mladen-sofrenovic-FB025741 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (1341)

Пусићка је у легендарном цртаном филму " Лаку ноћ Хрватска" прије 15 година приказана као кокошка. Зато тако и дуго траје у политици и бескрајно шири глупост.

@steve-steven-G035351 Гони се погани болесниче,није вам данас на реду да бришете гузицу и ципеле геноцидом па запињетње за мајке. Провидни сте и веома јадни.

Скоро сам гледао документарни филм о Арапском мору кога више нема. Комунисти су успјели упропастити море веће од БиХ по површини. Ако ови наши упропасте дио Херцеговине ником ништа,наша држжжава је свакако само за Босанце.

@jaydeeandy-G023150 Може, добије презиме Домуз.

Тачно тако, видиш,окренеш главу и само се у себи питаш ко може славити 1. Март. Мислим да је СДА и компанији проблем што се нико не осврће на њихов јадни празник слављења дана када су жртвовали МИР у БиХ. Још сада када се и Хрвати дистанцирају, пукли су скроз. Надам се да су и данас на улицама јер је баш хладно и пада,да добро накисну и озебу због колективног лудила.

Ма послу се уопште глава губи у секунди,питање је само хоће ли мозак радити довољно брзо те секунде да се спасеш. Знам човјека који је код нас скоро изгубио око на послу,доктори му рекли да је само једном у медицини забиљежена таква повреда ока. Епилог се зна,биће напуштен одбачен и богаљ због послодавца јер као није носио заштитно одијело за које је питање постоји ли уопште у фирми. Надајмо се најбољем за зему у Аустрији.

Очигледно је да користи те степенице само се мало зезнула за страну.

Има прсте ко Сабахета. 😂😂😂😂😂

Јој слине Бакира, индиректно пријети ХДЗ као да он управља " црним листама". Зна ли Бакир шта се дешава са земљама које нису у стању да организују изборе,односно имају бојкот становништва.

Мирсо, Калабухову је њихова пријетња отприлике исто што и пријетња Шведске премијерке. Није јасно дал је јадна или смијешна. И немај бриге за правосуђе,то прво иде у надлежност Републике Српске. Алах иманет.

Еседе Џидићу,јави се сисо?

Сарајево кажемо а уствари мислимо на СДА која једноставно умара и себе и друге око себе. Нама није битно шта ви пјевате, суштина је да друге пустите да живе. Овако се намећете до те мјере да сте огадили и оладили БиХ свакоме,вјерујем и најмање половици муслимана. Сви шуте пред том манијачком сектом СДА ,гледамо и дивимо се колективној пропасти. Сва дешавања тренутно у БиХ су последица амбиције СДА и Бакира да опљачкају све што виде,а једино још није опљачкао до кости Хрвате и Србе. То неће моћи па причајте шта год хоћете. Увијек је било код Срба : " За крст часни и слободу златну".

Ово је ОК мада непотребно, нико није дирао вјерски објекат или вјернике пред Џамијом. А то што они измишљају да се плаше пјесме то је наређено од Бакира и Реиса. Да не кажем они који су патентирали ширење страха преко звучника боје се звучника. Исти случај је оно у Сарајеву за католички Божић,шта има Исламска заједница да се извињава за неког лудака. У Брчком су се уплашили свјетлости из пројектора, шта рећи тек на то. Албанци су својевремено падали ко покошени на улицама,тврдили да их Србија трује док сви остали нормално дишу зрак. Албанци су мирни сада јер имају државу терора,зла,у којој могу несметано копати очи фрескама,рушити и палити Цркве,пуцати на аутобусе,вадити органе Србима. То једино може умирити и наше комшије. Наше је да им не дозволимо такав мир,комшијска љубав и пажња увијек али мора да се зна граница.

@Titov Ти можеш бити огрнут шаховницом ал ти је џаба,у оку ти се види Жељко Комшић и петокрака.

@Titov Ти можеш бити огрнут шаховницом ал ти је џаба,у оку ти се види Жељко Комшић и петокрака.

@hak-heleta-FB052751 Није разваљена већ вјештачка и имагинарна,углавном није онаква како би ти волио.

@fahrudin-hodzic-G030528 Глупане,погледај говор на Цетињу неког Албанца а има и текст овог Николаидиса ( како се већ презива). Поклали се Керовић међу собом,такви као ти. Проучи,прочитај,погледај. Вас на окупу држи мржња и најмањи пораз вам уништава чопор.

Немам ријечи, оволика мржња,лаж,злоба,малоумност и грозна поквареност у жељи да се науди Србима без икаквог основа није виђена. Ако баш желите да вежете заставу слободно. Ево Срба ето Вас.

Е мој чешљићу,гледао сам те на ТВ. Сила си! Најгора губа,нехљеби,ухљупи,пексини, шпекуланти данас се буса у прса и трга кошуљу скичећи БејХа. Нас двојица да управљамо земљом била би златна а не ко што су стари фрањевци записали Босна сребрена. Мајмуни су само за сточног вагона и марш у калифат. Сваку државу крало и оно прича о држави. Зато волим Републику Српску и Херцег Босну,направљене од нуле на безграничном одрицању,жртви и тешком раду и боју. Ућерам њиховој визији БејХа,и ја сам за БиХ али не онако како је они замишљају. Поздрав и Бог да те чува јер си поштен и од добре јапије залутао у друштво шљама.