MiroslavSrbin Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (85)

Opet ovo ogavno, ljigavo, smrdljivo balijsko smeće skuplja jeftine poene za svoju džamahiriju. Lojavi pišam se i tebi i ocu ti, poborniku handžar divizije u smrdljiva lažljiva usta. Djedu ne mogu, njemu su se Rusi posrali u usta kod Staljingrada i ostavili ga da trune.

I mi Srbi smrdljivo goveče imamo. Balije nosite ovu spodobu i bacite je slobodno niz Drinu. Budite jednom i vi humani i možda pomislim da ste normalan narod. Poturčen ali normalan, mada znam da je to teško, jerste smeće neljudsko. Ama i ova spodoba je naljudska, tako da neće biti teško.

Lojavo balijsko smeće skuplja poene za ustašoide iz SDA na srpskoj nesreći. Džukela neoprana, smrdljiva. Fuj.

@oluja-95-oluja95-G105010 Ćut budalo i za onim vašim pedofilom što je jebavo djevojčice. Kakav lider, takvi sljedbenici, a takva i pasja vjera. Ne mogu žene sebi naći pa jebu djevojčice koje se ne mogu braniti. Smrdljiva, lojava, balijska govna.

@oluja-95-oluja95-G105010 Jedinu paščad koju sam znao su bile balije. Hvala Bogu ne zna se ni gdje su im kosti.

@Auslenderi Znači priznaješ da vas je malo otplivalo niz Drinu. Slažem se s tobom lojavi, smrdljivi, neoprani balijo što vjerujete onom sjecikesi i pedofilu pustinjskom što se valjda podapirao pjeskom. Ispravićemo to sledeći put, svi ćete niz Drinu, a pošto vas ni Hrvati neće žaliti nešto će vas morati i u jame. Daće Bog.

@Boss Ćut budalo lojava, balijska. Ako li ti pošaljemo Kadirova ima da vas smrdljive fašističke balijske poturice žive odere, kožu uštavi i da napravi otirače za noge koji će se besplatno djeliti Rusima. Srbi ta balijska govna ni uštaljena neće. zaslužili.

Ove lojave, neoprane, smrdljive babuskare balijske još nisu krepale. Treba to maljem posred čela pa pobacat niz Drinu, našu srpsku kićmu.

@LeviBosnae Godinu dana ranije, tačnije 29. 09.1938. potpisan "Minhenski sporazum" između Njemačke i Velike Britanije. Potpisao ga je u ime GB Nevil Čemberlen, a u ime Francuske Eduar Daladje. Nepune dvije godine kasnije Njemci su porazili Francuze i ušetali u Pariz za 9 dana. Dva mkeseca kasnije Njemačka je započela napad na Veliku Britaniju i uništila ih gdje god je dejstvovala. USA se nije mješala u rat koji se njih ne tiče. SSSR niko nije dirao, jer se bojao. Obavještajne službe GB su uradile jedino što su mogle. Nasukale Hitlera da napadne Ruse i Japance da napadnu USA i tako uvukle SSSR i USA u rat. Inače ih nigdje nije bilo. Rezime je da su Englezi najveće zlo koje se kreće zemljom, da su WWii protiv Njemaca dobili isključivo Rusi, a USA je za to vrijeme dobila rat na dalekom istoku. Ostali nisu bili bitni niti su imali snage da se pitaju za bilo šta. E tako moj smrdljivi balija, pročitaj nešto i nauči, a nemoj samo slušati sljedbenike pustinjske sjecikese i pedofila koji vam tumače vaši lojavi pedofili.

@zajedno Bravo Kolumbo. E koliko ste vi lojave, smrdljive, poturčene balije glupi, pa to je za medalju. Mi i pravimo reprezentaciju Srpske, za koju će navijati cijela Republika Srpska. Vama nek ostane reprezentacija fildžan bosne za koju ćete navijati vi smrdljivi lojavci. Malo će Hrvati biti oštećene, ali sami su birali da sa poturčenim balijama tikve sade, pa im se sada tikve o glavu lupaju. Mada oni ionako navijaju za repku Hrvatske, tako da je manje više sve u redu.

@almin-mujcinovic-G062834 Evo ja ću umjesto njega. Јебем ја вама лојавим, смрдљивим потурицама све ваше лојаве, смрдљиве и ужегле балинкуше, осим малољетница. Њих оставњам оном вашем педофилу, пустињском сјецикеси и лажову, што вас срдљиву стоку води и што вам је идол. Вас смрдљиве балије све до једног треба пустити да отпловити низ лијепу Дрину, кичму српске државе, те да не загађујете више ваздух нама нормалним. A pošto ne razumiješ da ti prevedem. Želim svim balijama i balinkušama da im se moje, ovdje navedene najljepše želje ostvare što prije uz stari srpski pozdrav "za Kralja i otadžbinu" i naravno dodao bih još i za našeg đenerala.

@bekrija Znači to vole lojave smrdljive balinkuše, pa i ova smrdljiva poturčena fuksa. Ipak to treba unaprijediti, nismo mi balije, u međunožje smjestiti srpsku kitu, u pakšu hrvatsku, a u usta neka balinkušama ide kita kako kockica odluči, par-hrvatska, nepar-srpska. Mislim da je pošteno, a i lojavica bi bi bila ispunjena potpuno zadovoljstvom. Balije neka gledaju, sline i razvijaju desnicu ruku. Ionako smrde onako neoprani i lojavi, pa ako nahvataju neku maloljetnu balinkušu ko i i onaj im pustinjski sjecikesa i lažov , mogu da zadovolje svoju bolesnu maštu. Tako je to kad je lopov i pedofil na čelu stada lojavih smrdljivih pedofila koji ga kopiraju. Fuj ogvne li stoke, samo su za niz Drinu ih pobacati da se ukloni smrad.

Ova lojava balinkuša toliko laže, da ima obraza ko što nema i nju bi bila sramota pa bi ućutala i zamotala se ko i druge joj drugarice pingvini. Nije zabranila dizanje ti prsta kod trice, osim ako je tu i zastava BiH. A da na dresu je zastava Tunguzije (mada realno ono nešto i nije država, više je Tunguzija). Isto važi i za krštenje, jer se Srbi koliko ja znam krste sa tri prsta, a katolici šapom. Balije traže da im neko nešto udjeli, pa ispruže obje šape. Kaže nije uzimala telefone, ali ipal jeste, mada samo 14 sati dnevno i neko treba da joj povjeruje da nije skrinšotovala tuđe poruke. Nije djecu izbacila na graničnom prelazu, ali ipak jeste, doduše samo njih dvije. Kod poturice je uobičajano da lažu i kukaju, ali da ova lojava, smrdljiva balinkuša ne znaju izgovoriti ni jednu istinu, e to je već strašno.

Kako javljaju mnogobrojne smrdljive, nepismene, neoprane i lojave balije i balinkuše, a prenosi Dnevni Avaz, Francuzi su zauzeli Keln. Prva odluka Francuza u Kelnu je bila da zabrani staru srpsku zastavu pre nego su se poturčili. Zastava sa polumjesecom i zvjezdom umjesto srpskih ljiljana je dozvoljena, ali su je glupave balije zaboravile ponijeti. Red bi bio da im se i mi Srbi odužimo, pa da na srpsku trobojku stavimo crvenu zvijezdu sa koje kaplje krv na polumjesec, te da ih pod tom zastavom ubuduće puštamo niz Drinu, kičmu Srbije.

@Analiticar Imaš ti lojavi balijo tvog vrsnog stručnjaka koji se odaziva na ime sebija izmetbegović. Ono istina je da je hodža nešto učio, ali fakulteta u Zagrebu vidjela nije. Mada za vas smrdljive lojavce zna znanje i takva vam i treba. Za vas je i veterinar mnogo.

@fender-2206-G054340 BiH niti je republika niti je država, i mora se taj protektorat koji su nametnuli zapadni moćnici na bilo koji način izbrisati. Milom ili silom, svejedno, a za primjer treba da nam posluži Izrael koji je svoje lojave balije naučio redu. Mada ih još ponekad mora malo išamarati, čisto da ne zaborave ko su, šta su i gdje su. Niko i ništa. Nebitna zaostala, smrdljiva, lojava, neoprana gomila što zagađuje zemlju.

Znaju Jevreji vas smrdljive lojavce i bolje nego što mislite. Svaki balija je najobičniji konvertit i beskičmenjak koji je izdao vjeru za večeru i krenuo đavoljim putem za pustinjskim pedofilom, lopovom i varalicom. kao što znaju da ste vi bosanski vonjajući gmazovi gori po karakteru od onih koje uredno tamane. Realno su potpuno u pravu, jedini lijek je sve vas isrijebiti.

Hrvati, mada su u staroj YU važili za najpodmuliji i najbezobrazniji narod, na žalost moraju da priznaju da su ih njihovi učenici lojave balije nadmašili. Rekoh da od onog Šmita Hrvati neće dobiti ništa, smrdljivi lojavci udariše u kuknjavu i dreku i naravno na kraju za Hrvate bi jedno veliko ništa. Udružili ste se sa nekrstima protiv krsta i kazna vas je stigla. Sve do jednog će vas smrdljive balije protjerati, a RH to više ne smije ni pokušati oružjem sprječiti. Ne da Uncle Sam, a on vas je nagovorio da je ljepše biti pod njegovom čizmom. Vi ste to prihvatili da bi protjerali jedine prave hrišćane, Srbe pravoslavce. Tužno je ali na žalost ne možete više ništa promjeniti, makar vam mi Srbi htjeli pomoći. Smrdljive lojave poturice su vas nadigrale. Kraj.

Hrvati, najiskrenije mi vas je malo žao, ali samo malo, pošto nema ništa od promjene izbornog zakona. Opet će smrdljive balije da biraju umjesto vas. Uhvatili ste se bili u kolo sa ovim smrradovima protiv hrišćana i sad vas stiže zaslužena kazna. Oduvjek ste važili za najpodmukliju naciju i zato vas niko ne voli osim katolibana. Ipak, ovaj put ste se zajebali, lojave smrdljive poturice su ipak podmuklije i od vas, a to su i u Carigradu znali i porta ih je smatrala stokom koja nije vrijedna pažnje, što je tačno. Zato su se podmukli lažljivi i lojavi smradovi borili protiv porte, i zato ih ni muslimani u svijetu ne poštuju. A vi s njima, znate da su prodali vjeru za večeru, pa vam se učinilo da ćete ih lako nadjebati. Rezultat lojavci vas nadjebaše i meni se čini da ga vi nećete opstati u Bosni, a u Hercegovini...mada su i tamo male šanse. Ko s balijama tikve sadi, balije mu uz hinjski osmjeh glavu lupaju. Izdali ste krst i kazna je morala doći.

Šta ovoj razrokoj balinkuši nije jasno? Ako priznaje zapadne vrijednosti onda zna da je Dragoljub Draža Mihailović odlikovan od najmjerodavniji zapadnih sila za borbu protiv fašista i njegovih sluga najvećim odlikovanjima i da ga smatraju jedinim antifašistom na prostoru bivše Jugoslavije. Pošto potomci ustaša, ustašoidi i smrdljive balije spadaju u nepismene smradove, oni imaju svoje viđenje, suprotno cijelom normalnom svijetu. Naravno napredne zemlje hrvatskog komunistu Tita smatraju jednim od 10 najvećih svjetskih zločinaca u istoriji i to sa punim pravom. Prema tome lojava razroka balinkušo uvažavaj i jednu i drugu realnost i papire, a ako ne, to što tebi i ostalim smrdljivim balijama odgovara, možeš nabiti sebi u analni otvor. Uostalom, korišćenje analnog otvora radi užitka i onoj pustinjskoj barabi, što se samonazvala prorokom, nije bilo strano, pa što bi tebi bilo.