hercegovac-G033153 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 5 mjeseci

Komentari korisnika (965)

@Otklon Imaju Srbi svoj komad Jadrana neces nam ti govorit gdje cemo i sta cemo poturčeni!

@Otklon zapjenio si hihihi, trn smo vam u oku i tek cemo biti. Ala cete past u nesvjest kad Srbi izadju na Jadran 😁😁😁

@semir-lutvic-G071512 mislis da ce Rusija Kina Iran Brazil... dozvolit da se ta teritorija de jure odcjepi... prvo poluvrijeme!

@semir-lutvic-G071512 i meni i tebi je jasno da je ovo oko kosova tek prvo poluvrijeme. Samo lagano doci ce sve na svoje!

@semir-lutvic-G071512 hehe tek cemo da vidimo 😁!

@Luksa mediji prikazuju laznu sliku o situaciji u CG. 99% Pravoslavaca sebe smatra Srbima, Litije su to pokazale. Otidji u Podgoricu Niksic Budvu... na svakom koraku trobojke, i ja sam ucestvovao u crtanju nekoliko trobojki u centru Podgorice. USKORO CE SE U CRNOJ GORI PLACAT U DINARIMA!!!!! UJEDINJENJE!!! 🇷🇸❤️🇲🇪

@dzafo-pasovic-G012328 Crnogorci? Ovde se vjerovatno radi o nekom muslimanu sto radi u BD, pa je eto izrevoltiran hahaha, familijo moja jesi vidio litije jesi vidio da je Pravoslavni narod u CG Srpski. Nista ti tu ne mozes uskoro se ujedinjujemo i to ti je to. Placi i kukaj ne mozes nam nista

Marić je legenda svih Srba a pogotovo Srba iz Crne Gore. Bas mi je zao sto i ja nisam bio tu da vidim tog junaka sto je krenuo na covjeka od 75 godina. Dzaba sva sila Pravoslavci u CG su Srbi. Uskoro se ujedinjujemo, crknite od muke Srbija ce imat izlaz na more!!!

Dovukao DPS Muslimane, Šiptare i šaku konvertita sa Cetinja. Licno sam razgovarao sa momcima sa Cetinja, sve do jednog pravi Srbi!

Sace da kazu: ako hocete u EU ukinite SPC, a poruka Srba im je probajte 😁

@bosnjo-bosnjakovic-G061638 didu smo ubili a tebe nismo stigli prvi put, ne sikiraj se 22 ti je zadnja godina 😁 AKHMAT - SILA!

@harri-rizvanovic-G055902 nadaj se sta da ti kazem. Iran ima veci vojni bidzet od Izraela od mene toliko

@darsim ne kaze se fasist vec fasista hoštapleru pokatoliceni!

Lik se zove Rajko Todorović, lijepo ime za mrzitelja Srba... uskoro ide ujedinjenje!

Hahahahahah, uskoro ide ujedinjenje. To je neminovno. Dzaba dusmani ne mozete nam nista. Onu glupost iz 2006 godine cemo ispravit i to mnogo brze nego sto drugi misle!

A sto nikad ne spomene pobijene Srbe u okolini Srebrenice?

@pazi ne razumijem sta cekas, pusku u ruke i dodji da ti pokazemo od cega smo sastavljeni! Tu nema price ujedinjenje samo sto nije milom ili silom.

Hrvatski narod je nacisticki narod, jako brzo ce nase Haubice taj nacizam Hrvatima na dusu vadit. Vukovar je mila majka sta cemo Zadru napravit. I dalje pamtimo 91 godinu i kristalnu noc nad Srbima, mi cemo zato ovjekovjecit Pravoslavnu noc totalne destrukcije grada Zadra. Zadre Zadre doci cemo kad tad!

Osjeti se Srpski elan u vazduhu, uskoro se ujedinjujemo u Pravoslavnom ruhu! 🇷🇸🇲🇪 UJEDINJENJE JE NEMINOVNO!!!

@zajebavalo svi Bosanski kraljevi su pisali tim znakovima. Aaa da zaboravio sam neki su se poturčili u BiH!