Бошњаци драматизују и отежавају живот више себи него другима око њих. Хрвати и Срби су показали да се може живјети у БиХ, хоће ли Бошњаци лијеп живот са комшијама морају одлучити. Ако ово буде мучно и покаже се да Вас је Америка натјерала ништа од тога, нама неискреност није потребна. Показало се са Дејтоном,потписали и сада три деценије гледамо како бошњачки политичари потковају мир у Босни и Херцеговини.

@jaydeeandy-G023150 Глупаво смеће,напад на аутобус дјеце је нешто што само можеш урадити ти и твоји истомишљеници који теби дају +.

Ово није вијест,на територији терористичке оазе Косова* је нешто најнормалније пуцати на аутобус и дјецу. 🇽🇰 & Исил ✌️✌️✌️ нападач је само побркао ред вожње.

@jusuf-kurtagic-FB103126 Зашто пишеш екавски?

Ако стварно неће рударима дати плату од које могу да живе, значи ли то да Жељко Комшић испуњава агенду са климатског самита. Кад може Њемачка манипулисати својим народом и лагати да нема гаса,ко може гарантовати да ФБиХ неће бити у мраку из чистог хира и послушности Комшића глобалистима?!

Сарајево умјесто да буде магнет,отјерало је и птице које пјевају.

@milan-todorovic-G103524 Зашто изазивате када нисте у стању прихватити повратну? 9. Јануар прославити у хотелу Холидеј ин.