Cowboy Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (214)

@Civilizacija Nešto u svemu ovome oko krađe glasova previše "smrdi".... Pored svih kontrola na glasačkim mjestima i tolikih posmatrača, neko na kraju proizvoljno upisuje glasove. Pa gdje su bili posmatrači i te silne kontrole prilikom brojanja glasova, zašto niko od njih nije reagovao na ovakve očigledne greške, nepravilnosti ili krađe (što god da je u pitanju) prilikom brojanja glasova?

Što više pratim ove vijesti o krađi glasova, sve mi se više čini da iza svega stoji neko drugi a ne SNSD ili Dodik. Previše je nepravilnosti i toliko očiglednih krađa i amaterskih grešaka da čisto sumnjam da je to djelo nekog iz SNSD-a. Sve sam više ubijeđen da iza svega ovoga stoji neko kome je cilj da izazove proteste i nemire u Republici Srpskoj a ne da obezbjedi pobjedu Milorada Dodika.

@alen-de-G054008 nadajmo se da neće lansirati ni jednu. Ali u slučaju da krene napad nuklearnim oružjem, sigurno neće lansirati jednu po jednu i čekati da ga drugi zaspu svojim raketama, lansiraće odmah na hiljadu raketa sa mora, kopna i iz vazduha. Zbog sarmata i ostalih hiper soničnih raketa mnogi neće ni biti u prilici da se brane. Već su više puta istakli da će Britaniju potopiti "posejdonom" i izbrisati je sa karte za samo par minuta. Mislim da ipak neće posegnufi za nuklearnim oružjem jer su svi svjesni da u tom slučaju nema pobjednika i da bi to bio kraj civilizacije na cijelij planeti.

@KPEMEH proizvođači rade već godinama sa nikakvom ili minimalnom zaradom, a u poslednje vrijeme zbog poskupljenja repromaterijala rade sa gubirkom. Oni koji zarađuju su prerađivači i trgovci. Mlijeko u otkupu sa 4,0 % mliječne masti košta 0,7 KM a u prodaji sa 1,8 % masnoće košta skoro 2,5 KM, znači skuplje je tri puta, a ako uzmemo u obzir da je sa otkupljenog sirovog mlijeka skinuta masnoća, ispada da je skuplje i 6 puta... Iz oboga se jasno vidi ko tu ostvaruje ekstra profit.

@ivica-lastro-G080353 ovako je bolje, pustio ih je da se nadaju kako će sankcijama uništiti Rusiju, a sad uviđaju da su im sankcije najveća greška u istoriji.

@sweden-swede-G081546 Kojih novih izvora eneegije, termoelektrana i nuklearnih elektrana?! Nedavno su i nuklearke proglasili ekološkim izvorima energije...

Kad će početi evakuacija?

Vjerujem da bi branio Tajvan do zadnjeg Tajvanca, isto kao što branite i Ukrainu.

Nema ni tri mjeseca rata a Evropa već potrošila zalihe oružja 😂 I vi bi da prijetite Rusiji... čime... šupljim opancima?!

@mehmed-medo-borogovac-FB103954 ima videonadzor koji pokriva ulicu ispred lokala ali ne i obalu Save.

Moguće da će razmjeniti neke zarobljenike možda i ove iz Azovstalja ali samo obične vojnike. Pripadnici bataljona Azov sigurno neće biti razmjenjivani kao ni strani plaćenici. Njima će se suditi u DNR-ua jer tamo postoji smrtna kazna dok u Rusiji nema smrtne kazne i tamo će se najvjerovatnije neće sudit. Obični vojnici i rezervisti će biti pušteni. Problem je što veliki broj ukrainskih vojnika ne želi da bude razmjenjen jer im je bolje u zatvoru u Rusiji nego na prvoj liniji u Ukraini.

O čemu ovaj priča, pa njemu više ni njegovi oficiri ne vjeruju. Rusi mu uzeli skoro pola zemlje, u par dana su mu zarobili 2500 elitnih boraca, još 10000 je u riziku da bude okruženo i zarobljeno a on melje o pobjedi. Rusija u Ukraini ratuje sa 200 000 boraca od milion i dvjesta hiljada, koliko ima. Koriste oko 5% vojne tehnike, Rusi imaju kapaciteta za još najmanje tri ovakva rata da vode na različitim stranama. Ovo nije rat između Ukraine i Rusije nego između zapada i Rusije. Ukraina je u ovom ratu samo potrošni materijal. A po svemj sudeći zapad već gubi, poslali su dobar dio naoružanja koje je ili uništeno ili zarobljeno, inflacija vrtoglavo raste, ameri su uložili i zadnji dolar, tako da je sad i kod njih nastuoila kriza, ne samo na ekonomskom nego i političkom planu, Bajdenu se već ljulja stolica. Dok Putin ima stabilnu politiku, dosta stabilniju ekonomsku situaciju nego zapad, rublja raste a specijalna operacija u Ukraini teče po planu. Uzima polako dio po dio, selo po selo i ne žuri mu se. Dok zapadu gori pod petama, plina sve manje a zima sve bliže, pšenice sve manje a Rusi blokirali izvoz. Cijelom zapadu prijeti me samo ekonomska i energetska kriza nego i prehrambena. Rekao bi da e zapdu slomljena kičma a ne Rusiji, svako ko je uveo sankcike osjetio je kontramjere na svojoj koži i daleko veće nego što ih osjeća Rusija.

@harri-rizvanovic-G071223 Rusima je bitno da se zezaju sa Ukrainom do Novembra, posle toga mogu komotno krenuti na Berlin.. Zapad je u velikim problemima koliko god to ini krili. Nemaju dovoljno gasa, nafte, uglja, čelika, pšenice, ulja... Spisak je predugačak a evo i dolar i evro sve više slabe u odnosu na rublju, inflacija raste, kriza sve više pritiska. A Rusi stežu kontrasankcije, sad će i pšenicu plaćati u rubljama. U ovom ratu je već slomljena kičma ali me Rusiji nego zapadu, a od Ukraine nema ništa ona je gotova, podeliće je Rusi i Poljaci između sebe.

Pa zapad hoće da uništi Rusiju, eto vam sad malo durajte hladnoću i glad to će sigurno naštetiti Rusiji. Jadni ste koliko i bezobrazni, ali srediće to Rusija sve kao i '45.

@zlatko-bajak-G125845 posle ukrainske pobjede na evroviziji, ništa me ne iznenađuje, pa čak ni to da Zelenski ili Bajden dobiju Nobelovu nagradu za mir. Na zapadu je sve postalo moguće samo ako je u njihovom interesu.

@ZV Ma kakvu robiju ? Pa Zelenski izjavljuje kako su oni evakusani uz velike napore njihovih obavještajnih službi i specijalnih vojnih snaga te kako rade na njihovoj razmjeni. 😅 Još će Zelenski posle pobjede na euroviziji, otvaranja filmskog festivala dobiti i Nobelovu nagradu za mir.

Ko bi migao i pretpostaviti da zapad ovoliko voli Ukrainu i poštuje lidera Zelenskog. Meni se ipak čini da zapad više mrzi Rusiju nego što voli sopstveni narod. A mržnja nikome ništa dobro nije donijela pa neće ni zapadu. Ovo je postalo očigledno da je ovo rat između zapada i Rusije na tlu Ukraine. Toga su postali svjesni i gotovo svi Ukrainci osim državnog vrha na čelu sa Zelenskim. Oni se još nadaju pobjedi a neki dan su izjavili da Ukraina ima još samo sedam dalekometnih haubica... Svo ono silno oružje koje je zapad poslao je ili uništeno, ili zarobljeno ili prodano, vojska od toga nema gotovo ništa. Tako će biri i sa ovih 40 milijardi dolara pomoći.

@dado-dizdar-G011556 misliš da će Ukraina pobijediti Rusiju nakon pomoću od 40 milijardi dolara i posto mobiliše milion ukrainaca? 😅

@dar-mar-G043109 Ma šalju ameri i Evropa i šakom i kapom, tako da se ima para i za bacanje

Svi koji plate u rubljama dobijaju plin bez ikakvih problema. Francuska i Italija su takođe javile da plin plaćaju u rubljama. Inače kurs rublje je porastao na 57 rublji za jedan dolar, doknje na pocetku sankcija išao i do 200 rublja za dolar. Rublja je prema blumbergu proglašena za najbolju svjetsku valutu. To ke sve zasluga zapadnih sankcija.