bozo-curic-G081433 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 9 mjeseci

Komentari korisnika (25)

Ne poznajem ni Reku ni Sejdica, ali citajuci price i jednog i drugog lako je zakljuciti da je Rekina prica istinita i ispricana srcem i dusom pravednog i miroljubivog covjeka, a ovaj Sejdic vidi se da laze sve sto kaze ! Iz njega viri i mrznja i zlo ! REKU za Nobela !!!

Ovaj Server je toliki "ruso-mrzac" i "srbo-mrzac" da je siroko zajebao i Hitlera i Antu Pavelica, stara, izlapljela i smrdljiva mrcina.

Mutavi vojin, Bakirova pod-guzna muva petlja se u ono sto ga se ne tice, bolje bi mu bilo da se sabere da razmisli i da vec jednom s'hvati na kakvoj se stran-putici nalazi ! Uskoro ce djeca da ga gadju kamenjima po Banjoj Luci kao sto gadju manitog vukana po Trebinju.

Ovaj je totalno pro-lupo, ne kaze se za dzabe u Trebinju ; sacuvaj nas boze Mutavog vojina i Manitog vukana. Sledeci put kad dodje u Trebinje, djeca ce ga gadjat kamenjem !

Ovu treba pod hitno u Spuzda zagrije postelju Milu i ostalim LOPOVIMA !

Ne kaze se u Trebinju za dzabe, ; sacuvaj nas boze mutavog Vojina i manitog Vukana !

A meni je ( kao i milionima drugih ljudi ) veoma neugodno i neprijatno kad vidimo ovu pod-guznu muvu, mutavog Vojina u drustvu njegove exselencije, gospodina ambasadora Ruske Federacije !

Kukic, dobija instrukcije od MI-6 i CIA-e i pise ono sto mu serviraju. Fuj !

Mutavi vojin, Alijino kopile, pod-guzna muva Bakir-bega Izetbegovica, sanja mokre snove !

vukanovicu, TELE neotesano, sta ti znas i sta pricas o stvarima o kojima nemas pojma, kako se vodi svjtska politika ! Ti da zivis jos 1000 godina neces postici 1 posto kapaciteta gospodina Dodika ! Tvoj domet je da pravis konkurenciju onom mutavom vojinu iz Banja luke da se takmicite koji ce biti veca pod-guzna muva Bakir-bega.

Takodje nema nista i nece nikad ni biti nista od tih tvojih snova mutavi Vojine, pod-guzna muvo Bakir- bega !

Vukanovicu, hajde jedi govna i ne lupetaj, tebi netreba ni kokain ni nikakva droga ti si se i rodijo lud i sasav, ne kaze se za djabe u Trebinju "sacuvaj nas boze mutavog Vojina i manitog Vukana" ! ( mogao si pozvat na ostavku i Papu i Gen. Sekretara UN-a ).

Vukane, hajde bolan umukni i pokrij se po toj ludoj celavoj glavi ! Dodik ide i razgovara sa drzavnicima i svjtskim facama ; Putin, Erdogan, Orban, Vucic, Jansa, Milanovic itd, a ti kukavce ko ce tebe primit i sa tobom razgovarat da zivis jos i hiljadu godina ! Mozda samo tamo neki alija musa iz ciganjskog krsa u Trebinju.

Crni vojine a jos crnji mijatovicu ! Prokleto ti i sjeme i pleme, pod-guzna muvo Bakir- bega, znamo mi da si ti u toku sto zapad sprema jer sve sto radis i sto pises to je po instrukcijama bjelo-svjetckog sljama i agenata CIA-e i MI-6, prodano kopile, krepast ces i ugusit ces se u dupetu Bakir- bega, crko da Bog da.

Stari mafijas i svercer cigareta pravi se pametan i hoce da se dodvori mracnim silama zapada, kao da mu jos nije jasno da mu Spuz ne gine ! A na zalost jos ima budala koje ga slusaju i prenose njegova ble-betanja, FUJ.

vukanovic je druga pod-guzna muha Bakir-bega, jedina ozbiljna konkurencija mu je onaj mutavi vojin iz Banje Luke. On je u Trebinju toliko popularan da uskoro tamo nece smjet ni da priviri, gore nego komsic u Duvno.

mijatovic sere kao i uvijek, on je jedna obicna smrdljiva muva ridjobradog Bakir-Bega !

vojine, hajd ne seri, svakome iole pismenom jasno je ko si i sta si ti ; jedna mala pod-guzna muva tvoga sefa Bakir-bega !

Vukanovicu, hajd ne seri inace si na putu da se pridruzis onom vojinu iz Banje Luke koji je prava podguzna muva Bakir-bega- Izetbegovica.